Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Skaut pisze:Bez jaj, co Hate wniósł w ogóle do muzyki, żeby o nich rozmawiać?
Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Jak kiedyś słyszałeś tylko jedną płytę, to skąd wiesz co robią i kogo kopiują na następnych? Znów rozmawiasz na temat płyt których nie słuchałeś? Oj, nieładnie.
[V] pisze::D
Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem. :P
535 pisze:Śmieszna jest ta filozofia. Jak Hate zajebać Watainowi, czy innej tam k...wie, wtedy być źle. Jak Hania z Darktrona, zajebać Krzysi z Ameryki, wtedy być dobrze, bo jest kult i black metal. Do tego Hate to chuje z Polski i na nich należy srać, a Darkthrone to wyrafinowani melomani, fani wybitnej muzy z dumnej, bogatej Norwegii. Czy ktoś NAPRAWDĘ DOROSŁY jest na tym pokładzie?
Nie trzeba nic wnosić przecież. Tak jak pisałem wcześniej lubię ich stuff do pewnego momentu, ale to co robią teraz jest słabe i drogie. :)
Ja wiem, nieco przecież się śmieję w tym wątku, sam przecież mam ich pierwsze rzeczy na kasetach i ostatnio sobie nawet retrospektywę zrobiłem. Da się tego słuchać i tyle, jakoś mnie to nie kręci w ogóle teraz. A im dalej, tym mniej ich tożsamości. Może masz rację, za drogie te płyty teraz są.
Castor pisze:Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem :P
535 pisze:Śmieszna jest ta filozofia. Jak Hate zajebać Watainowi, czy innej tam k...wie, wtedy być źle. Jak Hania z Darktrona, zajebać Krzysi z Ameryki, wtedy być dobrze, bo jest kult i black metal. Do tego Hate to chuje z Polski i na nich należy srać, a Darkthrone to wyrafinowani melomani, fani wybitnej muzy z dumnej, bogatej Norwegii. Czy ktoś NAPRAWDĘ DOROSŁY jest na tym pokładzie?
Wybacz Castor, ale dalej nie rozumiem wyboldowanego, możesz wyjaśnić?
535 pisze: Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Widzisz, to tak jak Metallica :)
hahahahahahahaha
ha!
Nie wiem z czego się cieciu śmiejesz, przecież ja drwię cały czas z tego samego zjawiska. Tego, którego ciebie, sympatycznego mana z internetu, zmieniło ze smakosza tanich win pod geesem, w wytrawnego kolekcjonera drogich trunków...Zapewne posiadłeś już londyński akcent, czy to ten z okolic White Hart Lane?
Castor pisze:
Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem :P
Wybacz Castor, ale dalej nie rozumiem wyboldowanego, możesz wyjaśnić?
Przecież wytłuściłem tekst, ale dobrze... powiem to własnymi słowami:
Jak Hate zrzyna od innych to, to jest beee, a jak Darkthrone zrzyna od innych to jest cacy.
Panowie: Skąd w Was tyle NIENAWIŚCI do HATE ??? ;)
Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Jak kiedyś słyszałeś tylko jedną płytę, to skąd wiesz co robią i kogo kopiują na następnych? Znów rozmawiasz na temat płyt których nie słuchałeś? Oj, nieładnie.
Po raz kolejny udowodniłeś, że program z przedmiotu język polski, realizował w Twej szkole nieoceniony pan wuefista. Chyba, że miał być to żart, wtedy... :O:O:O
535 pisze:Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Po raz kolejny udowodniłeś, że program z przedmiotu język polski, realizował w Twej szkole nieoceniony pan wuefista. Chyba, że miał być to żart, wtedy... :O:O:O
Fakt, w moim mieście, MNIEJSZOŚĆ nazywa nas psami, więc za to się nie obrażę, ale wytłumacz proszę, czy pisząc to co napisałeś, miałeś na myśli "drogość", czy słabość?, bo mam wrażenie, że do reszty się pogrążyłeś...a taki byłeś ładny, amerykański...Pan od wuefu nie wybacza, wyjdzie jak zapach ze spleśniałego gumowca...Tak. Tego samego:
535 pisze:
est pisze:Do teraz nie wiem dlaczego [V] wziął mnie na poważnie, niemniej jednak dziwią, a raczej po prostu śmieszą mnie deklaracje, że sram na coś bo jest stąd czy stamtąd.
beastov23 pisze:To jego obiektyw, stąd nie mnie go negować.
Jakby tak przepatrzeć fora i to nie tylko krajowe, jest to dość częsty mechanizm ;).
Taki mechanizm uruchomiony zostaje, przykładowo, w zaduchu pędzącego busa, gdzieś na prostej, między Mokronosem Górnym, a Muchoborem Wielkim. Niestety, pęd powietrza nie jest w stanie przewietrzyć wilgotnego gumowego obuwia, wyścielonego filcem. Mokry filc to prawdziwe nieszczęście. Nie tak łatwo go wysuszyć. Biada temu, kto wyruszy w takim obuwiu, w wysoką trawę o porannej rosie lub podczas ulewy...
535 pisze:Fakt, w moim mieście, MNIEJSZOŚĆ nazywa nas psami, więc za to się nie obrażę, ale wytłumacz proszę, czy pisząc to co napisałeś, miałeś na myśli "drogość", czy słabość?