Nowy utwór Morbid angel vs nowy kawałek Azarath

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"

Azarath vs Morbid Angel

Azarath
49
67%
Morbid angel
24
33%

Liczba głosów: 73
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

Re: Nowy utwór Morbid angel vs nowy kawałek Azarath

20-04-2011, 15:49

to trzeba bylo napisac po prostu, ze Morbid Angel jest obiektywnie lepszy i nie zakladac ankiety ;)
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-04-2011, 15:49

kregozmyk pisze:Liczę na wspólną trasę obu zespołów. Oczywiście AZARATH w roli headlinera.
Mam lepszy pomysł, niech oba zespoły supportują CRIONICS.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-04-2011, 15:52

A Vesania???
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-04-2011, 15:52

Zagłosowałem na słabszego.
PENIS METAL
est
mistrz forumowej ceremonii

20-04-2011, 15:53

Morph pisze:Trzeba było pomyśleć zawczasu.

Głos na Azarath, zespoły z nazwą kończącą się na -ath są zajebistsze.
No, np. Daath;)
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-04-2011, 15:56

Morph pisze:Głos na Azarath, zespoły z nazwą kończącą się na -ath są zajebistsze.
A co z zespołami z końcówką -tion?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Nasum

20-04-2011, 15:57

Są jeszcze bardziej zajebiste i kultowe, ale i tak nic nie przebije kapel które mają słowo Death w nazwie.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

20-04-2011, 15:58

Headcrab pisze:
Morph pisze:Głos na Azarath, zespoły z nazwą kończącą się na -ath są zajebistsze.
A co z zespołami z końcówką -tion?
Tricky question, bo z jednej strony mamy krwiste befsztyki pokroju Necrovation, a z drugiej całą masę amerykańskich hamburgerów, które mięsa nie widziały (naturalnie nie mówię ani o Incantation, ani o lepszych czasach Immolation, aż tak się na hamerykańską scenę nie zawziąłem.)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-04-2011, 16:09

Na kogo zagłosowałeś w ciemno?
Awatar użytkownika
nicram

20-04-2011, 16:18

Headcrab pisze:Jak patrze na wynik ankiety, to żałuje że założyłem ten temat.
To nie naukowe podejście. Jeżeli badacz zakłada wynik eksperymentu zanim go przeprowadzi... to nie powinien więcej eksperymentować. Bo czyż nie najpiękniejszą rzeczą jest być zaskoczonym eksperymentatorem? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-04-2011, 16:21

Czy badacz nie ma prawa być niezadowolony z wyniku eksperymentu?
Nasum

20-04-2011, 16:22

A Ty na kogo zagłosowałeś?
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-04-2011, 16:26

Na MA, muszę chyba przesłuchać obu utworów wiele razy by dowiedzieć się czemu eksperyment mi nie wyszedł.
Nasum

20-04-2011, 16:26

kregozmyk pisze:Przeczytaj pierwszy post:)
Sorry, umknęło mi. W ramach pokuty zgodnie z zapowiedzią kiedy będę miał odpowiednią dawkę promili we krwi oddam głos na któryś z kawałków. Mam nadzieję, że nie będę pamiętał na który. :)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

20-04-2011, 16:28

ja mając do wyboru albo arcytandetny kawałek ma, albo kawałek azarath którego jeszcze nie słyszałem bez wahania oddałem głos na azarath :) na dzień dzisiejszy to właściwie co byście nie podstawili pod ten azarath, to na to bym głos oddał.
jak w ogóle to się komukolwiek może podobać? pytam się! przez cały wałek stopa pykpykpykpykpykpyk, raz na 30 sekund gitara zrobi dżż-dż, w międzyczasie vincent se krzyknie walgooor i o, wielkie mi kurwa mecyje. a gdzie ten death metal, do kurwy nędzy?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Nasum

20-04-2011, 16:33

Gdzie ten death metal powiadasz? Hmmm, na moje ucho to pomiędzy jednym dżż-dż, a drugim dżż-dż, z akompaniamentem pykpykujacej stopy.
Awatar użytkownika
nicram

20-04-2011, 16:46

Headcrab pisze:
nicram pisze:
To nie naukowe podejście. Jeżeli badacz zakłada wynik eksperymentu zanim go przeprowadzi...to nie powinien więcej eksperymentować. Bo czyż nie najpiękniejszą rzeczą jest być zaskoczonym eksperymentatorem? :-)
Czy badacz nie ma prawa być niezadowolony z wyniku eksperymentu?
Ma prawo, ale nie powinien zakładać z góry jego wyniku. Wydaje mi się, że motywacją stworzenia Twojej ankiety, było doprowadzenie do sytuacji w której MA ją wygrywa (tak jak wygrał w Twoim umyśle, bo jesteś emocjonalnie związany z MA). Dobry badacz szuka 'jak jest naprawdę', a nie jak chciałby żeby było. :-).
all the monsters will break your heart
535

20-04-2011, 16:51

Scaarph pisze:ja mając do wyboru albo arcytandetny kawałek ma, albo kawałek azarath którego jeszcze nie słyszałem bez wahania oddałem głos na azarath :) na dzień dzisiejszy to właściwie co byście nie podstawili pod ten azarath, to na to bym głos oddał.
jak w ogóle to się komukolwiek może podobać? pytam się! przez cały wałek stopa pykpykpykpykpykpyk, raz na 30 sekund gitara zrobi dżż-dż, w międzyczasie vincent se krzyknie walgooor i o, wielkie mi kurwa mecyje. a gdzie ten death metal, do kurwy nędzy?
Potrafisz zachęcić, znajdę "se" AZARATH i może oddam też na coś głos. :)
Nasum

20-04-2011, 17:00

nicram pisze:
To nie naukowe podejście. Jeżeli badacz zakłada wynik eksperymentu zanim go przeprowadzi... to nie powinien więcej eksperymentować. Bo czyż nie najpiękniejszą rzeczą jest być zaskoczonym eksperymentatorem? :-)
Właśnie. Wyobrażam sobie jak bardzo szczęśliwy i zaskoczony musiał być wynalazca prochu strzelniczego kiedy chciał sprawdzić czy jest łatwopalny. Niestety, nic mi nie wiadomo czy przeprowadził dalsze eksperymenty.
535

20-04-2011, 17:27

535 pisze:
Scaarph pisze:ja mając do wyboru albo arcytandetny kawałek ma, albo kawałek azarath którego jeszcze nie słyszałem bez wahania oddałem głos na azarath :) na dzień dzisiejszy to właściwie co byście nie podstawili pod ten azarath, to na to bym głos oddał.
Potrafisz zachęcić, znajdę "se" AZARATH i może oddam też na coś głos. :)
Nie nie Panowie, jest nieźle, ale bez brawury :), wstrzymuję się od głosu.
Ostatnio zmieniony 20-04-2011, 17:28 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ