Niezłe bzdury. Dwie pierwsze płyty to jebane arcydzieła black metalu. Gdzie jest wypranie z autentyczności? Czy Ty w ogóle czytasz te kocopoły zanim naciśniesz przycisk "Wyślij"?Skaut pisze:bo to zespół od samego początku mocno koniunkturalny, jasełkowy, kompletnie wyprany z autentyczności i sam Wardzała piszący onegdaj w Mysticu ochy i achy na temat tego zespołu jest tego doskonałym potwierdzeniem.hcpig pisze:Nie rozumiem, eksplejn.Skaut pisze:Cały ten zespół to takie U2 black metalu
DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARK FUNERAL
all the monsters will break your heart
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
nie zapominajmy również o przezajebistym debiutanckim mCD
miniak i dwie pierwsze płyty ruszają mnie do dziś,
a później to już było różnie niestety....
miniak i dwie pierwsze płyty ruszają mnie do dziś,
a później to już było różnie niestety....
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
A tu znów, kurwa alternatywna historia metalu :D
Oczywiście, że pierwsze mcd i debiutancki LP to ciosy (dwójka już mi się nie podobała, a kolejne to faktycznie jasełka).
Oczywiście, że pierwsze mcd i debiutancki LP to ciosy (dwójka już mi się nie podobała, a kolejne to faktycznie jasełka).
Uważaj Bodek, bo to może być ta słynna harcerska ironia, kopiąca w dupę zza krzaka.Bohdan pisze:A tu znów, kurwa alternatywna historia metalu :D
Z drugiej strony, gdy zobaczyłem początek wystąpienia bohaterów tematu parę lat temu, obśmiałem się szyderczo, odwróciłem plecami i ruszyłem w kierunku wiadomym.
- Bohdan
Jasne, od dawna to groteska, a już ostatnio płacz - jak np. gdy ktoś zajebał im KOSTIUMY na trasie.
Tak, jakby już nie można było w trampkach i podartych dżinach wyjść na scenę i dokurwić Bloodfrozen :/
Tak, jakby już nie można było w trampkach i podartych dżinach wyjść na scenę i dokurwić Bloodfrozen :/
- moonfire
Wokalista wygląda jak Sławomir.
- trup
teraz taka moda na retrowąs.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
Zajebisty kawałek i trzeba powiedzieć, że bez tego makijaży i kostiumów wyglądają 100 razy lepiej.
A tutaj zapowiedź singla.
-
- trup
Ale "oni wychodzą sprowokować pana boga. Nie przystoi wygłupiać się na scenie..."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- nicram
Tytuły ładne i okładka także bardzo w klimacie!

-
-
- mistrz forumowej ceremonii
będzie przyklejona do thrash'em all? sztampowe gówno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- dzik
- ozob
Słuszna uwaga. Kiedyś takie kiepskie okładki często byly na płytach dołączonych do tego magazynu. (:

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- hcpig
^ Odświeżyłem kilka miesięcy temu ten debiut Crionics i tak jak kiedyś załapałem się trochę na tę falę anty-TEA hejtu tak teraz bardzo mi robi ten album, dobra rzecz aż muszę przysiąść do kolejnych.
Yare Yare Daze
-
Zdiagnozowałem to jako tzw dżesteryzm. Nostalgiczny wyrzut do ciała migdałowatego maskujący woń gówna.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Block69
Ale kibel. Poprzednia była bardzo udana. Tutaj chyba ktoś od okładek BESATT im pomógł. Byle muzycznie nie było gorzej. Ostatnio jakoś lepiej niż kiedykolwiek wcześniej wchodzi mi ich granie.Wódka i Piwo pisze: ↑23-12-2021, 20:01Buuu, okładka podoba mi się już dużo mniej. Jednak Necrolord robi robotę która bardziej trafia w mój gust.
PENIS METAL