WATAIN

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
DCI Hunt

Re: Re:

16-04-2009, 15:22

Drone pisze: Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.
Wg mnie nie. Co więcej - uważam, że obecnie Watain jest zespołem znacznie bardziej wiarygodnym aniżeli kilka lat temu.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: WATAIN

16-04-2009, 18:48

watain ok
watain wiarygodne
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

16-04-2009, 23:14

Drone pisze:Uważać nawet możliwe następna płyta wybitna.
A po polsku :lol: ?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Skaut

16-04-2009, 23:16

twoja_stara_trotzky pisze:watain ok
watain wiarygodne
a ten jak zrobił brzydką kupę i nie posprzątał :D
Coś tam było! Człowiek!
aryman
postuje jak opętany!

17-04-2009, 11:15

Drone pisze:
Warcrimer pisze:
Drone pisze: Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.
Wg mnie nie. Co więcej - uważam, że obecnie Watain jest zespołem znacznie bardziej wiarygodnym aniżeli kilka lat temu.
Też tak uważam. Zresztą SttD wydaje mi się teraz zdecydowanie ich najlepszą płytą. A to, co niektórzy odbierają jako puszczanie oka, jest chyba po prostu dojrzałością, jakkolwiek naiwnie by to nie brzmiało.
Święta już niby były. A ja uważam tak sam jak Drone. O tempora!
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-04-2009, 12:23

Drone pisze:
Scaarph pisze: kurwa, że dla ciebie dobrze to nie znaczy, że dobrze w ogóle. wychodzi na to, że właściwie całkiem odwrotnie jest :)
tutaj niestety mam takie samo zdanie jak drone. nie przymierzając takie puszczanie oka to jak strzelać gole do własnej bramki, a ja takie drużyny pierdolę. ale nie ukrywam, że fanom drużyny przeciwnej to pewnie przypada do gustu ;)
Ale trzeba się zastanowić, czy faktycznie z WATAIN tak jest, bo ja na przykład nie jestem przekonany, że puszczają oko.
ach, ale ja nie pisałem tutaj już o watain, tylko uogólniłem. watain sam w sobie jest mi jakoś obojętny.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
TORTURER
w mackach Zła

22-04-2009, 14:11

Mała dygresja:porównywanie ostatniej płyty Watain do "reinkaos" Dissection to kurewskie uogólnienie według mnie.A "sworn.." jest swietna płytą,tworem dopiero kompletnym,ze tak powiem...chociaz tez przypuszczam,że dopiero nadchodząca zdmuchnie grymas narzekania z ust malkontentów;)
Death Dwells in Love
Awatar użytkownika
Skaut

22-04-2009, 14:15

TORTURER pisze: Mała dygresja:porównywanie ostatniej płyty Watain do "reinkaos" Dissection to kurewskie uogólnienie według mnie.
ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepszą ;)
TORTURER pisze: dopiero nadchodząca zdmuchnie grymas narzekania z ust malkontentów;)
na to liczę ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
TORTURER
w mackach Zła

Re:

22-04-2009, 15:14

Skaut_Kwatermaster pisze:ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepszą ;)
No,ale inną,w tym sęk,dlatego mnie irytuje w ogóle porównywanie tych dwóch albumów,bo pomimo personalnych powiązań/znajomosci wzajemnej członków,czy tez tego samego "pola" ideologicznego,to muzycznie inna bajka.
Death Dwells in Love
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

22-04-2009, 22:34

TORTURER pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze:ale tutaj nikt nie uogólnia. Po prostu, Dissection nagrali płytę zdecydowanie lepszą ;)
No,ale inną,w tym sęk,dlatego mnie irytuje w ogóle porównywanie tych dwóch albumów,bo pomimo personalnych powiązań/znajomosci wzajemnej członków,czy tez tego samego "pola" ideologicznego,to muzycznie inna bajka.
Zdecydowanie inna bajka. Watain już zjedli i wysrali Dissection, zarówno studyjnie jak i koncertowo.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

22-04-2009, 22:38

Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

22-04-2009, 22:48

Mental pisze:Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
I ma bardziej "erotyczne" fotosesje:)
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

22-04-2009, 23:14

Mental pisze:Dlatego Jon popelnil samobojstwo, bo Erik rucha wiecej gowniar na koncertach.
I tu jest także ta różnica. Jak facet jebie potem, krwią i gównem to laski na niego średnio lecą.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

14-05-2009, 17:25

Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:
http://allegro.pl/item628908262_watain_ ... lt_bm.html

Na stronie też widzę zmienili początkowe 1000 copies na unlimited. :lol:
DCI Hunt

18-05-2009, 15:15

Morph pisze:Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:
A te dodatkowe tłoczenia Drakkar się czymś różnią? Po ile chodzi pierwsze bicie?
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

18-05-2009, 22:02

Warcrimer pisze:
Morph pisze:Drakkar chyba nie może strawić tych reedek z SOM, już czwartą wersję CL widzę:
A te dodatkowe tłoczenia Drakkar się czymś różnią? Po ile chodzi pierwsze bicie?
Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara :D, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

18-05-2009, 22:50

Morph pisze:Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara :D, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.
to dziwne, bo byłem pewien że mam pierwsze wydanie - bez adresów e-mail, snail mail, nawet bez loga wytwórni.. kupowałem zaraz jak wyszło
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

18-05-2009, 22:55

boroowa pisze:
Morph pisze:Za każdym razem nowy "aktualny" adres i email Drakkar i mały redesign layoutu tyłu. Piewsze bicie ma logo w kształcie Drakkara :D, adres Drakkar w Nimes, email Drakkar1@Wanadoo.Fr i to wsio jest po prawej stronie. Nie wiem po ile chodzi.
to dziwne, bo byłem pewien że mam pierwsze wydanie - bez adresów e-mail, snail mail, nawet bez loga wytwórni.. kupowałem zaraz jak wyszło
Poka fotę tyłu! ;)
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

19-05-2009, 07:45

Morph pisze:
boroowa pisze:
Poka fotę tyłu! ;)
a nie, jest jak piszesz, napis maczkiem wzdłuż prawej krawędzi. czas sprawić sobie mocniejsze okulary :wink:
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

19-05-2009, 07:54

boroowa pisze:
a nie, jest jak piszesz, napis maczkiem wzdłuż prawej krawędzi. czas sprawić sobie mocniejsze okulary :wink:
Uff :D
ODPOWIEDZ