GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: GORGOROTH
Chyba cie pojebało.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To fakt. Ci dwaj geniusze
Nowa płyta Gorgoroth wciąż zajebista i nie rozumiem negatywnych opinii. Chyba się za dużo nasłuchaliście DsO, Watain i zapomnieliście co to black metal.
dali światu niezapomnianą płytę God Seed.Kingu pisze:to najlepsze co się przytrafiło tej nazwie
Nowa płyta Gorgoroth wciąż zajebista i nie rozumiem negatywnych opinii. Chyba się za dużo nasłuchaliście DsO, Watain i zapomnieliście co to black metal.
all the monsters will break your heart
- manieczki
Jest plastikowa jak butelka PET, a nie zajebista.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Sedno.nicram pisze:To fakt. Ci dwaj geniuszedali światu niezapomnianą płytę God Seed.Kingu pisze:to najlepsze co się przytrafiło tej nazwie
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Zawsze mi się Infernal Battles miejscami kojarzyło ze starym Gorgoroth.
- Plastek
- Kontakt:
Ale ty mówisz o czasach kiedy jeszcze DsO grało black metal a nie spedaloną post rockową hipsteriadę.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
" onclick="window.open(this.href);return false;
TO BYŁ Gorgororoth z najciekawszym składem - dzicz i prawdziwa czarna sztuka, takim ich zapamiętajmy
TO BYŁ Gorgororoth z najciekawszym składem - dzicz i prawdziwa czarna sztuka, takim ich zapamiętajmy
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
under the sign of hell To najlepsze co nagrali, monument prawdziwego Black metalu. A kto sie nie zgadza ten choooooj. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
tak w temacie o gorgoroth i konotacjach i najnowszych plytach to najlepsze co nagral pan pedzio to TIL ET ANNET...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Po dłuższej przerwie wróciłem do Instinctus Bestialis. Cóż to jest za fantastyczny materiał, cofający czas o dobre 15 lat. Riff w Radix Malorum to jedna z najlepszych rzeczy jaką nagrał ten zespół. Jedyne co mnie mocno wkurwia to cena CD. U nas w Polszy to już jest jakaś masakra. Od 77 w górę (bez wysyłki), podczas gdy vinyl kosztuje nawet 65 PLNów. Qrwa, jak tak można? Ostatecznie nabyłem od Niemca za 70 PLNów z wysyłką, ale to i tak drogo w chuj.
all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
nicram pisze:Po dłuższej przerwie wróciłem do Instinctus Bestialis. Cóż to jest za fantastyczny materiał, cofający czas o dobre 15 lat. Riff w Radix Malorum to jedna z najlepszych rzeczy jaką nagrał ten zespół. Jedyne co mnie mocno wkurwia to cena CD. U nas w Polszy to już jest jakaś masakra. Od 77 w górę (bez wysyłki), podczas gdy vinyl kosztuje nawet 65 PLNów. Qrwa, jak tak można? Ostatecznie nabyłem od Niemca za 70 PLNów z wysyłką, ale to i tak drogo w chuj.
jak kupujesz muze nagrywaną tylko dla kasy to sie nie dziw ,że musisz słono zabulić.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
nie spodziewałem sie tak fajnego materiału,dobra płyt....
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Kurwa człowieku zastanów się trochę nad tym co piszesz. Gorgoroth gra muzykę nagrywaną tylko dla kasy? Co za kosmiczne bzdury. Obrazili w Krakowie twoje uczucia religijne czy jak, że takie brednie piszesz?Only_True_Believers pisze:nicram pisze:Po dłuższej przerwie wróciłem do Instinctus Bestialis. Cóż to jest za fantastyczny materiał, cofający czas o dobre 15 lat. Riff w Radix Malorum to jedna z najlepszych rzeczy jaką nagrał ten zespół. Jedyne co mnie mocno wkurwia to cena CD. U nas w Polszy to już jest jakaś masakra. Od 77 w górę (bez wysyłki), podczas gdy vinyl kosztuje nawet 65 PLNów. Qrwa, jak tak można? Ostatecznie nabyłem od Niemca za 70 PLNów z wysyłką, ale to i tak drogo w chuj.
jak kupujesz muze nagrywaną tylko dla kasy to sie nie dziw ,że musisz słono zabulić.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- manieczki
Former Gorgoroth vocalist and all-round cult figure Gaahl is to announce his new band, Gaahls Wyrd, and their debut show at November’s Blekkmetal festival that takes place at the USF Verftet venue in Bergen, Norway on November 13-15.
“This festival is a tribute to the old days,” says Gaahl, “so therefore the focus will be on tracks that are from the past. I will bring along some Trelldom songs that have never been played before in a live setting, and I will bring in some Gorgoroth elements, but most likely I don’t think the setting for new songs is the correct one.”
By all means I really enjoyed the God Seed universe, but it became too safe and too repetitive
https://www.teamrock.com/news/2015-09-2 ... debut-show" onclick="window.open(this.href);return false;
“This festival is a tribute to the old days,” says Gaahl, “so therefore the focus will be on tracks that are from the past. I will bring along some Trelldom songs that have never been played before in a live setting, and I will bring in some Gorgoroth elements, but most likely I don’t think the setting for new songs is the correct one.”
By all means I really enjoyed the God Seed universe, but it became too safe and too repetitive
https://www.teamrock.com/news/2015-09-2 ... debut-show" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Rest in peace Frank Watkins (19.02.1968-18.10.2015). He will be missed.
- manieczki
[youtube][/youtube]
- manieczki
[youtube][/youtube]
bdb
tutej reszta
https://www.youtube.com/channel/UCvh8WG ... f_Qjy7u_lw" onclick="window.open(this.href);return false;
bdb
tutej reszta
https://www.youtube.com/channel/UCvh8WG ... f_Qjy7u_lw" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Przezajebiste. Dla takiej muzyki żyję.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś bylem w Berlinie na ich koncercie z 1349 i bylo nieźle, trzeba przyznać. Kawałki z jedynki i dwójki Trelldom na żywo pewnie ok, o ile umieją odegrać;)
'Come the Blessed Madness'
- TORTURER
- w mackach Zła