A jaki np.?mad pisze:Przecież to chyba oczywiste - i już kiedyś wałkowane: Dismember zostaje zjedzony przez Entombed na śniadanie. A od siebie dodam, że Entombed tak samo zostanie skonsumowany na śniadanko przez jakikolwiek band z amerykańskiej czołówki DM.
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: ENTOMBED
HAILSA!!!!!
- YNKE
- w mackach Zła
mad pisze:Przecież to chyba oczywiste - i już kiedyś wałkowane: Dismember zostaje zjedzony przez Entombed na śniadanie. A od siebie dodam, że Entombed tak samo zostanie skonsumowany na śniadanko przez jakikolwiek band z amerykańskiej czołówki DM.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Self
- rasowy masterfulowicz
Uwielbiam amerykański dm nawet bardziej niż europejski (w większości), ale nawet ja takich jazd nie mam. ;)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Six Feet Under.Bambi pisze:A jaki np.?mad pisze:Przecież to chyba oczywiste - i już kiedyś wałkowane: Dismember zostaje zjedzony przez Entombed na śniadanie. A od siebie dodam, że Entombed tak samo zostanie skonsumowany na śniadanko przez jakikolwiek band z amerykańskiej czołówki DM.
-
- rasowy masterfulowicz
- mad
- weteran forumowych bitew
Pewnie.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ale macie problemy ;) Czekam na kolejne posty typu A>>>>>>>>B i tematy - ankiety ;)
- mad
Ktoś mnie pyta, to odpowiadam. Zwłaszcza, że pytanie było banalnie łatwe ;)
-
- rasowy masterfulowicz
ale pytałem serio. jakie są te obiektywnie lepsze, zjadające na śniadanie entombed, zespoły z usa?mad pisze:Pewnie.
HAILSA!!!!!
- ultravox
A co jest obiektywnie najsmaczniejszą potrawą?Bambi pisze:ale pytałem serio. jakie są te obiektywnie lepsze, zjadające na śniadanie entombed, zespoły z usa?mad pisze:Pewnie.
-
- rasowy masterfulowicz
to akurat chujowe porównanie. :) chociaż obiektywnie wiadomo, że stek z tuńczyka jest lepsza niż parówki wieprzowe. :)
HAILSA!!!!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Bambi OST
- KreatoR
Bambi pisze:jakie są te obiektywnie lepsze, zjadające na śniadanie entombed, zespoły z usa?
IMMOLATION535 pisze:ATHEIST
- ultravox
Czemu chujowe? A dlaczego niby ten stek z tuńczyka jest lepszy niż parówki z wieprzyka? I co będzie jak ktoś nie lubi tuńczyka? I czy kanapa jest lepsza niż szafa? Jedno i drugie to mebel, więc chyba można porównywać?Bambi pisze:to akurat chujowe porównanie. :) chociaż obiektywnie wiadomo, że stek z tuńczyka jest lepsza niż parówki wieprzowe. :)
- KreatoR
Wersalu (wersalki) tu nie będzie! :Dultravox pisze:czy kanapa jest lepsza niż szafa? Jedno i drugie to mebel, więc chyba można porównywać?Bambi pisze:to akurat chujowe porównanie. :) chociaż obiektywnie wiadomo, że stek z tuńczyka jest lepsza niż parówki wieprzowe. :)
nie wiem czy zrozumiesz. zależy jak długo siedzisz w okultyźmie :D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:Dlaczego Konfiturator zmienił tożsamość?
-
pewnie się powtórzę ale:
LEFT HAND PATH = LIKE AN EVER FLOWING STREAM = DARK RECOLLECTIONS
LEFT HAND PATH = LIKE AN EVER FLOWING STREAM = DARK RECOLLECTIONS
- Scaarph
kanapa lepsza. próbowałem zarówno zalegać jak i ciuchy trzymać i na kanapie i w szafie. o ile w szafie chyba nawet wygodniej się śpi tak leżące na kanapie ciuchy łatwiej sie wybiera, nie trzeba otwierać drzwiczek, lepszy pogąd na sytuację i takie tam.ultravox pisze:Czemu chujowe? A dlaczego niby ten stek z tuńczyka jest lepszy niż parówki z wieprzyka? I co będzie jak ktoś nie lubi tuńczyka? I czy kanapa jest lepsza niż szafa? Jedno i drugie to mebel, więc chyba można porównywać?Bambi pisze:to akurat chujowe porównanie. :) chociaż obiektywnie wiadomo, że stek z tuńczyka jest lepsza niż parówki wieprzowe. :)
edit: aha, no i łatwiej wyrzucić przez okno.
Ostatnio zmieniony 19-05-2012, 19:43 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.