HATE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

Re: HATE

02-03-2013, 19:57

Skaut pisze:
535 pisze:
Skaut pisze:Bez jaj, co Hate wniósł w ogóle do muzyki, żeby o nich rozmawiać?
Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Jak kiedyś słyszałeś tylko jedną płytę, to skąd wiesz co robią i kogo kopiują na następnych? Znów rozmawiasz na temat płyt których nie słuchałeś? Oj, nieładnie.
[V] pisze::D
Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem. :P
535 pisze:Śmieszna jest ta filozofia. Jak Hate zajebać Watainowi, czy innej tam k...wie, wtedy być źle. Jak Hania z Darktrona, zajebać Krzysi z Ameryki, wtedy być dobrze, bo jest kult i black metal. Do tego Hate to chuje z Polski i na nich należy srać, a Darkthrone to wyrafinowani melomani, fani wybitnej muzy z dumnej, bogatej Norwegii. Czy ktoś NAPRAWDĘ DOROSŁY jest na tym pokładzie?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

02-03-2013, 20:01

est pisze:
Nie trzeba nic wnosić przecież. Tak jak pisałem wcześniej lubię ich stuff do pewnego momentu, ale to co robią teraz jest słabe i drogie. :)
Ja wiem, nieco przecież się śmieję w tym wątku, sam przecież mam ich pierwsze rzeczy na kasetach i ostatnio sobie nawet retrospektywę zrobiłem. Da się tego słuchać i tyle, jakoś mnie to nie kręci w ogóle teraz. A im dalej, tym mniej ich tożsamości. Może masz rację, za drogie te płyty teraz są.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:02

Castor pisze:Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem :P
535 pisze:Śmieszna jest ta filozofia. Jak Hate zajebać Watainowi, czy innej tam k...wie, wtedy być źle. Jak Hania z Darktrona, zajebać Krzysi z Ameryki, wtedy być dobrze, bo jest kult i black metal. Do tego Hate to chuje z Polski i na nich należy srać, a Darkthrone to wyrafinowani melomani, fani wybitnej muzy z dumnej, bogatej Norwegii. Czy ktoś NAPRAWDĘ DOROSŁY jest na tym pokładzie?
Wybacz Castor, ale dalej nie rozumiem wyboldowanego, możesz wyjaśnić?
Coś tam było! Człowiek!
535

Re: Re:

02-03-2013, 20:04

[V] pisze:
hcpig pisze:
535 pisze: Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Widzisz, to tak jak Metallica :)
hahahahahahahaha

ha!
Nie wiem z czego się cieciu śmiejesz, przecież ja drwię cały czas z tego samego zjawiska. Tego, którego ciebie, sympatycznego mana z internetu, zmieniło ze smakosza tanich win pod geesem, w wytrawnego kolekcjonera drogich trunków...Zapewne posiadłeś już londyński akcent, czy to ten z okolic White Hart Lane?
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

Re:

02-03-2013, 20:09

Skaut pisze:
Jaki karwa koncept? Jak to podjebane w pierwszej linii jest z Behemoth. Swoje patenty :D:D:D
Wypadałoby jeszcze podać ten numer Behemoth, z którego jest to podjebane.

Koncept na muzykę, który jest różny od tego co grali do Awakening. A od Solarflesh po raz trzeci się zmienia.
Skaut pisze:A im dalej, tym mniej ich tożsamości.
To już Deicide nie słychać we wczesnych nagraniach? Aha...
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

Re:

02-03-2013, 20:14

Skaut pisze:
Castor pisze: Czytajcie Panowie posty 535 ze zrozumieniem :P
Wybacz Castor, ale dalej nie rozumiem wyboldowanego, możesz wyjaśnić?
Przecież wytłuściłem tekst, ale dobrze... powiem to własnymi słowami:

Jak Hate zrzyna od innych to, to jest beee, a jak Darkthrone zrzyna od innych to jest cacy.

Panowie: Skąd w Was tyle NIENAWIŚCI do HATE ??? ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
535

Re:

02-03-2013, 20:16

Skaut pisze:
535 pisze:
Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Jak kiedyś słyszałeś tylko jedną płytę, to skąd wiesz co robią i kogo kopiują na następnych? Znów rozmawiasz na temat płyt których nie słuchałeś? Oj, nieładnie.
Po raz kolejny udowodniłeś, że program z przedmiotu język polski, realizował w Twej szkole nieoceniony pan wuefista. Chyba, że miał być to żart, wtedy... :O:O:O
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:18

Kingu pisze:
Skaut pisze:
Jaki karwa koncept? Jak to podjebane w pierwszej linii jest z Behemoth. Swoje patenty :D:D:D
Wypadałoby jeszcze podać ten numer Behemoth, z którego jest to podjebane.
Ale co mam Ci co do sekundy podawać? :D:D To rwane riffowanie to przecież Behemoth już na Zośce doskonale uskuteczniał.
Kingu pisze:Koncept na muzykę, który jest różny od tego co grali do Awakening. A od Solarflesh po raz trzeci się zmienia.
Skaut pisze: A im dalej, tym mniej ich tożsamości.
To już Deicide nie słychać we wczesnych nagraniach? Aha...
Przynajmniej tam płaszczy nie wkładali...
Ostatnio zmieniony 02-03-2013, 20:32 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:20

Castor pisze: Przecież wytłuściłem tekst, ale dobrze... powiem to własnymi słowami:

Jak Hate zrzyna od innych to, to jest beee, a jak Darkthrone zrzyna od innych to jest cacy.
aaa, to dzięki, bo nie zrozumiałem.

Obrazek
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:20

535 pisze:
Skaut pisze:
535 pisze:Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Po raz kolejny udowodniłeś, że program z przedmiotu język polski, realizował w Twej szkole nieoceniony pan wuefista. Chyba, że miał być to żart, wtedy... :O:O:O
Obrazek
Coś tam było! Człowiek!
535

02-03-2013, 20:24

Podejrzanie "drogie" stroje i wypielęgnowane, słabe dłonie...
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:25

Niestety, nie dla psa kiełbasa...
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Drone

02-03-2013, 20:29

To [V] przybija metroseksualną piątkę z sąsiadem z Pakistanu (podejrzanie ciemna dłoń po prawej!).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

02-03-2013, 20:33

Skaut pisze:Niestety, nie dla psa kiełbasa...
Fakt, w moim mieście, MNIEJSZOŚĆ nazywa nas psami, więc za to się nie obrażę, ale wytłumacz proszę, czy pisząc to co napisałeś, miałeś na myśli "drogość", czy słabość?, bo mam wrażenie, że do reszty się pogrążyłeś...a taki byłeś ładny, amerykański...Pan od wuefu nie wybacza, wyjdzie jak zapach ze spleśniałego gumowca...Tak. Tego samego:
535 pisze:
est pisze:Do teraz nie wiem dlaczego [V] wziął mnie na poważnie, niemniej jednak dziwią, a raczej po prostu śmieszą mnie deklaracje, że sram na coś bo jest stąd czy stamtąd.
beastov23 pisze:To jego obiektyw, stąd nie mnie go negować.
Jakby tak przepatrzeć fora i to nie tylko krajowe, jest to dość częsty mechanizm ;).
Taki mechanizm uruchomiony zostaje, przykładowo, w zaduchu pędzącego busa, gdzieś na prostej, między Mokronosem Górnym, a Muchoborem Wielkim. Niestety, pęd powietrza nie jest w stanie przewietrzyć wilgotnego gumowego obuwia, wyścielonego filcem. Mokry filc to prawdziwe nieszczęście. Nie tak łatwo go wysuszyć. Biada temu, kto wyruszy w takim obuwiu, w wysoką trawę o porannej rosie lub podczas ulewy...
Awatar użytkownika
Skaut

02-03-2013, 20:40

535 pisze:Fakt, w moim mieście, MNIEJSZOŚĆ nazywa nas psami, więc za to się nie obrażę, ale wytłumacz proszę, czy pisząc to co napisałeś, miałeś na myśli "drogość", czy słabość?
Miałem na myśli psa i kiełbasę.
Coś tam było! Człowiek!
535

Re:

02-03-2013, 20:48

Pozwól, że przemilczę, choć doceniam znakomitą próbę...
Drone pisze:To [V] przybija metroseksualną piątkę z sąsiadem z Pakistanu (podejrzanie ciemna dłoń po prawej!).
Bez przesady. Taką rączką, to możesz pizgnąć łyżeczką w herbacie, a nie porządnym żelazem...
est

02-03-2013, 20:55

Coraz słabiej, a tu dopiero 20:55
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

02-03-2013, 21:00

Im pózniej tym 'nienawisć' słabsza... ;)
535

02-03-2013, 21:00

hcpig pisze:Cóż za bezpardonowy atak na darkthronefagów ze strony voivodfaga :)
Patrz Pan. Ja już zapomniałem, a Ten cały czas VOIVOD, VOIVOD, VOIVOD!!!!...

est pisze:Coraz słabiej, a tu dopiero 20:55
Zobaczymy o 5:35...

"Jaki oszalały lud , stworzył kiedyś dziwny bóg, ile jeszcze trzeba lat, by zrozumieć prosty fakt, że NIENAWIŚĆ zniszczy nas..."
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

03-03-2013, 07:20

Jesteście hejterami...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
ODPOWIEDZ