ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ARCTURUS
Haha :) no żarty żartami, ale to faktycznie tak wygląda, jakbyś tu o honor walczył. no ale baw się skoro nie masz nic ciekawszego do roboty. w sumie co mnie to...
- flow
- postuje jak opętany!
Znowu ci stara wchodzi do wanny stąd te płacze? Pokręć betoniarką może się zrelaksujesz nudny lamusie.535 pisze:Myślisz, że jeżeli skończyłem ledwie osiem klas, a dodatkowo jestem niewysoki i krępy, to byle pierwszy lepszy matkojebca, będzie jeździł po mnie bezkarnie w internetach? Ogarnij się jak to mówią celebryci krawaciarze! To jest wojna, a nie pieczenie kartofli w ognisku przed familokiem.Heretyk pisze:a Ty to skomentuj jeszcze sto razy i dawaj się podpuszczać jak dziecko :)535 pisze:Powtórz jeszcze ze cztery razy sformułowania "ból dupy", "beka", "robol", wklej kilka betoniarek i przepij vipem. Poczuj się choć raz jak prawdziwy mężczyzna. Ja lecę się przewietrzyć.
Nie o honor, tylko o godność. Naszą i Waszą.Heretyk pisze:Haha :) no żarty żartami, ale to faktycznie tak wygląda, jakbyś tu o honor walczył. no ale baw się skoro nie masz nic ciekawszego do roboty. w sumie co mnie to...
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
W Mystic Production chyba tam wszystkich pojebało żeby w pre-orderze żądać bez poczty za nowy digi Arcturusa 70 zł.
Destroy your life for Noisecore!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ruskie już serwują cały album w wypożyczalni
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Jestem jakoś przy połowie i zapowiadanej tragedii nie odnotowuję. Nic co by się nie mieściło w ramach Arcturus. No może czwarty kawałek coś nie do końca teges. Nie wiem który kawałek wcześniej wypuścili, jeśli Warp, to rozumiem narzekania ;)
Arcturus zawsze grał tandete i tym razem nie może być mowy o rewolucji. Nie widzę powodów do zdziwienia i narzekań. Ktoś nie trawił Vortexa to i teraz lepiej nie będzie. Zawsze można puścić Satyricon w operze :D
Arcturus zawsze grał tandete i tym razem nie może być mowy o rewolucji. Nie widzę powodów do zdziwienia i narzekań. Ktoś nie trawił Vortexa to i teraz lepiej nie będzie. Zawsze można puścić Satyricon w operze :D
-
niewyobrażalny SYF. muzycznie i wokalnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
nijak.nowy album to rozmydlone ,patatajskie, przepitolone gówno dla fanów castle party.nie da się tego słuchać bez uczucia zażenowania.Rattlehead pisze:Jak to się ma do La maskłerade Infernali?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
- nicram
Naprawdę? Ja słucham bez zażenowania od 1997. Nie wiem co niby w niej jest słabego, żenującego itd.? Przecież to znakomita płyta.Raagoon pisze:Ale La Masquerade tez nie da sie dzisiaj słuchać bez uczucia zażenowania :)
Tak myślałem. Dziękuję za rekomendację.[V] pisze:niewyobrażalny SYF. muzycznie i wokalnie.
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
Masz słuszność, ale kiedyś było to swego rodzaju jakieś novum, a skoro to ostatnie nawet temu nie dorównuje to nie ma sobie co głowy zawracać. Zresztą przesłuchałem ten udostępniony kawałek, tak że tego...Raagoon pisze:Ale La Masquerade tez nie da sie dzisiaj słuchać bez uczucia zażenowania :)
support music, not rumors
- pr0metheus
Re: .
koles ma racje:) jeden z pierwszych postow w tym temacie i wciaz aktualnyGore_Obsessed pisze:Koleś ma rację: ARCTURUS jest do dupy. Dla "miętaly", którzy chcą poudawać, że "nie tak łatwo ich zaszufladkować". Do brony chuje!
niech to miejsce niebawem zniknie
Mi się podoba. Lekka, przyjemna, wakacyjna muzyka z doskonałą perkusją, klawiszami i wokalami. Co do fanów Castle Party. Nie chcę być złośliwy, ale czy w Bolkowie nie zagra w tym sezonie Paradise Lost?[V] pisze:nijak.nowy album to rozmydlone ,patatajskie, przepitolone gówno dla fanów castle party.nie da się tego słuchać bez uczucia zażenowania.Rattlehead pisze:Jak to się ma do La maskłerade Infernali?
- maciek z klanu
ja tak samo, ale cos zauwazam ze ostatnio panuje moda na jebanie starych rzeczy, ktore odbiegaja od obecnej mody :)nicram pisze:Naprawdę? Ja słucham bez zażenowania od 1997. Nie wiem co niby w niej jest słabego, żenującego itd.? Przecież to znakomita płyta.Raagoon pisze:Ale La Masquerade tez nie da sie dzisiaj słuchać bez uczucia zażenowania :)
[
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
zagra.cóż za ironia losu ;((((((
nie poszedłbym nawet za darmo. Co nie zmienia faktu,że PL to wciąż bdb zespół,tylko czasem nie mają szczęścia do tych festivali, supportują niekiedy nawet zespoły które nie powstałyby gdyby nie oni I grają na każdym gównianym spędzie który wykłąda kase.
nie poszedłbym nawet za darmo. Co nie zmienia faktu,że PL to wciąż bdb zespół,tylko czasem nie mają szczęścia do tych festivali, supportują niekiedy nawet zespoły które nie powstałyby gdyby nie oni I grają na każdym gównianym spędzie który wykłąda kase.
-
+1maciek z klanu pisze:nicram pisze:Naprawdę? Ja słucham bez zażenowania od 1997. Nie wiem co niby w niej jest słabego, żenującego itd.? Przecież to znakomita płyta.Raagoon pisze:Ale La Masquerade tez nie da sie dzisiaj słuchać bez uczucia zażenowania :)
[
ja tak samo, ale cos zauwazam ze ostatnio panuje moda na jebanie starych rzeczy, ktore odbiegaja od obecnej mody :)
- Triceratops
Nic z tego nie rozumiem, ostatnie Tribulation to ponoc przepitolone pedalskie gowno dla gotow, ostatni Moonspell to ciotowata rajstopiada i jak zwykle dno a nowy placzliwy, lajtowy, zgejowacialy i kompletnie przepitolony Arcturus jest fajny, de facto bedac najgorsza plyta z tych trzech. To na pewno jakis nowy paradoks mechaniki kwantowej i rownanie, ktorego sie nie da rozwiazac.
woodpecker from space
- Harlequin
Bo widzisz Triceps, tutaj wkradła sie co poniektórym "kobieca logika" czyli zjawisko niezbadane i jeszcze chyba nieudokumentowane :DTriceratops pisze:Nic z tego nie rozumiem, ostatnie Tribulation to ponoc przepitolone pedalskie gowno dla gotow, ostatni Moonspell to ciotowata rajstopiada i jak zwykle dno a nowy placzliwy, lajtowy, zgejowacialy i kompletnie przepitolony Arcturus jest fajny, de facto bedac najgorsza plyta z tych trzech. To na pewno jakis nowy paradoks mechaniki kwantowej i rownanie, ktorego sie nie da rozwiazac.