Czytanie tego tematu to nbdb całodzienny zapierdol.Triceratops pisze:czytanie tego tematu, bdb rozrywka po calodziennym zapierdolu
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
- pr0metheus
- zahartowany metalizator

"temate o darkthrone to ropiejacy wrzod na samym srodku masterfulowej dupy"
niech to miejsce niebawem zniknie
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nie słyszałem ani sekundy z nowego albumu więc nie jestem zawiedziony :)
- Skaut
a to on nie mówił, że sobie już daruje pisanie, bo w przeciwieństwie do tych przesiadujących tutaj on ma życie?maciek z klanu pisze:Do tego chyba za dużo alkoholu a za mało masturbacjihcpig pisze:Masz coś do NWN forume?nagrobek pisze:nwn forum, skumaj dude
BTW martwi mnie stan psychiczny kolegi Heretyka, to już nawet nie jest mentalna emerytura tylko krok dalej.
Coś tam było! Człowiek!
- ozob
Zaluj. Wiekopomne dzielo godne spuszczenia w kiblu.TheDude pisze:Nie słyszałem ani sekundy z nowego albumu więc nie jestem zawiedziony :)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
To mniej więcej tak,jak twoje wywody.
(:
(:
(:
(:
(:
(:
-
Przejebane. To z kim się w tym czasie nicram będzie lizał po jajkach?
- hcpig
Wy prawe wszyscy tu jesteście chamscy że szkoda słów. Ja tu się o starego forumowicza martwię a kolega widzę poczuł krew i zaczyna knuć prywatną wendetkę i formowanie w sitwy.
Nagonki nie będzie.
Nagonki nie będzie.
Yare Yare Daze
-
No są, też mnie to martwi. A ja zadałem tylko pytanie, z czystej troski.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I pisze to kolo, który łasi się do Tricepsa albo Plastka jak mały kotek gdy poczuje kocimiętkę. Zacznij brać regularnie leki, bo widzę, że gorzej z tobą obleńcu. I skończ z tymi projekcjami, bo jak się raz z kimś zgodzę, to nie znaczy, że liżę się z nim po jajach. Choć nie wątpię, że chciałbyś coś takiego zobaczyć. Niestety nie ze mną takie numery. Myślę, że powinieneś w tym celu zadzwonić do Pacjenta. Może on cię rozładuje. Na 99% jest gejem.byrgh pisze:Przejebane. To z kim się w tym czasie nicram będzie lizał po jajkach?
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
I do kogo się jeszcze łaszę? Dawaj, bo zawsze lubię czytać takie przemyślenia :D Tak się składa, że Plastek to znajomy spoza forum. I co, łyso, bezmyślny śierściuchu? Ale za chwilę zapewne sprokurujesz kolejną hehe-śmieszną historyjkę i śmiechu będzie co niemiara, jak przed chwilą z Pacjentem, do którego nie powinieneś już podjeżdżać, bo każdorazowo robisz z siebie wściekłego, rozhisteryzowanego debila.nicram pisze:I pisze to kolo, który łasi się do Tricepsa albo Plastka jak mały kotek gdy poczuje kocimiętkę. Zacznij brać regularnie leki, bo widzę, że gorzej z tobą obleńcu. I skończ z tymi projekcjami, bo jak się raz z kimś zgodzę, to nie znaczy, że liżę się z nim po jajach. Choć nie wątpię, że chciałbyś coś takiego zobaczyć. Niestety nie ze mną takie numery. Myślę, że powinieneś w tym celu zadzwonić do Pacjenta. Może on cię rozładuje. Na 99% jest gejem.byrgh pisze:Przejebane. To z kim się w tym czasie nicram będzie lizał po jajkach?
- maciek z klanu
Nie. Ostatnio narzeka non stop i wspominkuje. Plus pozuje na inteligenta a to wkurwiajace strasznie. Taka samozwańcza elyta :)) zaraz usłyszę ,,spierdalaj,, ale to akurat w nim lubię. Lubię jak mi wrzuca :))wolff pisze:Heretyk to spoko ziom.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Piszesz tak boś zrobił ciepłe piwo na balkonie, wybaczam :)
Mnie zupełnie nie przeszkadza, a że czasem grzmi, cóż. Znajdzie babę to przestanie, ot wszystko.
Mnie zupełnie nie przeszkadza, a że czasem grzmi, cóż. Znajdzie babę to przestanie, ot wszystko.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Na pierwszy strzał płyta wydała mi się klocem przepitolonym nieco i nieco nudnym, acz z fajnymi momentami, wokalami jakie lubię i świetnym brzmieniem. Pozytywne aspekty jakoś mi kazały kolejne odsłuchy uskuteczniać, no i wrażenie klocowatości i przepitolenia znikło zupełnie. Dobra, zwarta płyta, tylko wymaga trochę czasu na oswojenie (przynajmniej u mnie).
Było tu pisane, że jesień i zima to dobry czas na taką muzykę. Mi pasuje na upały - obniża temperaturę w pomieszczeniu co nieco :)
Było tu pisane, że jesień i zima to dobry czas na taką muzykę. Mi pasuje na upały - obniża temperaturę w pomieszczeniu co nieco :)
Osobnik o powierzchowności męskiego neseserka prawdopodobnie słuchał A Blaze... już w łonie matuli. Muszę go kiedyś przy okazji zapytać jak to jest z tym Darkthrone. Może potoczy jakąś fajną bekę. Z drugiej strony skoro Fenriz dorwał Uriah Heep w 1974 to właściwie dlaczego się przypierdalam?
" onclick="window.open(this.href);return false;
W jednym trzeba się zgodzić. Cytuję "Kurwa, to jest muzyka starych dziadów". No właśnie chłopaczki, to jest muzyka starych dziadów i taka właśnie ma być. Nic tu po was. Zajmijcie się podkręcaniem wąsa i swoimi żółtymi szaliczkami.
" onclick="window.open(this.href);return false;
W jednym trzeba się zgodzić. Cytuję "Kurwa, to jest muzyka starych dziadów". No właśnie chłopaczki, to jest muzyka starych dziadów i taka właśnie ma być. Nic tu po was. Zajmijcie się podkręcaniem wąsa i swoimi żółtymi szaliczkami.
- ozob
Darkthrone jest Metallica black metalu. I w zasadzie wszystko sie zgadza - muzyka starych dziadow dla starych dziadow. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicek
Darkthrone to Anthraxozob pisze:Darkthrone jest Metallica black metalu. I w zasadzie wszystko sie zgadza - muzyka starych dziadow dla starych dziadow. (: