Wg mnie nie. Co więcej - uważam, że obecnie Watain jest zespołem znacznie bardziej wiarygodnym aniżeli kilka lat temu.Drone pisze: Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WATAIN
watain ok
watain wiarygodne
watain wiarygodne
- Morph
- Kontakt:
A po polskuDrone pisze:Uważać nawet możliwe następna płyta wybitna.

Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- postuje jak opętany!
Re: Re:
Święta już niby były. A ja uważam tak sam jak Drone. O tempora!Drone pisze:Też tak uważam. Zresztą SttD wydaje mi się teraz zdecydowanie ich najlepszą płytą. A to, co niektórzy odbierają jako puszczanie oka, jest chyba po prostu dojrzałością, jakkolwiek naiwnie by to nie brzmiało.Warcrimer pisze:Wg mnie nie. Co więcej - uważam, że obecnie Watain jest zespołem znacznie bardziej wiarygodnym aniżeli kilka lat temu.Drone pisze: Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ach, ale ja nie pisałem tutaj już o watain, tylko uogólniłem. watain sam w sobie jest mi jakoś obojętny.Drone pisze:Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.Scaarph pisze: kurwa, że dla ciebie dobrze to nie znaczy, że dobrze w ogóle. wychodzi na to, że właściwie całkiem odwrotnie jest![]()
tutaj niestety mam takie samo zdanie jak drone. nie przymierzając takie puszczanie oka to jak strzelać gole do własnej bramki, a ja takie drużyny pierdolę. ale nie ukrywam, że fanom drużyny przeciwnej to pewnie przypada do gustu
- TORTURER
- w mackach Zła
Mała dygresja:porównywanie ostatniej płyty Watain do "reinkaos" Dissection to kurewskie uogólnienie według mnie.A "sworn.." jest swietna płytą,tworem dopiero kompletnym,ze tak powiem...chociaz tez przypuszczam,że dopiero nadchodząca zdmuchnie grymas narzekania z ust malkontentów;)
Death Dwells in Love
- Skaut
ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepsząTORTURER pisze: Mała dygresja:porównywanie ostatniej płyty Watain do "reinkaos" Dissection to kurewskie uogólnienie według mnie.

na to liczęTORTURER pisze: dopiero nadchodząca zdmuchnie grymas narzekania z ust malkontentów;)

Coś tam było! Człowiek!
- TORTURER
- w mackach Zła
Re:
No,ale inną,w tym sęk,dlatego mnie irytuje w ogóle porównywanie tych dwóch albumów,bo pomimo personalnych powiązań/znajomosci wzajemnej członków,czy tez tego samego "pola" ideologicznego,to muzycznie inna bajka.Skaut_Kwatermaster pisze:ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepszą
Death Dwells in Love
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Zdecydowanie inna bajka. Watain już zjedli i wysrali Dissection, zarówno studyjnie jak i koncertowo.TORTURER pisze:No,ale inną,w tym sęk,dlatego mnie irytuje w ogóle porównywanie tych dwóch albumów,bo pomimo personalnych powiązań/znajomosci wzajemnej członków,czy tez tego samego "pola" ideologicznego,to muzycznie inna bajka.Skaut_Kwatermaster pisze:ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepszą
- Mental
Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
I ma bardziej "erotyczne" fotosesje:)Mental pisze:Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
- Kingu
I tu jest także ta różnica. Jak facet jebie potem, krwią i gównem to laski na niego średnio lecą.Mental pisze:Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
- Morph
- Kontakt:
Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:
http://allegro.pl/item628908262_watain_ ... lt_bm.html
Na stronie też widzę zmienili początkowe 1000 copies na unlimited.

A te dodatkowe tłoczenia Drakkar się czymś różnią? Po ile chodzi pierwsze bicie?Morph pisze:Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:
- Morph
- Kontakt:
Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie DrakkaraWarcrimer pisze:A te dodatkowe tłoczenia Drakkar się czymś różnią? Po ile chodzi pierwsze bicie?Morph pisze:Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:

- boroowa
to dziwne, bo byłem pewien że mam pierwsze wydanie - bez adresów e-mail, snail mail, nawet bez loga wytwórni.. kupowałem zaraz jak wyszłoMorph pisze:Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morph
- Kontakt:
Poka fotę tyłu!boroowa pisze:to dziwne, bo byłem pewien że mam pierwsze wydanie - bez adresów e-mail, snail mail, nawet bez loga wytwórni.. kupowałem zaraz jak wyszłoMorph pisze:Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.

- boroowa
a nie, jest jak piszesz, napis maczkiem wzdłuż prawej krawędzi. czas sprawić sobie mocniejsze okularyMorph pisze:Poka fotę tyłu!boroowa pisze:to dziwne, bo byłem pewien że mam pierwsze wydanie - bez adresów e-mail, snail mail, nawet bez loga wytwórni.. kupowałem zaraz jak wyszłoMorph pisze:Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.

I'll give you black sensations up and down your spine
- Morph
- Kontakt:
Uffboroowa pisze:
a nie, jest jak piszesz, napis maczkiem wzdłuż prawej krawędzi. czas sprawić sobie mocniejsze okulary