Ta, zwycięzcę dzisiejszego wieczoru. Rewanż za dwa tygodnie dajmy na to, zobaczymy czy wyniki będą te same.est pisze:Rozumiem, że zwycięzcę dzisiejszego wieczoru? A co z rewanżem?
CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CRYPTOPSY
-
- w mackach Zła
Wybór jest banalnie prosty - zwycięzcą jest - wybitna cudowna, piękna - Whisper supremacy. Zawsze jak patrzę na tę płytę stojącą na półce, roztkliwiam sie jak Kondrat patrzący na cycki Danewicz :)Rattlehead pisze:Nie ma potrzeby takowej. Jestem pewien, że za dzień, dwa, tydzień, miesiąc wskazałbyś zupełnie inną. Tak to już z tymi Kanadyjcami jest.Nasum pisze:...przesłucham ze dwie, trzy dzisiejszego wieczoru to być może wskażę zwycięzcę.
Ostatnio zmieniony 17-07-2012, 22:00 przez Tarpaulin, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dzisiaj?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- nicram
To jest tak oczywiste jak to, że Słońce jest gwiazdą.Rattlehead pisze:Daje głowę, że gdyby ta płyta nie była wydana pod sztandarem Cryptopsy, większość szanownych miałaby odmienne zdanie.
all the monsters will break your heart
Zgadzam się. Wtedy nikt nie próbowałby się do niej przekonywać lub wracać tylko po to, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że jest słaba ;)
- nicram
Absolutnie nie jest słaba. Paru osobom się jednak podoba. Pójdźmy na kompromis - jest kontrowersyjna. :-)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- nicram
W sumie racja. Może za parę lat kilku z tych którzy jebią tę płytę wejdzie kiedyś na ścieżkę prawdy i oświecenia! Hail TUK! ;-)
Tak, na pewno kiedyś zostanie uznana za epokową. ;)
Kontrowersyjny to może być "Spheres" albo "One Second"...choć na dobrą sprawę co to za kontrowersja jeśli ja wiem, że coś jest dobre albo słabe? Przecież i tak ja wiem najlepiej, ale przecież niech sobie każdy słucha co lubi. :)nicram pisze:Absolutnie nie jest słaba. Paru osobom się jednak podoba. Pójdźmy na kompromis - jest kontrowersyjna. :-)
- nicram
Bo już nie kupię żadnego materiału Infernal War ani Iperytu!!!!!!! :-DDCI Hunt pisze:Tak, na pewno kiedyś zostanie uznana za epokową ;)nicram pisze:W sumie racja. Może za parę lat kilku z tych którzy jebią tę płytę wejdzie kiedyś na ścieżkę prawdy i oświecenia! Hail TUK! ;-)
no właśnie! :-)DCI Hunt pisze:niech sobie każdy słucha co lubi :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
No ale po co zmuszać się i na siłę słuchać płyty, którą definitywnie uznało się za chujową? Ja tam nie planuję w najbliższej przyszłości się z nią mierzyć, w dalszej zresztą też nie. ;)
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
I kto mi powie,że Mike nie rządził w Cryptopsy chociaż mam sentyment do Lorda W.
Ale Martin Lacroix też dawał radę na wokalu.
Ale Martin Lacroix też dawał radę na wokalu.
Destroy your life for Noisecore!
-
- w mackach Zła
Mike był swietnym wokalistą, doskonale pasował do stylu Cryptopsy.Blackwinged pisze:I kto mi powie,że Mike nie rządził w Cryptopsy chociaż mam sentyment do Lorda W.
Można tylko żałować, że ( chyba ) dał sobie spokój z zabawą w defmetalowego wokala.
-
Ja się tak zastanawiam czy ten cały Mike umiałby tak ładnie zaśpiewać jak ten nowy wokalista. Jak mu tam? Matt?
-
- w mackach Zła
Kto wie, moze posiada baryton liryczny i dwie oktawy :)
-
Wygląd ma jak najbardziej "liryczny", więc głos pewnie też:)
-
Frank z Suffocation pokazał że potrafi zaśpiewać "New York" Sinatry, więc Mike pewnie nie byłby gorszy i też by wyrobił;-)
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nowy zespół byłych muzyków Cryptopsy, na pierwszy rzut ucha nic specjalnego.
http://muzyka.interia.pl/metal/news/rag ... 1825946,47
http://muzyka.interia.pl/metal/news/rag ... 1825946,47
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
"Inspiracje grupy mają sięgać od Emperora i Immortal po Anaal Nathrakh i Mysticum, można się więc spodziewać black metalu napędzanego automatem perkusyjnym."
JAKI TEKST :D
JAKI TEKST :D