Tak, to jest moc. W, K, DKOPAK, DKOWIDJIOWJDIOJ, kurwa, o co biega. Wówczas wychodzi wielka niewiedza na temat nawet swoich ulubionych zespołów. Gdzie w tym wszystkim jest moje Transilvanian Hunger?!HSVV pisze:nie zapominajmy o używaniu skrótów i jednoliterówek do określania zespołów i płyt:Heretyk pisze:nie czuję się ekspertem a tu sami eksperci, więc nawet nie chcę się włączać w tę "zabawę". poza tym jakie tak naprawdę ma znaczenie, czy jakiś tam Gorgoroth jest/był w jakiejś, kurwa, umownej pierwszej, trzeciej czy ósmej lidze? i przez ile stron można ciągnąć takie jałowe pierdolenie, w którym o wiele więcej inwektyw niż jakichkolwiek argumentów? przedszkole? nie, bo to by była obraza dla przedszkolaków
płaczę. gdzie jest KIMBABIG?:D a, przy okazji co z A i A? co z V i P? poza tym, uważasz, że CF i CF stoją w jednej lidze z G, M i M?Jednakze nie stawiam tej kapeli obok M, D, B czy I a nawet na rowni z S i E.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
- ozob
Kurwa bez jaj. Wiadomo przeciez od poczatku dyskusji o jakich zespolach jest tu gadka.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
akurat tu bym się aż tak bardzo nie czepiał, bo samemu by mi się nie chciało w setnym poście pisać po raz setny "darkthrone" czy "immortal", a każdy wie o co chodzi. niemniej śmiesznie to wygląda, faktHSVV pisze: nie zapominajmy o używaniu skrótów i jednoliterówek do określania zespołów i płyt:
płaczę. gdzie jest KIMBABIG?:D a, przy okazji co z A i A? co z V i P? poza tym, uważasz, że CF i CF stoją w jednej lidze z G, M i M?Jednakze nie stawiam tej kapeli obok M, D, B czy I a nawet na rowni z S i E.
- maciek z klanu
Marduk jest ze Szwecji bałwanie (:ozob pisze:Ja Gorgoroth lubie. Jednakze nie stawiam tej kapeli obok M, D, B czy I a nawet na rowni z S i E.Przyznaj się, że nie lubisz Gorgoroth
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lukass
Zaryzykuję twierdzenie, że zrobiła to już płytę wcześniej. Co pokazuje również pewną jałowość tej dyskusji, sprzeczanie się o to, który z zespołów kiedyś był wielki, a który tylko duży.535 pisze:Dodam jedynie, że wydaniem pierdolonego Unravel, Gehenna pokazała plecy reszcie stawki. Takie są fakty.dzik pisze:Całkowicie się z tym zgadzam.nicram pisze: Lucku, od wydania Adimiron Black to jest premier league.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Raczej który w swej dyskografii ma wielkie płyty a który tylko duże lub średnie.
Jebać żuli.
- Lukass
Być może, ale to nadal ładne wspominki o dawnych czasach, które tylko podkreślają, jak bardzo niektóre z tych kapel upadły.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Mówisz o WW? To dobra płyta, że lepsza od Hate Them i Sardonic Wrath nawet nie wspomnę, ale chyba bez przesady z tym plecami ;)Lukass pisze:Zaryzykuję twierdzenie, że zrobiła to już płytę wcześniej. Co pokazuje również pewną jałowość tej dyskusji, sprzeczanie się o to, który z zespołów kiedyś był wielki, a który tylko duży.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zależy które masz na myśli.Lukass pisze:Być może, ale to nadal ładne wspominki o dawnych czasach, które tylko podkreślają, jak bardzo niektóre z tych kapel upadły.
Jebać żuli.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+23[V] pisze:Dyskusja po chuju,same znawce i stare pisiory które drugoligowców stawiają wyżej niż under funeral moon. Śmiechłem.
woodpecker from space
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ Ładnie wyszedłeś na tym zdjęciu Apaszkowy Potworze. ;-)
all the monsters will break your heart
-
Ot, zagadka: traf w sedno meandrów myślowych pluszowego użytkownika Masterfula homofoba i fanatyka Judas Priest :)
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No...szczególnie musi taki paradoks uwierać miłośnika kościoła katolickiego na metalowym forum.
-
Miłośnika kościoła katolickiego :D Nie czujesz wstydu, gdy piszesz takie bzdury?
- Rumburak
Ja się mam za ciebie wstydzić? Niedoczekanie:)
-
Chujowa odpowiedź, chujowego chojraka. Jesteś kolejnym wypadkiem przy pracy, którego pseudo współgra z poziomem posiadacza :) Teatr to życie, życie to teatr, nie dziwota, że mniej kumatym forum miesza się z ich gównianym życiem.
Ale już nie offtopuję.
Ale już nie offtopuję.
-
Z tego co widzę to kolega Rumburak zawsze na temat ,z jajem i polotem.Konkret.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rumburak
Yhm..powiedział chujowy wafel plastka który nie wie co ze sobą zrobić odkąd tamten opuścił forum:)
-
Fajnych masz kolegów. Teraz już wiemy, że odwyk zakończył się niepowodzeniem :)[V] pisze:Z tego co widzę to kolega Rumburak zawsze na temat ,z jajem i polotem.Konkret.
- Rumburak
Każdy jest fajniejszy od nędznego transseksualisty i miłośnika kleru z Siedlec:)