GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: GORGOROTH
lipa
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- brb
- postuje jak opętany!
Nawet bardzo (w zestawieniu z dwoma poprzednimi krążkami).Plastek pisze:Dobra.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Też były bardzo dobre.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- brb
- postuje jak opętany!
No nie wiem. Dla mnie Under... z poprawiony brzmieniem to profanacja jednego z najlepszych albumów BM jakie nagrano.
- Plastek
- Kontakt:
Tego nie wliczałem, dla mnie to nie jest normalny album. I muszę się zgodzić z tobą.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- pr0metheus
Przesluchalem na razie jeden kawałek co ktoś wkleil wyzej i nie podoba mi się. Śmierdzi mi takim 2 ligowym nudnym szwedzkim death metalem. Nowy marduk Dużo lepiej.
niech to miejsce niebawem zniknie
- brb
- postuje jak opętany!
Pyszna jest ta płyta i ciągle rośnie. Nakurwiam ją non stop od 2 dni. Zwyżka formy. Zero trendziarskiego post black metalowego pedalstwa. Jest szatan. Lubię to <thumb up>.
- Plastek
- Kontakt:
Tak jest. Jeden z nielicznych zespołów który jeszcze pamięta jak "TO" się robi i co to znaczy black metal, Jebać pedałów z post black metalowych ciot-bandów.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowa płyta miód, malina. Zajebiste kompozycje, brak religijnego zawodzenia. Czysty black metal. Przesłuchałem już ze 20 razy (a nie słucham od dwóch dni niczego innego) i nie wyobrażam sobie, żeby mi się ta płyta znudziła. Jest moc i chwała na wieki.
all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
a jak ten nowy wokalista?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
Album widzi mi się jako co najwyżej "OK". Trochę tani i przepitolony, Szwecja wylewa się z radioodbiornika w zbyt dużych ilościach. Na poprzedniej było to jeszcze do zniesienia, ale tutaj przegięli. Takie rodzynki trzeba chować, dawkować, bo jak się człowiek nażre garściami to będzie go zbierać na Mdłości. Podobny casus, co PLAGA jak dla mnie. Mimo to, jakieś 10 odsłuchów za mną, a że czasami jestem na takie melodyjki jak pies na sukę, to wlazło.
No i żadnego religijnego zawodzenia, jak to GORGOROTH. Satan brahman! :*
@Only_True_Believers - Pest to to nie jest (uwielbiam gościa, ma ohydny głos), ale jest poprawnie i nic nie zgrzyta. Śmiało można polubić.
No i żadnego religijnego zawodzenia, jak to GORGOROTH. Satan brahman! :*
@Only_True_Believers - Pest to to nie jest (uwielbiam gościa, ma ohydny głos), ale jest poprawnie i nic nie zgrzyta. Śmiało można polubić.
- Żułek
mi sie chyba własnie to w nim najbardziej podoba ;)NihilSubSole pisze:Szwecja wylewa się z radioodbiornika
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zaczyna szaleć
A na zdrowie Koledze. Ja uwielbiam "Szwecję", ale jak będę jej chciał w takiej ilości i lepszej jakości to sobie posłucham DISSECTION. Mimo tego wszystkiego, co piszę, odpaliłem sobie znowu nowy album Dżordżorof i jest w porządku.
- brb
- postuje jak opętany!
Szwecja czy nie... po ostatnim długograju położyłem na nich lachę. Niesłusznie. Fantastyczny materiał. Na tą chwilę nie jestem w stanie doczepić się do czegokolwiek.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem co wam się w tej płycie podoba, prawdę napisawszy nie dałem rady dotrwać nawet do połowy płyty. Mocno przepitolone kompozycje, tak melodyjne, że aż mdli, nowy wokal marny w porównaniu z poprzednimi. No kurde dam jeszcze szanse ale w porównaniu z tą płytą to poprzednia była wybitna :)
złote lata to oni mają za sobą.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- manieczki
+100. Też nie wytrwałem do końca krążka.Only_True_Believers pisze:Nie wiem co wam się w tej płycie podoba, prawdę napisawszy nie dałem rady dotrwać nawet do połowy płyty. Mocno przepitolone kompozycje, tak melodyjne, że aż mdli, nowy wokal marny w porównaniu z poprzednimi. No kurde dam jeszcze szanse ale w porównaniu z tą płytą to poprzednia była wybitna :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Aż tak źle smyku to oceniasz? Wiesz Manieczki jesteś prawie jak wyrocznia. Ciemny lud kupuje twoje oceny w ciemno.manieczki pisze:+100. Też nie wytrwałem do końca krążka.Only_True_Believers pisze:Nie wiem co wam się w tej płycie podoba, prawdę napisawszy nie dałem rady dotrwać nawet do połowy płyty. Mocno przepitolone kompozycje, tak melodyjne, że aż mdli, nowy wokal marny w porównaniu z poprzednimi. No kurde dam jeszcze szanse ale w porównaniu z tą płytą to poprzednia była wybitna :)
- manieczki
Robię to w pewnym (znanym tylko mi) celu.Artur_burzum pisze:Aż tak źle smyku to oceniasz? Wiesz Manieczki jesteś prawie jak wyrocznia. Ciemny lud kupuje twoje oceny w ciemno.manieczki pisze:+100. Też nie wytrwałem do końca krążka.Only_True_Believers pisze:Nie wiem co wam się w tej płycie podoba, prawdę napisawszy nie dałem rady dotrwać nawet do połowy płyty. Mocno przepitolone kompozycje, tak melodyjne, że aż mdli, nowy wokal marny w porównaniu z poprzednimi. No kurde dam jeszcze szanse ale w porównaniu z tą płytą to poprzednia była wybitna :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma pierdolnięcia jak na 'AMSG'. Ni ma Kinga ni ma miażdżących, wkurwionych riffów.
Szkoda.
Szkoda.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
King i Gaahl to najlepsze co się przytrafiło tej nazwie. Przed i po to czołówka trzeciej ligi.TheDude pisze: Ni ma Kinga ni ma miażdżących, wkurwionych riffów.
Szkoda.