Grają, grają. Dwa lata temu nawet wyszedł ich nowy album ...The Stories We Could Tell :-)Triceratops pisze:Mr.Big? Oni chyba juz nie graja
Co więcej: Mr. Big is currently working on a new album, which is tentatively due for release in 2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Grają, grają. Dwa lata temu nawet wyszedł ich nowy album ...The Stories We Could Tell :-)Triceratops pisze:Mr.Big? Oni chyba juz nie graja
Co ty w ogóle za bzdury wypisujesz? Skąd ten chory tok myślenia? Powiem ci tak, ani jedno zadnie w tej wypowiedzi nie jest prawdziwe, prócz tego niemiłego nawiązania do mojego wzrostu. Widzę, że nie możesz się powstrzymać, żeby mi nie dojebać.[V] pisze:Aha,czyli analogicznie Metallika to nadęte chuje i gwiazdeczki bo nie możesz się z nimi napić piwa i stuknąć zółwika czy przybić piąteczki? Super widzenie świata, np sąsiad się dorobił to dzień dobry mu nie powiem bo chuj i złodziej a z Frankiem na budowie ojebie dwa browce bo franek klepie biedę tak jak ja i nie wychyla się przed szereg. Oj skrzacie.
No prosze az sprawdze co te sympatyczne dziadki kminia, patrzac po jakich skladach pogrywaja sobie to moze byc calkiem fajne.nicram pisze:Grają, grają. Dwa lata temu nawet wyszedł ich nowy album ...The Stories We Could Tell :-)Triceratops pisze:Mr.Big? Oni chyba juz nie graja
Co więcej: Mr. Big is currently working on a new album, which is tentatively due for release in 2017
Nie ma problemu. Na szczęście nie musimy ze sobą mieszkać, po prostu spójrz, czasem na to co piszę z uśmiechem i bez negatywnego nastawienia. Powtarzam jeszcze raz. Ja mogę rozmawiać z każdym. Nie obrażam się, ale jak mi ktoś przydepnie odcisk, potrafię być betoniarzem. Nie gniewam się. Nawet za tego skrzata. Wiesz przecież, że to nie zależało ode mnie. Mama z tatą nie są wysocy.[V] pisze:No dobrze,ja pierwszy wyciągnę rękę.Zgoda?
ja uwielbiamKraft pisze:Ugly Kid Joe ktoś docenia? Niby trochę jajcarskie, niezbyt poważne klimaty, ale na dwóch pierwszych kręcili takie riffy i melodie że głowa mała. Dużo zyskiwali przez Crane'a - był bez dwóch zdań jednym z lepszych wokalistów rockowych tamtych lat.
[V] pisze:No dobrze,ja pierwszy wyciągnę rękę.Zgoda?
głowę daję, że niektórym się nigdy nie znudzi. w każdym razie dopóki będą tacy, którzy się łapią na różne przynęty i tańczą jak im się zagra, dopóty inni będą to wykorzystywać. odwieczne prawo natury :)[V] pisze:Każdy ma swoje racje i po jakimś czasie nudzi się puszczanie w eter tego samego negatywnego komunikatu.
Co więcej, grają dobrą hardrockową muzykę. Ja ich lubię.nicram pisze:Grają, grają. Dwa lata temu nawet wyszedł ich nowy album ...The Stories We Could Tell :-)Triceratops pisze:Mr.Big? Oni chyba juz nie graja
No fajna ekipa byla, singiel bardzo nakrecil oczekiwania ale uwazam, ze plyta raczej ich nie spelnila, choc slucha sie fajnie.Kraft pisze:Ugly Kid Joe ktoś docenia? Niby trochę jajcarskie, niezbyt poważne klimaty, ale na dwóch pierwszych kręcili takie riffy i melodie że głowa mała. Dużo zyskiwali przez Crane'a - był bez dwóch zdań jednym z lepszych wokalistów rockowych tamtych lat.