PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Re: PESTE NOIRE
Grafiki fajne, szczególnie ostatnia.
-
- postuje jak opętany!
Nie wiedziałem, no ale mimo to spoko wygląda.
- Morph
- Kontakt:
Też.kregozmyk pisze:SWANS jest folkowe?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
+ 1kregozmyk pisze:fajne grafiki, w sumie to móglbym sobie do kompletu dokupić
Niech ktoś kupi mi ostatnią, zapłacę!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czuję absmak
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Poważna oferta?kregozmyk pisze:albo wymienię na ostatni Dodsengel:D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Ja już w wholesale się nie bawię z Francuzami, bo ostatnia przygoda z większym zamówieniem skończyła się w urzędzie celnym na takiej kwocie, że dziękuję bardzo. Ostatni Peste na ebay i discogs bywa po 50-60 zł z uwzględnieniem kosztów słania, więc jeśli masz aż takie ciśnienie to voilla. :-)kregozmyk pisze:Nie, nie mam jeszcze osłuchanego Imperatora, więc nie wiem czy mi się podoba czy nie, raczej nie sprzedam. Natomiast ostatynie Peste Noire chętnie kupię, sowicie wynagrodzę i zapłacę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ostatni Dodsengel chętnie odkupię - może nie za każde pieniądze, ale jestem dość zdeterminowany :))kregozmyk pisze:albo wymienię na ostatni Dodsengel:D
Ja mam ciśnienie - jak ktoś będzie gdzieś zamawiał to chętnie się dołączę.Lykantrop pisze:Ostatni Peste na ebay i discogs bywa po 50-60 zł z uwzględnieniem kosztów słania, więc jeśli masz aż takie ciśnienie to voilla. :-)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Maryś, spokojnie, za kilka dni będę miał dla Ciebie ten Dodsengel. Uprzedzając pytania - nie, nie będę miał tego więcej na sprzedaż.Maria Konopnicka pisze:Ostatni Dodsengel chętnie odkupię - może nie za każde pieniądze, ale jestem dość zdeterminowany :))
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Przeciez Ci kiedys kupilem ostatnie PN.Maria Konopnicka pisze:Ostatni Dodsengel chętnie odkupię - może nie za każde pieniądze, ale jestem dość zdeterminowany :))kregozmyk pisze:albo wymienię na ostatni Dodsengel:D
Ja mam ciśnienie - jak ktoś będzie gdzieś zamawiał to chętnie się dołączę.Lykantrop pisze:Ostatni Peste na ebay i discogs bywa po 50-60 zł z uwzględnieniem kosztów słania, więc jeśli masz aż takie ciśnienie to voilla. :-)
- twoja_stara_trotzky
zapomniał odfoliować :D
-
- w mackach Zła
Ja w sumie też chętnie wezmę jedną.kregozmyk pisze:ja teżMaria Konopnicka pisze:ja mam ciśnienie - jak ktoś będzie gdzieś zamawiał to chętnie się dołączę
- Maleficio
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Maleficio
- Kontakt: