METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: METALLICA
Wiecznie srasz żarem w moją stronę nadęty bufonie. Ignoruj mnie i będzie spokój.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dajcie spokój z tym banowaniem na tematy. To czy kolega niczego nie wniósł to bym polemizował. Abstrahując od moich sympatii czy antypatii zadziałał na Tricepsa jak katalizator dobrego humoru i rozruszał to ostatnio zbyt spokojne towarzystwo.[V] pisze:zbanuj 535 w tym temacie i gwarantuje spokój.Przecież poza rzadką sraką on NIC nie wzniósł do tego tematu.Heretyk pisze:kurwa, szkoda, że ktoś tego na bieżąco nie czyścił, bo po fakcie to rzeczywiście nie ma chyba sensu. no nic, przykre, że kolejny temat jest kompletnie zarzygany
all the monsters will break your heart
Rozumiem, że chcesz decydować co ma mi się podobać, a co nie? Próbuj kolego.byrgh pisze:i z najsłabszym Voivod też. 535 to w sumie taki masochista jest ;)Zenek pisze:535 cierpi na syndrom sztokholmski związany z Metallicą, tyle.
-
- mistrz forumowej ceremonii
betoniarz rozpacza że o Voivod nikt nie gada i daje upust swoim frustracjom.Gunman pisze:Skąd tyle nienawiści w tym temacie to nie wiem, wy tak na serio? Nastepnym razem dajcie znać o napierdalance, chetnie poczytam na żywo i uzbroje się w chipsy lub popcorn.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Skończ pierdolić , włącz opcję i po problemie. Zamiast pisać o swojej kapeli, piszesz cały czas o mnie. Czy to już jest kochanie?[V] pisze:betoniarz rozpacza że o Voivod nikt nie gada i daje upust swoim frustracjom.Gunman pisze:Skąd tyle nienawiści w tym temacie to nie wiem, wy tak na serio? Nastepnym razem dajcie znać o napierdalance, chetnie poczytam na żywo i uzbroje się w chipsy lub popcorn.
-
no to zastanówmy się co wniósł do tematu poza rzeką sucharów i opini od czapy,że ludzie idą za tym zespołem bo w podstawówce miętosili sie na dyskotece z dziewczynami przy nothing else matters.nicram pisze:Dajcie spokój z tym banowaniem na tematy. To czy kolega niczego nie wniósł to bym polemizował. Abstrahując od moich sympatii czy antypatii zadziałał na Tricepsa jak katalizator dobrego humoru i rozruszał to ostatnio zbyt spokojne towarzystwo.[V] pisze:zbanuj 535 w tym temacie i gwarantuje spokój.Przecież poza rzadką sraką on NIC nie wzniósł do tego tematu.Heretyk pisze:kurwa, szkoda, że ktoś tego na bieżąco nie czyścił, bo po fakcie to rzeczywiście nie ma chyba sensu. no nic, przykre, że kolejny temat jest kompletnie zarzygany
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Napisałem wiele pochlebnych opinii na temat tej kapeli. Nie tylko w tym temacie, ale rozhisteryzowana płaczliwa baba, reaguje uczuleniem i spazmami jak tylko zobaczy mój pseudonimus w tym temacie. Takie są fakty. W szkole też ze wszystkim biegałeś do pani wychowawczyni, donosicielu?
- nicram
No ale skoro to jest jego opinia, to niech ma szansę na jej wyrażenie. Jeżeli się z nią nie zgadzasz to przecież można ją zaakceptować, przejść do porządku dziennego i się nie denerwować. Koledze 535 podoba się ostatnia płyta Arcturus, ja uważam że jest skrajną chujnią, ale to nie oznacza, że mamy toczyć o to spory w nieskończoność. :-)[V] pisze:no to zastanówmy się co wniósł do tematu poza rzeką sucharów i opini od czapy,że ludzie idą za tym zespołem bo w podstawówce miętosili sie na dyskotece z dziewczynami przy nothing else matters.nicram pisze:Dajcie spokój z tym banowaniem na tematy. To czy kolega niczego nie wniósł to bym polemizował. Abstrahując od moich sympatii czy antypatii zadziałał na Tricepsa jak katalizator dobrego humoru i rozruszał to ostatnio zbyt spokojne towarzystwo.[V] pisze:
zbanuj 535 w tym temacie i gwarantuje spokój.Przecież poza rzadką sraką on NIC nie wzniósł do tego tematu.
all the monsters will break your heart
Powodzenia nicram, tłumaczysz to zaślepionemu fanbojowi. Ten facet z niewiadomych względów mnie nienawidzi, zupełnie mnie nie znając.
-
Tutaj jakakolwiek dyskusja o Metallice nie jest możliwa przez spam jaki tak namiętnie produkujesz.Tak jak pisałem wcześniej:nie potrafisz się powstrzymać od pisania o tym zespole ,zruchali cie w głowę i zniszczyli życie.Ale lubisz sie umartiwać jak widzę wiesz pisz dalej,będzie ubaw i będziemy ci dalej srali do ryja..Leci kolejna strona!535 pisze:Skończ pierdolić , włącz opcję i po problemie. Zamiast pisać o swojej kapeli, piszesz cały czas o mnie. Czy to już jest kochanie?[V] pisze:betoniarz rozpacza że o Voivod nikt nie gada i daje upust swoim frustracjom.Gunman pisze:Skąd tyle nienawiści w tym temacie to nie wiem, wy tak na serio? Nastepnym razem dajcie znać o napierdalance, chetnie poczytam na żywo i uzbroje się w chipsy lub popcorn.
-
- zahartowany metalizator
chill, żarcik taki, jesteś w sumie jedną z nielicznych osób, które są wg mnie bez zarzutu ;) ale swoją droga to zabawne, że facet garnków uczy bon tonu, a sam smoluch... ;) to tak w temacie redaktora [V].535 pisze:Rozumiem, że chcesz decydować co ma mi się podobać, a co nie? Próbuj kolego.byrgh pisze:i z najsłabszym Voivod też. 535 to w sumie taki masochista jest ;)Zenek pisze:535 cierpi na syndrom sztokholmski związany z Metallicą, tyle.
dla mnie EOT.
No to przynajmniej wiem jak się bawisz ze swoim przyjacielem. Nie zazdroszczę.[V] pisze:.Ale lubisz sie umartiwać jak widzę wiesz pisz dalej,będzie ubaw i będziemy ci dalej srali do ryja..Leci kolejna strona!
-
nicram, z takimi ludźmi się nie dyskutuje,takich ludzi się gnębi śmiejąc się do rozpuku.Zobacz jak zasrał temat o Anthrax,gdzie nie mógł ścierpieć,że wg Tricepsa to jest naprawdę mocarny album. Czy kiedykolwiek w merytoryczny sposób ustosunkował się do jego argumentów?Albo tutaj? nie sądzę.Zresztą Triceps znokautował go kilka stron wcześniej.
Tak. Znokautował. No kurwa prawdziwy debil. Daj spokój Łukaszku, bo się upocisz.
-
Jeszcze moje zdjęcie wklej jak ci to pomoże frustracie.535 pisze:Tak. Znokautował. No kurwa prawdziwy debil. Daj spokój Łukaszku, bo się upocisz.
Powiedz mi w końcu dlaczego na mnie donosisz? Dlaczego się ze mnie wyśmiewasz? Z mojego zawodu, wzrostu, miłości do Arcturus? Co ja ci tak naprawdę zrobiłem przyjacielu?
- Triceratops
W sumie to jak czasami pomyslisz to ulepisz cos sensownego. Oczywiscie jest wiele za i przeciw, jak to zwykle bywa kiedy plyta jest dosc niejednoznaczna a wlasciwie to nawet dwuznaczna albo wrecz wieloznaczna. Nie jest to co prawda kwantowy metal na miare ostatniego Deathspell Omega, ale pewne proby sa i mozna smialo zignorowac utyskiwanie wiecznych malkontentow. Wielkie zespoly tak maja, zwlaszcza jak zawodza nadzieje tych, ktorzy na niego wcale nie licza, a wrecz licza na porazke co jest w sumie dosc dziwnym zjawiskiem.hcpig pisze:To jest jeden z najlepszych thrashy wydanych w ciągu ostatnich 12 lat. Przegrywa z 2 ostatnimi Anthraxami, GHUA czy ToTD Exodus, plasuje się gdzieś na poziomie WPB Slayera a inne post 2001-Slayery niszczy, tak samo jak post-1998 Voivody i Megadethy post-TSHF jeżeli porównywać do największych.
W kazdym razie na chwile obecna jestem na duze TAK w ostatecznym rozrachunku.
woodpecker from space
-
interesująca taktyka,widzę,że się zapomniało jak pijane alter ego kipiało nienawiścią w temacie o Immortal albo tutaj. Nie dziw się później,ze kto mieczem wojuje od miecza ginie. Zamiast pisać o tym co naprawdę cie interesuje przesladujesz ludzi jak stalker,jeszcze żeby ta twoja krytka była jakoś fajnie uzasadniona/napisana a to są tylko jakieś demony przeszłości vide anthrax był chujowy i pozostanie taki na wieki, wszyscy fani metallki są zmanipulowani przez wielką machinę marketingową etc.Z takimi opiniami nie da sie dyskutować,czy tak trudno to zrozumieć?
Przypomnij sobie koleżko kto to wszystko rozpoczął, wiecznie mnie strofując, pierdoląc farmazony na mój temat. Ewidentnie się przypierdoliłeś, a teraz bredzisz coś o mieczu. Oczywiście zawsze w tle była Metallica, bo nie możesz znieść jak o niej piszę. I nawet jeżeli piszę pozytywnie, to ty wietrzysz podstęp i zostawiasz plamy, a już wypominanie mi pijaństwa przez trzydziesto parolatka z rozjebaną wątrobą, zakrawa na kpinę. Weź czasem przeczytaj, to co napisałeś zanim wciśniesz submit.[V] pisze:interesująca taktyka,widzę,że się zapomniało jak pijane alter ego kipiało nienawiścią w temacie o Immortal albo tutaj. Nie dziw się później,ze kto mieczem wojuje od miecza ginie. Zamiast pisać o tym co naprawdę cie interesuje przesladujesz ludzi jak stalker,jeszcze żeby ta twoja krytka była jakoś fajnie uzasadniona/napisana a to są tylko jakieś demony przeszłości vide anthrax był chujowy i pozostanie taki na wieki, wszyscy fani metallki są zmanipulowani przez wielką machinę marketingową etc.Z takimi opiniami nie da sie dyskutować,czy tak trudno to zrozumieć?
-
No właśnie ty za mną łazisz wszędzie,po chuj ? Co ci ta Metallica zrobiła skrzacie? No bo to jednak jest fenomen,że tak nakręcasz im popularność na masterfulach i nie ma cie zupełnie w innych tematach ?