DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
Heute sich lacheln potwarzane jak mantra, chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć co oznacza. Ohydna pedofilska piosenka. Debiut najlepszy, reszta to zapiski na marginesie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
https://www.kerrang.com/features/the-ev ... of-fenriz/" onclick="window.open(this.href);return false;
świetny wywiad.
świetny wywiad.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Co za brednie, zblazował się już do końca.The songs on Plaguewielder feel faster and longer, and there seems to be more focus on the production.
Nah, I always consider those albums to be very much the same. It’s interesting that people hear differences because I don’t hear much. My image of those two albums, Ravishing and Plaguewielder, can be colored by the fact that we recorded them in the same place at the same time of year in 1999 and 2001, and I was depressed for both of them. I think Ravishing Grimness works better, but maybe it’s because the colors for the original album soothed me more.
Nie wiedziałem, że dożyję czasów w których Fenriz nie będzie odróżniał swoich płyt :O
Stan mentalny zespołu nie pozwala na udaną kontynuację idei, mogliby chociaż zmienić nazwę na Dumbthrone.
Yare Yare Daze
-
a dla mnie ta wypowiedź ma sens i rozumiem jego punkt widzenia. RG to cios jak skurwysyn nawiasem mówiąc.hcpig pisze:Co za brednie, zblazował się już do końca.The songs on Plaguewielder feel faster and longer, and there seems to be more focus on the production.
Nah, I always consider those albums to be very much the same. It’s interesting that people hear differences because I don’t hear much. My image of those two albums, Ravishing and Plaguewielder, can be colored by the fact that we recorded them in the same place at the same time of year in 1999 and 2001, and I was depressed for both of them. I think Ravishing Grimness works better, but maybe it’s because the colors for the original album soothed me more.
Nie wiedziałem, że dożyję czasów w których Fenriz nie będzie odróżniał swoich płyt :O
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Nie ma żadnego sensu, tak tak płyty takie same bo trochę wolniejsze od reszty no LULZ, przypomina mi to 'recenzje' kolegi Kalesonne, który postanowił zaorać kilka płyt 2-3 lata temu słuchając ich hurtem podczas posiadówy na kiblu.
To takie samo pierdolonie jak tych wszystkich recenzentów, którzy do wydania SW włącznie płakali jako do DT rzekomo 'nie rozwija się' i 'gra to samo'.
BOMBASTIK NEKROHELL!
To takie samo pierdolonie jak tych wszystkich recenzentów, którzy do wydania SW włącznie płakali jako do DT rzekomo 'nie rozwija się' i 'gra to samo'.
BOMBASTIK NEKROHELL!
Yare Yare Daze
-
jak tam chcesz.hcpig pisze:Nie ma żadnego sensu, tak tak płyty takie same bo torchę wolniejsze no LULZ, przypomina mi 'recenzje' kolegi Kalesonne, który postanowił zaorać kilka płyt 2-3 lata temu słuchając ich hurtem podczas posiadówy na kiblu.
BOMBASTIK NEKROHELL!
- vicek
- zahartowany metalizator
https://loudwire.com/darkthrone-old-sta ... 5Qh3Ifg98Y" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Dotrwałem do połowy 4 kawałka, ale hemoroidy mnie już tak uwierały że wyłączyłem to nudziarstwo fpizdu. Fakt, że od czasów "ravishing Grimness" słyszałem tylko Circle The Wagons i Underground Resistence, ale ta nowa to 5 riffów na krzyż granych przez 15 minut z jakimś tanim metronomem za perkusją. Pewnie z tych 3,5 wałka, które przesłuchałem dałoby rade zrobić jeden fajny, ciekawy numer, ale mamy co mamy. Torba już chyba ciąży Fenrizowi.
- Maleficio
- Kontakt:
- bullet
- zaczyna szaleć
Przeraźliwie nudne męczybulstwo. Ledwo dosłuchałem do końca. Oni już się chyba zresztą dawno wypalili, co w sumie nie dziwi, bo ile można nagrywać albumów na wysokim poziomie?
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedynym ratunkiem dla tego zespołu jest powrót do etapu "Soulside Journey", a skoro jest to niemożliwe to bez żalu instrumenty do piachu. Szkoda energii na takie granie.bullet pisze:Przeraźliwie nudne męczybulstwo. Ledwo dosłuchałem do końca. Oni już się chyba zresztą dawno wypalili, co w sumie nie dziwi, bo ile można nagrywać albumów na wysokim poziomie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Słuchacie tych nocturnusow i wam się pojebało bez solówek i zmian tempa gehe
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
No kto by sie spodziewal? (:
Kolega wyzej o SJ dobrze prawi. Jedyny ratunek.
Kolega wyzej o SJ dobrze prawi. Jedyny ratunek.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Szkoda, bo po świetnym Arctic Thunder napaliłem się na ten album i myślałem, że rzeczywiście nagrają coś najlepszego od lat - tak się jednak nie stało. Album konsekwentnie z utworu na utwór co raz bardziej nudzi, czego apogeum jest kompletnie bezpłciowe "The Key Is Inside The Wall". Co by jednak nie mówić pierwsze 3 utwory są co najmniej dobre (właściwie dwa, ale trzeci też jako tako). Może nie jest to szczyt kreatywności, ale jakby pozostałe utrzymały ten poziom byłoby okej. Bo niecała połowa przyzwoitego materiału to jednak trochę zbyt mało, by nazwać ten album dobrym.
Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest. Mnie by satysfakcjonowało nawet rozwinięcie pomysłów z AT. Niech riffy będą sobie proste, ale niech co jakiś czas się chociaż zmieniają. Przesłuchałem album dwukrotnie, drugą połowę jeszcze więcej, bo sobie wmawiałem, że może za mało uważnie słucham. Ale wygląda na to, że efekt finalny nie pozostawia złudzeń... :(
Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest. Mnie by satysfakcjonowało nawet rozwinięcie pomysłów z AT. Niech riffy będą sobie proste, ale niech co jakiś czas się chociaż zmieniają. Przesłuchałem album dwukrotnie, drugą połowę jeszcze więcej, bo sobie wmawiałem, że może za mało uważnie słucham. Ale wygląda na to, że efekt finalny nie pozostawia złudzeń... :(
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- vicek
No kurwa rzeczywiscie slebbo.
-
Przecież to ich jedyny genialny album. Drugim mógłby być "Goatlord", ale zmasakrowali go blackowymi wokalami i garażową produkcją. Dziwi mnie, że Fenriz, który słucha death metalu, a sam robi w DARKTHRONE różne stylistyczne wycieczki, nie odważy się pójść w tym jedynym słusznym kierunku.Anzhelmoo pisze:Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Nie gadaj, 2 i 3 tez są świetne.Pacjent pisze:Przecież to ich jedyny genialny album. Drugim mógłby być "Goatlord", ale zmasakrowali go blackowymi wokalami i garażową produkcją. Dziwi mnie, że Fenriz, który słucha death metalu, a sam robi w DARKTHRONE różne stylistyczne wycieczki, nie odważy się pójść w tym jedynym słusznym kierunku.Anzhelmoo pisze:Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest.
-
Powiem to chyba 1szy raz w życiu: pieprzycie, Hipolicie ;)Pacjent pisze:Przecież to ich jedyny genialny album. Drugim mógłby być "Goatlord", ale zmasakrowali go blackowymi wokalami i garażową produkcją. Dziwi mnie, że Fenriz, który słucha death metalu, a sam robi w DARKTHRONE różne stylistyczne wycieczki, nie odważy się pójść w tym jedynym słusznym kierunku.Anzhelmoo pisze:Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest.
- Żułek
dobrze gada, polać mu wódki :PPacjent pisze:Przecież to ich jedyny genialny album. Drugim mógłby być "Goatlord", ale zmasakrowali go blackowymi wokalami i garażową produkcją. Dziwi mnie, że Fenriz, który słucha death metalu, a sam robi w DARKTHRONE różne stylistyczne wycieczki, nie odważy się pójść w tym jedynym słusznym kierunku.Anzhelmoo pisze:Czy SJ jest kierunkiem? Może jakimś jest.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik

Zaskoczenia nie ma. Płyta oczywiście bdb, tak jak się spodziewałem. Bardzo spójna, tradycyjnie świetne riffy. Na to czekałem.
dobry kościół to kościół spalony