PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PLAGA
Some Plaga news:
- Magia Gwiezdnej Entropii will be released via America by Canonical Hours on CD!
- Plaga is already working on a new track dedicated to split 7", more informations soon!
- After that, Plaga is going to work on second full album named Święty Chaos (The Holy Chaos), to be release in late 2015
- Shirts of MGE are already out but due to huge interest, there's a queue.
- Reedition of Trąby Zagłady and Pożeracze Słońc on one CD and vinyl version of MGE will be avaliable in first quater of 2014!
- Magia Gwiezdnej Entropii will be released via America by Canonical Hours on CD!
- Plaga is already working on a new track dedicated to split 7", more informations soon!
- After that, Plaga is going to work on second full album named Święty Chaos (The Holy Chaos), to be release in late 2015
- Shirts of MGE are already out but due to huge interest, there's a queue.
- Reedition of Trąby Zagłady and Pożeracze Słońc on one CD and vinyl version of MGE will be avaliable in first quater of 2014!
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Tak, kurwa, TAK!!!Bloodcult pisze:Some Plaga news:
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Fajnie, że mają już nazwę albumu, który zamierzają wydać za 2 lata i jeszcze nie zaczęli nad nim pracować :DBloodcult pisze: - After that, Plaga is going to work on second full album named Święty Chaos (The Holy Chaos), to be release in late 2015
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Tak mnie z deka naszlo... jesli ktos zastanawia sie nad kupnem koszulki Plagi, niech przemysli sprawe dwa razy, ja niestety skusilem sie na ten t-shirt i wielka chujnia z tego wyszla, koszulka przyszla do mnie z jakas tlusta plama, ale "co tam" pomyslalem "wypiore i bedzie spoko", a tu taki chuj, wypralem i nadruk z plecow sie pokruszyl, zajebal mi wszystkie koszulki, ktore pralem razem, wszystko w pierodolone biale kropoeczki z pigmentu, ktore trzeba bylo recznie wyszczotkowac, generalnie koszulka nadaje sie teraz na szmate, nie chodzi tylko o jakosc nadruku, ale tez o sama koszulke, ktora w praniu w 30 stopniach wykoslawila sie tak, ze nie da sie jej nosic... "reklamacje" zlozylem, oczywiscie zapewnienia, ze to pierwzy taki przypadek, ze wysla nowa koszulke... a takiego wala, puste slowa, obiecanki cacanki... rozeszlo sie po kosciach... wkuriwilo mnie to niemiloserniw, w sumie kladlbym na to fajfusa, ale zadeklarowali sie, a olali sprawe... tak sie nie robi... jak sie cos obiecuje, to sie slowa dotrzymuje...
Hello darkness, my old friend
- Lykantrop
Wniosek z tego taki, że najpewniej ubierać się w Armanim.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
wniosek taki, ze plaga to słaba firma bez pomyslu na przyszlosc, koszul slaby, live jeszcze gorszy, jedyna nadzieja ze dagon z tego albumu wyciagnie co trzeba i jednak nagra rozkurwiajaca plyte inqusition
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no i dlatego lepiej nosić koszulkę joy division, niż jakichś brudasów z długim włosem. ja swoją nosze już blisko 10 lat, ale wiadomo jaka jest okładka unkownn pleasure, więc pare przerw w tych kreskach śmiesznych różnicy nie robi :-) może trochę sprana już jest i za krótka, ale to tylko dodaje kultu.
- Lykantrop
Ja bym się generalnie nie przypierdalał, ale wszystko startowało z punktu takiego, że nikt nic nie wie, żadnych gigów, twarzy, itp. Teraz wszystko wiadomo, koncerty, wywiady, koszulki, wznowienia, merchy... wyczuł Wojtek koniunkturę i tyle. Mnie parę lat temu wykiwał na wymianę, ale że były to tylko 3-4 taśmy to ok, nie będę narzekał. Mogło być gorzej.
Ten shirt można nawet w Primarku kupić za 2 funty, mogę Ci wysłać w ramach świąt :)yossarian84 pisze:no i dlatego lepiej nosić koszulkę joy division, niż jakichś brudasów z długim włosem. ja swoją nosze już blisko 10 lat, ale wiadomo jaka jest okładka unkownn pleasure, więc pare przerw w tych kreskach śmiesznych różnicy nie robi :-) może trochę sprana już jest i za krótka, ale to tylko dodaje kultu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
to wyślij, mogę założyć nową ;-)Lykantrop pisze: Ten shirt można nawet w Primarku kupić za 2 funty, mogę Ci wysłać w ramach świąt :)
no wiadomo że w uk koszulki angielskich kultów, to są pewnie jak zupki chińskie w polskim tesco
- tomder
- zaczyna szaleć
Lykantrop pisze:Ja bym się generalnie nie przypierdalał, ale wszystko startowało z punktu takiego, że nikt nic nie wie, żadnych gigów, twarzy, itp. Teraz wszystko wiadomo, koncerty, wywiady, koszulki, wznowienia, merchy... wyczuł Wojtek koniunkturę i tyle. Mnie parę lat temu wykiwał na wymianę, ale że były to tylko 3-4 taśmy to ok, nie będę narzekał. Mogło być gorzej.
Ten shirt można nawet w Primarku kupić za 2 funty, mogę Ci wysłać w ramach świąt :)yossarian84 pisze:no i dlatego lepiej nosić koszulkę joy division, niż jakichś brudasów z długim włosem. ja swoją nosze już blisko 10 lat, ale wiadomo jaka jest okładka unkownn pleasure, więc pare przerw w tych kreskach śmiesznych różnicy nie robi :-) może trochę sprana już jest i za krótka, ale to tylko dodaje kultu.
Piszą co innego , robią co innego - daje do myślenia!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Wielka jest moc oddziaływania masterfula na naszą scenę :)
Wystarczy skrobnąć, co nieco i sprawy rozwiązują się niemal błyskawicznie :)
Po mojej niepochlebnej opinii na temat merczandajzu Plagi odezwał się do mnie jej lider, że na "zjebanym" masterfulu robię mu antyreklamę i o co chodzi, bo mi przecież drugi tiszirt wysłał. Zaskoczyło nie to, wszak nic co przypominałoby koszul zespołu metalowego w mojej skrzynce nie wylądowało. Kolega z Plagi upierał sie jednak, że wysłał, logicznym wiec było zapytać go, o to czy posiada dowód nadania na poczcie, wszak skoro wysłał powinien mieć takowy, chyba, że "wysłał" listem zwykłym. Temat wysyłki sie urwał, pojawił się następny dotyczący mojego nr konta, ale tu sprawa była prosta jak pin do mojej karty płatniczej i dzisiaj wpłynął mi zwrot kosztów poniesionych na zakup owego merczandajzu 100% cotton marki Fruit of The Loom.
Tak więc musze się pokajać publicznie za moje bluźnierstwa pod adresem Plagi sp. z o.o.
Wystarczy skrobnąć, co nieco i sprawy rozwiązują się niemal błyskawicznie :)
Po mojej niepochlebnej opinii na temat merczandajzu Plagi odezwał się do mnie jej lider, że na "zjebanym" masterfulu robię mu antyreklamę i o co chodzi, bo mi przecież drugi tiszirt wysłał. Zaskoczyło nie to, wszak nic co przypominałoby koszul zespołu metalowego w mojej skrzynce nie wylądowało. Kolega z Plagi upierał sie jednak, że wysłał, logicznym wiec było zapytać go, o to czy posiada dowód nadania na poczcie, wszak skoro wysłał powinien mieć takowy, chyba, że "wysłał" listem zwykłym. Temat wysyłki sie urwał, pojawił się następny dotyczący mojego nr konta, ale tu sprawa była prosta jak pin do mojej karty płatniczej i dzisiaj wpłynął mi zwrot kosztów poniesionych na zakup owego merczandajzu 100% cotton marki Fruit of The Loom.
Tak więc musze się pokajać publicznie za moje bluźnierstwa pod adresem Plagi sp. z o.o.
Hello darkness, my old friend
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zbyszek to jednak przystojniak. No i w markowe ciuchy się ubiera.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
" onclick="window.open(this.href);return false;
To już tak na stałe, czy jest to tylko tymczasowa zmiana wokalu na pana N. ?
To już tak na stałe, czy jest to tylko tymczasowa zmiana wokalu na pana N. ?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;