EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EMPEROR
potrzebowaliśmy pieniędzy.Nasi niemieccy fani kochają nas.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
To jednak 12 lat. Pomijając aspekt finansowy, może po prostu za sobą zatęsknili.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[V] pisze:potrzebowaliśmy pieniędzy.Nasi niemieccy fani kochają nas.
;D
-
ich solowe kariery nie potoczyły się zbyt szczęśliwie.Poza tym na każdym koncercie,w każdym wywiadzie pada nazwa Emperor I to też robi swoje,pewnie w koncu sobie uświadamiasz,że to było to a w pojedynke nie sposób dobić do takiego poziomu rozpoznawalności/atencji fanów/sprzedazy etc...Ja im dobrze życzę.Mam nadzieje,ze nowa płyta jednak powstanie..kiedyś I nie bedzie to tylko wydmuszka,sztuczny product,ale coś fajnego,na miare IX Equilibrium.DCI Hunt pisze:To jednak 12 lat. Pomijając aspekt finansowy, może po prostu za sobą zatęsknili.
btw chętnie odkupiłbym t shirt IX Equilibrium:)
Ostatnio zmieniony 07-08-2013, 17:47 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Jedynka Zyklon jest lepsza niż Emperor.[V] pisze:ich solowe kariery nie potoczyły się zbyt szczęśliwie.
Yare Yare Daze
-
który Emperor?hcpig pisze:Jedynka Zyklon jest lepsza niż Emperor.[V] pisze:ich solowe kariery nie potoczyły się zbyt szczęśliwie.
- hcpig
-
hcpig pisze:Każdy z osobna i wszystkie razem.
.........
- Lykantrop
Ten to nie byłby sobą jakby nie wyskoczył z jakąś niepoprawną politycznie nowiną :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Oczywiście. Po prostu czasami może chodzić o coś więcej niż tylko kasę. Mniejsza z tym, ten zespół po IX przestał mnie kompletnie interesować i jest mi zupełnie obojętne czy coś nagrają czy nie. Pewnie i tak nie znajdę tam nic dla siebie. Z post-emperorowych dokonań Szamota i Istvana podoba mi się tylko jedynka i dwójka Zyklon. Reszta kompletnie nie dla mnie.[V] pisze: ich solowe kariery nie potoczyły się zbyt szczęśliwie. Poza tym na każdym koncercie,w każdym wywiadzie pada nazwa Emperor I to też robi swoje,pewnie w koncu sobie uświadamiasz,że to było to a w pojedynke nie sposób dobić do takiego poziomu rozpoznawalności/atencji fanów/sprzedazy etc...
-
a Wretched End słuchałeś?
poza tym nie wierzę że byś sobie nie sprawdził nowej płyty cesarza (gdyby rzeczywiscie coś nagrali) :)
poza tym nie wierzę że byś sobie nie sprawdził nowej płyty cesarza (gdyby rzeczywiscie coś nagrali) :)
- Żułek
przecież solowy Ihsahn jest zajebisty, zwłaszcza nowy album
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
tego najnowszego nie próbowałem,poprzednie są przepitolone I nadęte jak nergal.Żułek pisze:przecież solowy Ihsahn jest zajebisty, zwłaszcza nowy album
Próbowałem, nędza straszna.[V] pisze:a Wretched End słuchałeś?
Oczywiście, że sprawdzę, ale ciśnienia nie mam najmniejszego.[V] pisze: poza tym nie wierzę że byś sobie nie sprawdził nowej płyty cesarza (gdyby rzeczywiscie coś nagrali) :)
-
robię drugie podejście do Wretched End,pierwszy kontakt to była właśnie nędza straszna;)Cudów się tu nie spodziewam,ale pomęcze sie jeszcze;)
- Żułek
poprzednie złe nie były ale nowa to dla mnie kosmos[V] pisze:tego najnowszego nie próbowałem,poprzednie są przepitolone I nadęte jak nergal.Żułek pisze:przecież solowy Ihsahn jest zajebisty, zwłaszcza nowy album
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lykantrop
Gorguts w pogardzie, nowy Ihsahn kosmos, też chcę mieć namiary na tego co Ci sprzedaje chaszcze!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Żułek
ja już się taki urodziłem :P ale pierwsze 2 Gorguts są zajebiste !!! żeby nie było ;)Lykantrop pisze:Gorguts w pogardzie, nowy Ihsahn kosmos, też chcę mieć namiary na tego co Ci sprzedaje chaszcze!
-
hej,do 3:40 całkiem przyjemny utwór,gdy wchodzi ta na siłę wcisnieta partia solowa robi sie juz gorzej..Żułek pisze:poprzednie złe nie były ale nowa to dla mnie kosmos[V] pisze:tego najnowszego nie próbowałem,poprzednie są przepitolone I nadęte jak nergal.Żułek pisze:przecież solowy Ihsahn jest zajebisty, zwłaszcza nowy album
Zajebisty początek, jak intro do jakiegoś teleturnieju z lat 90-tych. Aż zobaczyłem jak Wojciech Pijanowski wchodzi na sale a Magda całuje panów.Żułek pisze: