DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Weź ty najpierw je wyedytuj i byki popraw.Twój wieczny ból dupy o to co podoba się innym a w twoim mniemaniu nie powinno jest fascynujący.Pomijam już fakt że tego typu uwagi wychodzące od miłośnika kiepskiego popu w wykonaniu ghost są delikatnie rzecz ujmując nie na miejscu.ozob pisze:Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Rumburaczku gdybym miał siostrę byłaby twoja
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lucek
Triceratops pisze:kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidyLucek pisze:Triceratops pisze:No w sumie tak, jak wyzej napisal kolega czarodziej. Zrobilem jak George Michael wskazal - Listen without predjudice, nie wiem skad te placze, chyba po prostu sa wyscigi kto pierwszy z siebie zrobi idiote wydajac werdykt w polowie 2 kawalka.
chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
ja ? przecież to Ty jesteś forumowym Antonim Kosibą
- ozob
Facet nie uzywajacy znakow interpunkcyjnych bedzie mi wytykal literowke? Serio? (:Rumburak pisze:Weź ty najpierw je wyedytuj i byki popraw.Twój wieczny ból dupy o to co podoba się innym a w twoim mniemaniu nie powinno jest fascynujący.Pomijam już fakt że tego typu uwagi wychodzące od miłośnika kiepskiego popu w wykonaniu ghost są delikatnie rzecz ujmując nie na miejscu.ozob pisze:Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Z drugiej strony widząc interpunkcję forumowego betoniarza, wolę jednak tych, którzy z niej nie korzystają :D
- Rumburak
Coś dużo u ciebie tych "literówek" miśku:)ozob pisze:Facet nie uzywajacy znakow interpunkcyjnych bedzie mi wytykal literowke? Serio? (:Rumburak pisze:Weź ty najpierw je wyedytuj i byki popraw.Twój wieczny ból dupy o to co podoba się innym a w twoim mniemaniu nie powinno jest fascynujący.Pomijam już fakt że tego typu uwagi wychodzące od miłośnika kiepskiego popu w wykonaniu ghost są delikatnie rzecz ujmując nie na miejscu.ozob pisze:Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
- ozob
Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel. Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi zamiast tych sentymentalnych wyobrazen w kwestii wielkosci dawanych bogow. (:
Jeb się na ryj kurwiu z pudełka po butach.byrgh pisze:Z drugiej strony widząc interpunkcję forumowego betoniarza, wolę jednak tych, którzy z niej nie korzystają :D
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Teraz ty nim zostales, uroczyscie przekazuje ci ten tytulLucek pisze:Triceratops pisze:kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidyLucek pisze:
chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
ja ? przecież to Ty jesteś forumowym Antonim Kosibą
woodpecker from space
Tak ale ty z uporem maniaka wspominasz głównie o tych trzech.ozob pisze:Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel. Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi zamiast tych sentymentalnych wyobrazen w kwestii wielkosci dawanych bogow. (:
- ozob
Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
Na koncu zdania daje sie kropke, cymbale.Rumburak pisze:Coś dużo u ciebie tych "literówek" miśku:)
Nie mam z tym problemu. Słuchaj i daj słuchać i cieszyć się innym. Ja uważam, że Immolation rozpierdala i chętnie zobaczę ich na żywo ponownie, choć przecież nawet na tym forum są dowody, że nie jestem w ich fanklubie. Uwierz, że widziałem sporo kapel. I tych starych i tych nowych. Jestem jednak dziwnie przekonany, że zostanę zmiażdżony i to właśnie materiałem z ich ostatniej płyty.
- ozob
Przeciez ja ci niczego nie zabraniam. Sluchaj i dziel sie swoimi wylewami. Oto tu chodzi. (:
Świetnie. Ja słucham dla przyjemności. Ty natomiast z obowiązku. To musi być męczące, no ale cóż. Każdy ma jakiegoś bzika.
-
No po emotce równie dobrze można nie dodawać, ale nevermind: niektórzy są tu zaimpregnowani na amen ;)ozob pisze:Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
Na koncu zdania daje sie kropke, cymbale.Rumburak pisze:Coś dużo u ciebie tych "literówek" miśku:)
- Rumburak
Dobrze, będę "urzywał" kozi synu. (:ozob pisze:Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
- ozob
Mylisz ciekawosc z obowiazkiem. Dlatego jezeli, ktoras z tych kapel wreszcie nagra cos dobrego po latach gowna, to z przyjemnoscia to pochwale.535 pisze:Świetnie. Ja słucham dla przyjemności. Ty natomiast z obowiązku. To musi być męczące, no ale cóż. Każdy ma jakiegoś bzika.
Czyli jednak bawisz się w wyrocznię, sugerując to innym. Nie. Nie przeszkadza mi to zupełnie. Spokojnie czekam i mrożę szampana.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tych pierwszych dawno temu odstawiłem na boczny tor choć nie przeszkadza mi , że grają. Tych trzecich do pewnego momentu uznawałem za jedną z najzacniejszych kapel czego się obecnie wstydzę, zwłaszcza po tym syfie który nagrywają od kilku płyt. Immolation, w mojej opinii, nadal dysponuje potężnym, mięsistym i dusznym uderzeniem i nadal uwielbiam ich wydawnictwa choć na Kingdom of Conspiracy lekko odpuścili.ozob pisze:Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel.
To fakt.Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi
Jebać żuli.