METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- HSVV
- w mackach Zła
Re: METALLICA
ale czy przebili nowy ANTHRAX??!!
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- harvestman
- weteran forumowych bitew
3 x nieHSVV pisze:ale czy przebili nowy ANTHRAX??!!
- booshee
- postuje jak opętany!
ni mom pojęcia, bo dotarłem na Anthraxie do polowy pierwszego numeru :)HSVV pisze:ale czy przebili nowy ANTHRAX??!!
- Gunman
A przebili chociaż nowy Megadeth?
- HSVV
- w mackach Zła
akurat przebić ostatnie wypusty Megadeth i Slayer nie jest jakąś zaawnasowaną sztuką.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- booshee
- postuje jak opętany!
przebili, choć nie słyszałem nowego MegadethGunman pisze:A przebili chociaż nowy Megadeth?
- Gunman
Nie jest a jednak od kilkunastu lat tego nie dokonali
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- HSVV
- w mackach Zła
całe szczęście nie Szwedów z SABATON
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- harvestman
Ciężka sprawa z tą płytą. Pomijając tytułowy, Moth into Flame i Spit Out The Bone, to oni tutaj za bardzo siebie nie przypominają. Dużo tu Sabbath, Alice in Chains i tego typu grania. Oryginałów nie przeskoczą, wiadomo, jednak coraz bardziej mnie ta płyta intryguje.
jeszcze jedno. Ktoś wcześniej napisał że Hammet gra jak upośledzony. Nie, nie, Hammet gra jak Hammet, jak upośledzony gra tutaj Lars. Za nakurwianie ( bo nie granie) w ten werbel odejmuję dobre dwa punkty. Gdzie był producent jak on to nagrywał? Powinien mu, za przeproszeniem, przyjebać w łeb, opierdolić, postawić do konta, może by sobie gamoń przemyślał to i owo ;)
jeszcze jedno. Ktoś wcześniej napisał że Hammet gra jak upośledzony. Nie, nie, Hammet gra jak Hammet, jak upośledzony gra tutaj Lars. Za nakurwianie ( bo nie granie) w ten werbel odejmuję dobre dwa punkty. Gdzie był producent jak on to nagrywał? Powinien mu, za przeproszeniem, przyjebać w łeb, opierdolić, postawić do konta, może by sobie gamoń przemyślał to i owo ;)
Ostatnio zmieniony 12-11-2016, 20:41 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
hcpig pisze:
Obaj zajebali z SMT, chuj to kogo obchodzi, okładki Mety to zawsze było skrajne bezguście, news at eleven, słuchać NA KOLANACH ruskich ripów.
Na razie ta płyta to jebany wehikuł czasu, 2001 rok jak chuj, alternatywny timeline gdzie St. Anger / Death Magnetic not happend.
edit: Kurwa to żyje!
edit2: powiem tak - forumowa zrzuta na maść na ból dupy Paszczaka, 535 itp.
edit3: post 1998 Voivod wymazano z muzycznej mapy Kanady. + stwierdzono DUCHA i FEELING, które w thrashu wymarły razem z dinozaurami.

-
- rozkręca się
Zjada ta płyta death magnetic jak chce a ostatni numer to zajebisty sztos
- Hellion
- w mackach Zła
Takie same mam wnioski, Alicja odrazu mi się skojarzyła podczas słuchania, ale ta po reaktywacji.harvestman pisze:Ciężka sprawa z tą płytą. Pomijając tytułowy, Moth into Flame i Spit Out The Bone, to oni tutaj za bardzo siebie nie przypominają. Dużo tu Sabbath, Alice in Chains i tego typu grania. Oryginałów nie przeskoczą, wiadomo, jednak coraz bardziej mnie ta płyta intryguje.
- harvestman
Potwierdzam, zdecydowanie ta po reaktywacji.Hellion pisze:Takie same mam wnioski, Alicja odrazu mi się skojarzyła podczas słuchania, ale ta po reaktywacji.harvestman pisze:Ciężka sprawa z tą płytą. Pomijając tytułowy, Moth into Flame i Spit Out The Bone, to oni tutaj za bardzo siebie nie przypominają. Dużo tu Sabbath, Alice in Chains i tego typu grania. Oryginałów nie przeskoczą, wiadomo, jednak coraz bardziej mnie ta płyta intryguje.
- harvestman
.....
Ostatnio zmieniony 12-11-2016, 20:43 przez harvestman, łącznie zmieniany 4 razy.
- Gunman
Znając te trzy single, aż dziwne, że to co piszecie może być prawdą. W nich było słychać Iron Maiden co najwyżej, tzn. w ostatnim.
- booshee
- postuje jak opętany!
Okiej, wycofuje, fakt, masz rację:) Bezlitosny Duńczyk jest.harvestman pisze:Ktoś wcześniej napisał że Hammet gra jak upośledzony. Nie, nie, Hammet gra jak Hammet, jak upośledzony gra tutaj Lars. Za nakurwianie ( bo nie granie) w ten werbel odejmuję dobre dwa punkty.
- harvestman
Posłuchaj Am I Savage, początek to czysty Sabbath, potem AlicjaGunman pisze:Znając te trzy single, aż dziwne, że to co piszecie może być prawdą. W nich było słychać Iron Maiden co najwyżej, tzn. w ostatnim.
- Wasyl
Pierwszy odsłuch.
Pierwsza płyta bardzo dobra. Druga na razie słabsza. Dłuży się, ale nie doszedłem jeszcze do, chwalonego tu "Spit Out The Bone". :) Ogólnie James w świetnej formie, dużo rocka i fajnych riffów.
Pierwsza płyta bardzo dobra. Druga na razie słabsza. Dłuży się, ale nie doszedłem jeszcze do, chwalonego tu "Spit Out The Bone". :) Ogólnie James w świetnej formie, dużo rocka i fajnych riffów.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
takie pytanie techniczne - na chuj to dawać na dwóch cedekach jak płyta ma 77 minut ??
no chyba że japońcom lub innym uprzywilejowanym dorzucą ze dwa numery i przekroczą czas jednego sidi.....
no chyba że japońcom lub innym uprzywilejowanym dorzucą ze dwa numery i przekroczą czas jednego sidi.....