METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- 4m
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
A czym jest Dso? Brontozaurem?Maria Konopnicka pisze:
Małpa- człowiek - kobieta
Może powinieneś zostać jakimś literatem?Maria Konopnicka pisze: Łańcuszek? Czy muszę go negować, żeby się zdziwić, iż że ktoś kto uprawiając seks z kobietami, czasami lubi zabawić się z małpąTyle w temacie....
Nie chce mi się ciągnąć tego tematu, bo kwestia Load jest klepana zawsze i wszędzie. Ja osobiście powiem tyle, że mnie już nie bawi kategoria ludzi, którzy stawiają L/R na równi z "Risk", a nad świentego hardrocka przedkładają p2p2 wczesny Laaz Rockit, Lutomysl, a "Nemis Divina" ma u nich status niezrozumiałej dla tłumu mistycznej sztuki. Wezmę piwsko, rozsiądę się na kanapie i zapodam sobie "Load", płytę doprowadzającą do spełnienia każdego maniaka rasowego rocka z charakterem i pomysłem. Ameno.
- Triceratops
W rzeczy samej, mi to przypomina logike innego fachowca - Vlada.. Doprawdy nie wiem jak mozna sluchac metalu od rzekomo pocztku lat 90 i nie znac Coroner i Voivod.Drone pisze:Kiedy właśnie Ty się na tej muzyce niespecjalnie znasz. Twoje oceny poszczególnych płyt i zespołów przypominają rzut garścią lotek do tarczy w wykonaniu niewidomego. Niektóre lotki przypadkiem trafiają faktycznie w pobliże dziesiątki. A centrum tarczy to coś w rodzaju obiektywnej oceny muzyki. Cała sztuka polega na tym, żeby krążyć wokół niego.Maria Konopnicka pisze: Żeby odczuwać w podobny sposób poza indywidualnymi - powiedzmy wrodzonymi czy mentalnymi preferencjami należy z tą muzyką spędzić trochę czasu, poznać ją (czyli posłuchać więcej niż trzech zespołów i pięć płyt) - innymi słowy, trzeba się trochę na niej "znać" - nawet jeśli to słowo z jakiś względów Cię wkurwia..
woodpecker from space
-
- rozkręca się
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie to wszystko jebie i w ogóle bym się nie wtrącał, ale przy całym szacunku do Ciebie, nie da się ukryć, że jakiś kompleks wieku masz. W co drugim poście "ile masz lat" ? " idź się posmaruj kremem na pryszcze" albo "małolaty walące konia". Kurwa, może mi się wydaje, ale tu chyba takich osób jest jak na lekarstwo, więc nie wiem do czego pijesz.Maria Konopnicka pisze:Vlad - człowiek, który z tego co wiem na muzykę poświęca więcej czasu niż większość z was na wyciskanie pryszczy i trzepanie kapucyna w wannie (czyli cholernie dużo) okazuje się "niby ekspertem"
-
- mistrz forumowej ceremonii
- rob
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Następny fetyszysta. A co to znaczy "znać"? Znać nazwę, słyszeć o zespole, mieć wszystkie płyty czy może mp3 na dysku albo szpanować, że się słucha Voivod? Widzisz, Maria? Nie wkurza Cię nadal słowo "znać się" ?Triceratops pisze:W rzeczy samej, mi to przypomina logike innego fachowca - Vlada.. Doprawdy nie wiem jak mozna sluchac metalu od rzekomo pocztku lat 90 i nie znac Coroner i Voivod.Drone pisze:Kiedy właśnie Ty się na tej muzyce niespecjalnie znasz. Twoje oceny poszczególnych płyt i zespołów przypominają rzut garścią lotek do tarczy w wykonaniu niewidomego. Niektóre lotki przypadkiem trafiają faktycznie w pobliże dziesiątki. A centrum tarczy to coś w rodzaju obiektywnej oceny muzyki. Cała sztuka polega na tym, żeby krążyć wokół niego.Maria Konopnicka pisze: Żeby odczuwać w podobny sposób poza indywidualnymi - powiedzmy wrodzonymi czy mentalnymi preferencjami należy z tą muzyką spędzić trochę czasu, poznać ją (czyli posłuchać więcej niż trzech zespołów i pięć płyt) - innymi słowy, trzeba się trochę na niej "znać" - nawet jeśli to słowo z jakiś względów Cię wkurwia..
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
- rozkręca się
-
- weteran forumowych bitew
Vlad to specjalista od wszystkiego.szczególnie od gwoździ i ćwieków.tak sie na tym zna ,ze chcieli go zatrudnic w sklepie HurtostalTriceratops pisze:W rzeczy samej, mi to przypomina logike innego fachowca - Vlada.. Doprawdy nie wiem jak mozna sluchac metalu od rzekomo pocztku lat 90 i nie znac Coroner i Voivod.Drone pisze:Kiedy właśnie Ty się na tej muzyce niespecjalnie znasz. Twoje oceny poszczególnych płyt i zespołów przypominają rzut garścią lotek do tarczy w wykonaniu niewidomego. Niektóre lotki przypadkiem trafiają faktycznie w pobliże dziesiątki. A centrum tarczy to coś w rodzaju obiektywnej oceny muzyki. Cała sztuka polega na tym, żeby krążyć wokół niego.Maria Konopnicka pisze: Żeby odczuwać w podobny sposób poza indywidualnymi - powiedzmy wrodzonymi czy mentalnymi preferencjami należy z tą muzyką spędzić trochę czasu, poznać ją (czyli posłuchać więcej niż trzech zespołów i pięć płyt) - innymi słowy, trzeba się trochę na niej "znać" - nawet jeśli to słowo z jakiś względów Cię wkurwia..