AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AUTOPSY
Podoba mi się ta okładka, ale zupełnie nie pasuje mi do Autopsy. Zdecydowanie lepiej komponowałaby się z logo Sinister
-
- mistrz forumowej ceremonii
Łee no, bez przesady.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Okładka nowej płyty zajebista. Nie bardzo rozumiem utyskiwania, że niby nie pasuje- a jaka by pasowała? Przecież wydawnictwa Autopsy wyróżniają się tym, że właściwie każde jest przyozdobione obrazkiem z innej bajki. I tak jest tym razem.
- hcpig
No i to jest idealny obrazek, taki cover mógłby spokojnie rywalizować z "Mental Funeral" i doktorkami a może nawet i wygrać. Ma ten Bielak gdzieś w ecie swoją galerię (widziałem tylko ok. 10 prac)? Właściwa okładka niestety koszmar na poziomie debiutu BAPHOMET, wygląda zresztą jak wyjęta z Abe's Oddysey hehe.Maleficio pisze:Góral pisze:
Fajne
to miala byc pierwotnie okladka... ale nie wiem czemu nie jest ostatecznie
Yare Yare Daze
- megawat
- weteran forumowych bitew
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale motyw oka prześladuje Reiferta od dłuższego czasu. Fajne to "Seven Skulls".
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Husar
odjebało mu od tych wszystkich paparazzi, którzy go ciągle prześladują
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie przesadzasz czasem? Benscoterowi talentu i kreatywności odmówić nie sposób. Zawsze też potrafi się idealnie wczuć w klimat kapeli dla której tworzy. Tym razem nie trafił idealnie, ale nadal mamy do czynienia z pierwszorzędną robotą.hcpig pisze:Właściwa okładka niestety koszmar
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- hcpig
IMHO taką okładkę może równie dobrze dostać 1274 zwykłych zespołów deathmetalowych, a AUTOPSY na ogół miało dość specyficzne i oryginalne obrazki. Szczególnie sam wybór tego coveru jest dość dziwny, jeżeli porównać to "coś" do odrzuconego projektu Krwawego Oka, zabijającego konceptem, kreską, krwistą kolorystyką, ogólnie 100x bardziej pasującą do muzyki Autopsów. A tutaj jednak pierwszym co przychodzi mi na myśl jest amerykański BAPHOMET.
Ostatnio zmieniony 26-03-2011, 11:24 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
- w mackach Zła
Niektorym chyba sie wydaje, ze Autopsy to tylko krew, wybebeszone flaki i trupy.... ale przeciez nic bardziej mylnego. Nowa okladka jest doskonala, nie moge sie doczekac jej w lepszej rozdzielczosci i wszystkuch detali tam ukrytych. Natomiast rysunek zbielaka nadaje sie swietnie na tshirt, ale na pewno nie na front cover pelnograja Autopsy.
-
wtf?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
czytam i nie wierzę... kurwa nie wierzę...
- lucass
- Adrian696
kompletnie nie rozumiem czym sie podniecacie?? Autopsy?? przereklamowane - pownien byc zakaz pisania o tej kapeli na Masterfulu... śmieszne jak dorabia sie kult do kilku podtatusiałych ofiar losu, których wielki Chuck wypierdolił z kapeli... powiedzmy sobie szczerze, gdzie im do takiego NILE, czy chocby HATE, a teraz taki Bonny i kilku innych starych ramoli bedzie wam wmawiało, ze to kult srult, nie dajmy sie zwariowac, ja rozumie VESANIA, ale gdzie kurwa ABSCESS - ogolnie tu sie robi straszny burdel - jak tak dalej pójdzie to trzeba bedzie wielbic takie miernoty jak chocby POSSESSED czy VENOM... no kurwa, Panowie, gdzie my zmierzam\y?? i te okładki, no ja pierdole, nie ma cycków, nie ma okładki, gdzie tam jest Rydzyk ja sie pytam?? no gdzie sie pytam??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
:D
-
Adriana jeszcze trzyma od wczoraj...
- Adrian696
nic nie piłem :Dest pisze:Adriana jeszcze trzyma od wczoraj...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
- Adrian696
miałem 4 lata i trzymałem kable za scena :DGore_Obsessed pisze:A gdzie byłeś w '79 jak im pierwszą trasę organizowałem?
- Gore_Obsessed
- Scaarph
takie o też info o.Horror Pain Gore Death Productions is proud to announce the first ever vinyl pressing of the debut Abscess album Seminal Vampires And Maggot Men. This will be a deluxe edition limited to 500 copies and will include a magnet, patch and poster. Below is the official description:
The classic debut album from Abscess finally issued on vinyl! Seminal Vampires And Maggot Men is an essential release for all fans of Abscess and Autopsy. Harsh and heavy, gut-twisting, ear-mauling, noisy, insanity-soaked musical mayhem... nasty music for fiendish people! This vinyl edition is pressed on urine colored vinyl with shit specks and packaged in a glorious full color gatefold sleeve. Also included in this deluxe edition is a unique magnet featuring the album art, a classic Abscess yellow logo embroidered patch as well as an 11x17 inch poster of unreleased artwork from the Seminal sessions. Strictly limited to 500 copies so don't miss out on your chance to own this masterpiece!
You can reserve your copy for $25 including shipping at http://hpgd.comoj.com/store/hpgd029.html
Poster Artwork: http://img651.imageshack.us/img651/6339 ... sample.gif