DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Re: DARKTHRONE

03-06-2019, 17:46

Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

03-06-2019, 19:09

ozob pisze:Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
Weź ty najpierw je wyedytuj i byki popraw.Twój wieczny ból dupy o to co podoba się innym a w twoim mniemaniu nie powinno jest fascynujący.Pomijam już fakt że tego typu uwagi wychodzące od miłośnika kiepskiego popu w wykonaniu ghost są delikatnie rzecz ujmując nie na miejscu.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

03-06-2019, 19:12

Rumburaczku gdybym miał siostrę byłaby twoja
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

03-06-2019, 19:15

Triceratops pisze:
Lucek pisze:
Triceratops pisze:No w sumie tak, jak wyzej napisal kolega czarodziej. Zrobilem jak George Michael wskazal - Listen without predjudice, nie wiem skad te placze, chyba po prostu sa wyscigi kto pierwszy z siebie zrobi idiote wydajac werdykt w polowie 2 kawalka.

chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidy

ja ? przecież to Ty jesteś forumowym Antonim Kosibą
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 20:19

Rumburak pisze:
ozob pisze:Wyedytuj moje posty i sprawdz czy urzylem takiego slowa w ich konkscie. (:
Weź ty najpierw je wyedytuj i byki popraw.Twój wieczny ból dupy o to co podoba się innym a w twoim mniemaniu nie powinno jest fascynujący.Pomijam już fakt że tego typu uwagi wychodzące od miłośnika kiepskiego popu w wykonaniu ghost są delikatnie rzecz ujmując nie na miejscu.
Facet nie uzywajacy znakow interpunkcyjnych bedzie mi wytykal literowke? Serio? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
byrgh
zahartowany metalizator

03-06-2019, 20:21

Z drugiej strony widząc interpunkcję forumowego betoniarza, wolę jednak tych, którzy z niej nie korzystają :D
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

03-06-2019, 20:25

ozob pisze:
Rumburak pisze:
Facet nie uzywajacy znakow interpunkcyjnych bedzie mi wytykal literowke? Serio? (:
Coś dużo u ciebie tych "literówek" miśku:)
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 20:32

Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel. Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi zamiast tych sentymentalnych wyobrazen w kwestii wielkosci dawanych bogow. (:
535

03-06-2019, 20:39

byrgh pisze:Z drugiej strony widząc interpunkcję forumowego betoniarza, wolę jednak tych, którzy z niej nie korzystają :D
Jeb się na ryj kurwiu z pudełka po butach.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-06-2019, 20:40

Lucek pisze:
Triceratops pisze:
Lucek pisze:
chyba ci apaszka uciska na stulejke, nie mędrkuj kurwa,
kurwa lucjan, od 2o lat lecze sie u urologa bez skutku a ty mi przez internet wszystko wyleczyles jednym kliknieciem. Poradz mi jeszcze cos na pryscze i hemoroidy

ja ? przecież to Ty jesteś forumowym Antonim Kosibą
Teraz ty nim zostales, uroczyscie przekazuje ci ten tytul
woodpecker from space
535

03-06-2019, 20:45

ozob pisze:Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel. Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi zamiast tych sentymentalnych wyobrazen w kwestii wielkosci dawanych bogow. (:
Tak ale ty z uporem maniaka wspominasz głównie o tych trzech.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 20:56

Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
Rumburak pisze:Coś dużo u ciebie tych "literówek" miśku:)
Na koncu zdania daje sie kropke, cymbale.
535

03-06-2019, 21:02

Nie mam z tym problemu. Słuchaj i daj słuchać i cieszyć się innym. Ja uważam, że Immolation rozpierdala i chętnie zobaczę ich na żywo ponownie, choć przecież nawet na tym forum są dowody, że nie jestem w ich fanklubie. Uwierz, że widziałem sporo kapel. I tych starych i tych nowych. Jestem jednak dziwnie przekonany, że zostanę zmiażdżony i to właśnie materiałem z ich ostatniej płyty.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 21:04

Przeciez ja ci niczego nie zabraniam. Sluchaj i dziel sie swoimi wylewami. Oto tu chodzi. (:
535

03-06-2019, 21:06

Świetnie. Ja słucham dla przyjemności. Ty natomiast z obowiązku. To musi być męczące, no ale cóż. Każdy ma jakiegoś bzika.
byrgh
zahartowany metalizator

03-06-2019, 21:09

ozob pisze:Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
No po emotce równie dobrze można nie dodawać, ale nevermind: niektórzy są tu zaimpregnowani na amen ;)
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

03-06-2019, 21:15

ozob pisze:Jeszcze byl melodeath spod szyldu Deicide. (:
Dobrze, będę "urzywał" kozi synu. (:
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

03-06-2019, 21:15

535 pisze:Świetnie. Ja słucham dla przyjemności. Ty natomiast z obowiązku. To musi być męczące, no ale cóż. Każdy ma jakiegoś bzika.
Mylisz ciekawosc z obowiazkiem. Dlatego jezeli, ktoras z tych kapel wreszcie nagra cos dobrego po latach gowna, to z przyjemnoscia to pochwale.
535

03-06-2019, 21:18

Czyli jednak bawisz się w wyrocznię, sugerując to innym. Nie. Nie przeszkadza mi to zupełnie. Spokojnie czekam i mrożę szampana.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

03-06-2019, 21:20

ozob pisze:Wracajac do meritum - jebac wspolczesny Darkthrone, Immolation i Morbid Angel.
Tych pierwszych dawno temu odstawiłem na boczny tor choć nie przeszkadza mi , że grają. Tych trzecich do pewnego momentu uznawałem za jedną z najzacniejszych kapel czego się obecnie wstydzę, zwłaszcza po tym syfie który nagrywają od kilku płyt. Immolation, w mojej opinii, nadal dysponuje potężnym, mięsistym i dusznym uderzeniem i nadal uwielbiam ich wydawnictwa choć na Kingdom of Conspiracy lekko odpuścili.
Jest mnostwo innych, mlodych kapel wartych uwagi
To fakt.
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ