METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
Ktoś tu się przyczepił do tego, że jak można mnie brać na poważnie, gdy mam Larsa w avatarze, przecież to zwykły trolling z mojej strony w kontrze do tony gówna, którą tu na niego wylano. Ale między trollingiem tego typu, mówię jak jest, jak Mariusz Max Kolonko.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dajcie se juz kurwa spokoj z ta Metallika, posluchajcie nowego Deathspell Omega albo Antaeus, bo tam nalezy skupic uwage zamiast tracic czas na rozkminianie tego wtornego szajsu.
woodpecker from space
- Gunman
Nie można zastąpić metalem pop-rock'a. To zupełnie inny gatunek muzyczny.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Zenek
DsO to zrzynka z Dillinger Escape Plan ;)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

-
http://www.ew.com/article/2016/11/23/me ... -questions" onclick="window.open(this.href);return false;
When you’re in the middle of a kickass drum solo, where do your thoughts drift off to?
“I should have taken lessons. I hope the sound man has turned this up so loud that the volume is masking my inability. Every late great drummer is currently turning over in his grave.”
;D
Doskonały wywiad,jest tam więcej kwiatków.
When you’re in the middle of a kickass drum solo, where do your thoughts drift off to?
“I should have taken lessons. I hope the sound man has turned this up so loud that the volume is masking my inability. Every late great drummer is currently turning over in his grave.”
;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Zenek
- hcpig
A jak kolega ocenia płytę roku pt 'Hardwired...'?[V] pisze:http://www.ew.com/article/2016/11/23/me ... -questions
;D
Yare Yare Daze
- moonfire
- zahartowany metalizator
Na dziś zostawiłbym pierwszy krążek bez trzeciego numeru, a z drugiego ocaliłbym dwa ostatnie. Do tego skróciłbym kilka przejść i powstałaby bardzo fajna płyta na 8/10. Skoro Blood Incantation, Krypts czy heavymetalowcy z Sumerlands nagrywają 30-minutowe pełniaki, to czemu Motylica nie mojże?
- Wasyl
Ale przecież "Now That We're Dead" to dobry numer. Taki "Reloadowy"
Ze świetnym refrenem, który potrafi się przyczepić.
All sinners, a future
All saints, a past
Beginning, the ending
Return to ash
Now that we're dead, my dear
We can be together
We can live forever
All sinners, a future
All saints, a past
Beginning, the ending
Return to ash
We can be together
We can live forever
- Lucek
Now That We're Dead to najsłabszy numer na płycie, taki wypadek przy pracy, riffy są dobre ale melodyka lini wokalnej lekko załamuje i osłabia :)
-
Oczywiście,jeden z lepszych na płycie.Wasyl pisze:Ale przecież "Now That We're Dead" to dobry numer. Taki "Reloadowy"
All sinners, a future
All saints, a past
Beginning, the ending
Return to ash
We can be together
We can live forever
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
hcpig pisze:A jak kolega ocenia płytę roku pt 'Hardwired...'?[V] pisze:http://www.ew.com/article/2016/11/23/me ... -questions
;D
Słucham w takiej wersji i zajebiście mi się podoba.
1.Hardwired
2.Atlas,Rise
3.Now that we're dead
4.Moth into flame
5.Dream No more
6.Am I savage?
7.Spit out the bone
- maciek z klanu
Kupiłem przesluchalem i takie oto mam wnioski. Gdyby wyjebać z 3 numery to jest to najlepsza Metallica od 88 roku. Jedno co nasuwa mi sie po przesluchaniach to to, że te dziadki umieją jeszcze nagrywać zajebiscie trashowe numery, niektóre spokojnie moglyby znalezc sie na plytach slayera gdyby zmienic wokale. I najlepiej wypadaja w szybkich, prostych numerach. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony nowa plyta.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
To ja bym zrobił tak żeby było idealnie.[V] pisze:
Słucham w takiej wersji i zajebiście mi się podoba.
1.Hardwired
2.Atlas,Rise
3.Now that we're dead
4.Moth into flame
5.Dream No more
6.Am I savage?
7.Spit out the bone
1. Hardwired
2. Atlas, Rise!
3. Now That We're Dead
4. Moth into Flame
5. Dream No More
6. Halo on Fire
7. Here Comes Revenge
8. Spit Out the Bone
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Mój typ.
1. Hardwired
2. Now That We're dead
3. Moth into flame
4. Halo on fire
5. Am I Savage?
6. Murder One
7. Spit of the bone
ew. jako bonusy:
8. Dream no more
9. Here comes the revenge
1. Hardwired
2. Now That We're dead
3. Moth into flame
4. Halo on fire
5. Am I Savage?
6. Murder One
7. Spit of the bone
ew. jako bonusy:
8. Dream no more
9. Here comes the revenge
maciek z klanu pisze: Gdyby wyjebać z 3 numery to jest to najlepsza Metallica od 88 roku.
2X Tak.maciek z klanu pisze:I najlepiej wypadaja w szybkich, prostych numerach.
- TheDude
ZE 3-4 KAWAŁKI SĄ SPOKO A RESZTA TO JAKIŚ KAKEN.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dałem tej płycie jeszcze jedną szansę i jest coraz lepiej. Zaskakująco thrashowa i dobrze wyprodukowana. Bębny pominę milczeniem, bo spodziewałem się większego kwasu.535 pisze:maciek z klanu pisze: Gdyby wyjebać z 3 numery to jest to najlepsza Metallica od 88 roku.2X Tak.maciek z klanu pisze:I najlepiej wypadaja w szybkich, prostych numerach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
To jest jeden z najlepszych thrashy wydanych w ciągu ostatnich 12 lat. Przegrywa z 2 ostatnimi Anthraxami, GHUA czy ToTD Exodus, plasuje się gdzieś na poziomie WPB Slayera a inne post 2001-Slayery niszczy, tak samo jak post-1998 Voivody i Megadethy post-TSHF jeżeli porównywać do największych.
Yare Yare Daze