DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- sGrzelu
- rozkręca się
Re: DARKTHRONE
Nie mówię, że TUR jest złe ale no nie weszło mi.
"Arctic Thunder" weszło za pierwszym odsłuchem, natomiast "The Underground Resistance"...ciężko. Posłuchałem, kilka utworów mi się podoba i ok. Tyle. Tylko tyle i AŻ tyle.
Niech będzie ale jednak wincyj arktycznego gromu :D
"Arctic Thunder" weszło za pierwszym odsłuchem, natomiast "The Underground Resistance"...ciężko. Posłuchałem, kilka utworów mi się podoba i ok. Tyle. Tylko tyle i AŻ tyle.
Niech będzie ale jednak wincyj arktycznego gromu :D
ALL YOU NEED IS LOVE...
GRINDCORE IS LOVE...
ALL YOU NEED IS GRINDCORE.
GRINDCORE IS LOVE...
ALL YOU NEED IS GRINDCORE.
- vicek
- zahartowany metalizator
TH uber alles
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;
HI ALL OF YOU! As you may know we have a new album coming out (I am not on social media at all anymore so I don't know what you've seen or heard so far) and Ted said that this time our fans will hear a new song first. So guys here it is - our new track, “The Hardship Of The Scots” and since Ted and me always write our own songs, one song could not fully represent Old Star, but let’s start with this one
Normally the journalists and other scenesters get to check out new albums 2-3-4 months before fans get to hear it, but not this time .. you are first!
FENRIZ
You can pre-order Old Star here: darkthrone.lnk.to/OldStarFA
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebiste brzmienie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Fajne brzmienie, ale za mało mi sie dzieje jak na tak długi utwór. Szkoda, bo same motywy fajne. Będzie słuchane oczywiście.
Ostatnio zmieniony 23-04-2019, 15:43 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Riffy jak z Bathory. Wokale troszkę dziwne, ale może być. Nie jest to jednak zapowiedź, która napawa mnie nadzieją.
all the monsters will break your heart
-
Jest dobrze. Może trochę za długi ten numer jak na taką monotonię, ale chuj z tym. Czekam jednak najbardziej na gównoburze która jak zwykle towarzyszy każdej płycie Darkthrone. Nie jedna stuleja się zagrzeje do czerwoności na tym forum. Tym czasem słucham dalej pijąc piwo...
- Lucek
szykuje sie kolejny mierny kloc na którego nikt nie zwróciłby nawet uwagi gdyby nie logo Darkthrone, niedojebany na umyśle gumowy pajacyk gylwe znowu grzebał w dupie i ulepił jakiegoś dziwnego potworka, co niby mają oznaczać te wokale ? co to jest ?
- Żułek
nie podoba mi sie :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ultravox
Mi tez nie, ale już poprzednia płyta mi się nie podobała, więc nie liczyłem na zbyt wiele.
- ozob
Pierwsze skojarzenie - hybryda plyt Ozziego z lat 80-tych + Celtic Frost.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Maleficio
- Kontakt:
Pierwsze skojarzenie, to gówno, ale już dalej zaczyna coraz bardziej śmierdzieć... ale chyba o to im chodziło? :)
- ozob
Od pionierow i liderow gatunku do retro i tribute bandu. Cala prawda o Darkthrone.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
ale kpią z was. z was: wszaruchÓw zerojedynkowych skołdunionych und zawszonych. kpią na całego. i się bawią w swoją grę. niezmiennie.
a co tu słychać? co tu słychać? co? >i sabbath. i krast. i hejwi. jednym słowem: dobry ten krast&dum/hejwi metal.
jestem jak judasz z pruchnika. kupiony za kilka srebrników.
ps. tylko to zamknięcie kawałka się jakoś tak rozjeżdża.
a co tu słychać? co tu słychać? co? >i sabbath. i krast. i hejwi. jednym słowem: dobry ten krast&dum/hejwi metal.
jestem jak judasz z pruchnika. kupiony za kilka srebrników.
ps. tylko to zamknięcie kawałka się jakoś tak rozjeżdża.
Poro
- dzik
To oczywiste. Zrobiłem tak samo.535 pisze:Ja tam już dawno zamówiłem. Czekam spokojnie. Będzie bardzo dobrze.
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
Czolobitnosc na oczekiwanym poziomie.
- Oferma
Znakomity numer, tylko trzeba słuchać uszami, nie dupą.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Jeżeli poprzednia płyta jest bardzo dobra, to niby dlaczego mam rezygnować z zamówienia kolejnej? Nie rozumiem.
- ozob
Oczywiscie, jakzeby inaczej!