DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- lucass
- weteran forumowych bitew
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DECAPITATED
Płyta ma dość specyficzny, zimny, industrialny klimat. Może wydawać się przez to monotonna, ale przy bliższym poznaniu, odkrywa całe swoje bogactwo.
all the monsters will break your heart
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Słabe, Autopsy jednak trochę lepsze.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
jesli o Decapitated mowa to tylko debiut i Organic.
-
nicram pisze:To chyba żart miał być. Taki trochę nieśmieszny. :-)vicek pisze:http://www.metalsucks.net/2013/06/25/de ... s-forever/ kolejne chyba 3 juz video z nowej płyty :D
Ani utwór, ani tym bardziej ten "zabawny" teledysk nie wzbudził mojego zachwytu. Nie wiem, pewnie się czepiam, ale takie zabawne teledyski to mało jakiej kapeli wychodzą. Czasem można wrzucić jakiś jajcarski utwór na jakiejś epce jak chociażby Dying Fetus na Grotesque impalement, nawet zrobić do niego nie mniej jajcarskie video, ale niechaj zostanie ono na tym właśnie wydawnictwie w formie ciekawostki.
- Riven
- Kontakt:
- vicek
TZN JAKIMI WŁOSAMI ?
- Riven
- Kontakt:
- vicek
ja też nie lubię takich włosów ale żeby zaraz aż tak :D
- Riven
- Kontakt:
przeciez nie wyrazilem sie obrazliwie. nie mam nic do osob uposledzonych. stwierdzilem fakt.
this is a land of wolves now
- nicram
DECAPITATED – enter studio & introduce new drummer
On March 10, 2014 Polish Tech Death masters DECAPITATED hit Hertz Studio, located at Bialystok in their native Poland, to record their sixth record. The yet untitled creation is set for a release in September via Nuclear Blast.
In another note, the band also announces drummer Michal Lysejko as a full-time member of DECAPITATED. Michal has already joined the foursome in time for their tour with LAMB OF GOD in January.
Commented guitarist Waclaw "Vogg" Kieltyka: “We would like to share few news with you. All you know that we've been quite busy lately. We had some personal changes in the band and also we did I guess the best tours we had; with MESHUGGAH, LAMB OF GOD and CHILDREN OF BODOM. First of all we want to introduce you DECAPITATED new drummer Michal Lysejko. Some of you had a chance to meet him already during tour with LAMB OF GOD this January. Also I want to say THANK YOU to the rest of the people who took a challenge and sent their video for an audition.
Also since January this year we signed worldwide management contract with Continental Concerts & Management. That's for sure big step and opportunity for us and big challenge. But I guess the most important news for most of you is that after almost nine years we back to Hertz Studio (albums: »Nihility«, »The Negation«, »Organic Hallucinosis«) to record new album which will be released autumn this year. We will inform you about details soon. Keep it touch!!”
On March 10, 2014 Polish Tech Death masters DECAPITATED hit Hertz Studio, located at Bialystok in their native Poland, to record their sixth record. The yet untitled creation is set for a release in September via Nuclear Blast.
In another note, the band also announces drummer Michal Lysejko as a full-time member of DECAPITATED. Michal has already joined the foursome in time for their tour with LAMB OF GOD in January.
Commented guitarist Waclaw "Vogg" Kieltyka: “We would like to share few news with you. All you know that we've been quite busy lately. We had some personal changes in the band and also we did I guess the best tours we had; with MESHUGGAH, LAMB OF GOD and CHILDREN OF BODOM. First of all we want to introduce you DECAPITATED new drummer Michal Lysejko. Some of you had a chance to meet him already during tour with LAMB OF GOD this January. Also I want to say THANK YOU to the rest of the people who took a challenge and sent their video for an audition.
Also since January this year we signed worldwide management contract with Continental Concerts & Management. That's for sure big step and opportunity for us and big challenge. But I guess the most important news for most of you is that after almost nine years we back to Hertz Studio (albums: »Nihility«, »The Negation«, »Organic Hallucinosis«) to record new album which will be released autumn this year. We will inform you about details soon. Keep it touch!!”
- vicek
będzie trans?
- nicram
-
Przekroczą Rubikon, Kanał Sueski i Odrę pod ostrzałem, więc szykuje się mocna rzecz.
- nicram
Ja czekam na tę płytę. Na serio. Bardzo lubię ich muzykę.
-
Podpisali papierki z Mystic na teren Polski, resztę świata w ich najnowszy album zaopatrzy Nuclear Blast. Aha - płyta ma się ukazać 19 września
- nicram
Ciekaw jestem czy wyjdzie jako ecosrak i trzeba znowu będzie kupować bezpośrednio z NB.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
po co podpisali czy po co nagrywaja nastepny (nijaki) album?ZłyPan pisze:Po co?
Guilty of being right
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja nie jestem ich wielkim fanem, ale trzeba przyznać że poprzednia płyta była zajebista i mieli na nią niezły pomysł.nicram pisze:Ja czekam na tę płytę. Na serio. Bardzo lubię ich muzykę.