CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: CHRIST AGONY
odwieczny dylemat: mieć czy być
- Mol
- zahartowany metalizator
tak, automatu nie da sie wyruchac na kase XDDDzawlekacz pisze:czy ja dobrze widzę, że on tu jest sam? i gra do automatu??
- dzik
- Mol
- Stoigniew
o kuźwa, ale to smutne....
dobrze że pędziłem do Krakowa na ten "koncert" bo bym się tylko wkurwił...
a tak pozostał tylko żal z tego co tu się odpierdala... szkoda, kiedyś to był dobry zespół...
dobrze że pędziłem do Krakowa na ten "koncert" bo bym się tylko wkurwił...
a tak pozostał tylko żal z tego co tu się odpierdala... szkoda, kiedyś to był dobry zespół...
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze ostatnio jak byłem w Słupsku i grał poprzedni skład z Młodym i Reyashem, to było naprawdę kozackie show. Oby się jeszcze to uporządkowało.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Słyszałem co nieco z pierwszej ręki i nie liczyłbym na to.TheDude pisze:Jeszcze ostatnio jak byłem w Słupsku i grał poprzedni skład z Młodym i Reyashem, to było naprawdę kozackie show. Oby się jeszcze to uporządkowało.
Nie chce mi się pastwić nad Czarkiem, ale z tego co widzę, prawdopodobnie świetnie dogadałby się z Liną i Karmanikiem. Wspólny set mógłby rozpalić. Nie tylko wyobraźnię.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po tym co mówi się w środowisku trudno mu będzie znaleźć jakichkolwiek muzyków z tej branży.535 pisze:Nie chce mi się pastwić nad Czarkiem, ale z tego co widzę, prawdopodobnie świetnie dogadałby się z Liną i Karmanikiem. Wspólny set mógłby rozpalić. Nie tylko wyobraźnię.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- vicek
na taki koncert varga bym poszedł he
-
- rozkręca się
https://www.metal-archives.com/bands/Ch ... ab_members" onclick="window.open(this.href);return false;
zakładka 'live musicians' :-)
zakładka 'live musicians' :-)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Laptop Everything else (2017-present) :):):)
- nicram
Już jakiś czas temu to zauważyłem. Tragikomedia. Ten fragment koncertu umieszczony powyżej to farsa. Facet chyba się przestał szanować. Szkoda, bo ostatnio ma zwyżkę muzycznej formy. Z drugiej strony jeżeli w parze z byciem prostytutką idzie nagrywanie tak znakomitych płyt jak "Legacy" to niech mu będzie. Nie będę go tylko oglądał. :-D
all the monsters will break your heart
- Żułek
przynajmniej teraz skład jest stabilny :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Chyba że prądu zabraknie, albo system się zawiesiŻułek pisze:przynajmniej teraz skład jest stabilny :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- dzik
Ale panicza Laptopa nie ma już pośród Live Musicians, ani nawet Past Members.
dobry kościół to kościół spalony
- ultravox
Pewnie Cezar go w chuja zrobił i się obraził na niego.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Czuję, że ten Laptop to za dużo pieniążków chciał za koncerty.
- Hatefire
Ja jednak tych muzykantów nie jestem w stanie zrozumieć.
Ok można mieć trudny charakter, ale ten koleś postępuje irracjonalnie po prostu.
Miał dobry skład, nagrał dobrze przyjętą płytę, na koncerty ludzie chodzili. Tylko ciągnąć to dalej. Na pewno więcej pieniążków, by wyciągnął nagrywając kolejne dobre płyty i grając normalne koncerty, pewnie jakieś gigi za granicą , by się też trafiły.
Te oszustwa na drobne nijak mu się opłacają.
Ok można mieć trudny charakter, ale ten koleś postępuje irracjonalnie po prostu.
Miał dobry skład, nagrał dobrze przyjętą płytę, na koncerty ludzie chodzili. Tylko ciągnąć to dalej. Na pewno więcej pieniążków, by wyciągnął nagrywając kolejne dobre płyty i grając normalne koncerty, pewnie jakieś gigi za granicą , by się też trafiły.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Może jest jedynym prawdziwym satanistą w tej branży w Polsce? Robi wszystkich w ch... i jest mu z tym dobrze.Hatefire pisze:Ja jednak tych muzykantów nie jestem w stanie zrozumieć.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.