Ale Gardenian jest tak chujowym zespolem, ze to 500 akurat jest zadnym problemem, nawet T.Love sie lapie, 2500 to byloby juz wyzwanie, choc niezbyt powazne.Scaarph pisze:36 to żadna sztuka, ale znaleźć pięćset lepszych to już może być poważny problem.
MORTUARY DRAPE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORTUARY DRAPE
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
mortuary drape to gówno, że tak wrócę dyskretnie do tematu.
- Triceratops
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Dajesz zatem 3000, inaczej pomyślę, że jesteś fanem Gardenian i tu tylko ściemniasz.Triceratops pisze:Ale Gardenian jest tak chujowym zespolem, ze to 500 akurat jest zadnym problemem, nawet T.Love sie lapie, 2500 to byloby juz wyzwanie, choc niezbyt powazne.Scaarph pisze:36 to żadna sztuka, ale znaleźć pięćset lepszych to już może być poważny problem.
- twoja_stara_trotzky
Nie mam czasu na szpiegostwo, przynajmniej do końca czerwca.Triceratops pisze:pjoter, wiesz juz kto to ? :D
- Triceratops
Musze przejrzec swoje notatki, tak z pamieci to nie domykam ostatniej 50....Scaarph pisze:Dajesz zatem 3000, inaczej pomyślę, że jesteś fanem Gardenian i tu tylko ściemniasz.Triceratops pisze:Ale Gardenian jest tak chujowym zespolem, ze to 500 akurat jest zadnym problemem, nawet T.Love sie lapie, 2500 to byloby juz wyzwanie, choc niezbyt powazne.Scaarph pisze:36 to żadna sztuka, ale znaleźć pięćset lepszych to już może być poważny problem.
Ostatnio zmieniony 15-06-2012, 23:34 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Maleficio
- Kontakt:
Bo w sumie to cały metal z "kozaka" to gówniany jest... jest kilka ok płyt ale... ich scena nawet gorsza od rumunskiej jest.twoja_stara_trotzky pisze:mortuary drape to gówno, że tak wrócę dyskretnie do tematu.
Właściwie to się nie dziwię, choć trochę nie rozumiem tej bufonady.Maleficio pisze:myslisz sie, ja bardzo szanuje klase robotniczą, mówie serio
- Scaarph
2950 myślę da radę :)Triceratops pisze:musze przejrzec swoje notatki, tak z pamieci to nie domykam ostatniej 50....
- twoja_stara_trotzky
Cały cały, poza demówkowym okresem Death SS.Maleficio pisze:Bo w sumie to cały metal z "kozaka" to gówniany jest... jest kilka ok płyt ale... ich scena nawet gorsza od rumunskiej jest.twoja_stara_trotzky pisze:mortuary drape to gówno, że tak wrócę dyskretnie do tematu.
- twoja_stara_trotzky
Death SS, które - DODAJMY - Mortuary Drape tak niezdarnie próbowało udawać.
- Maleficio
- Kontakt:
dokładnie + Kilka utworów z jedynki Sadist
- twoja_stara_trotzky
sadist sradist, to już inne lepsze były.
Bulldozer też z kosza wystaje ponad normę.
Bulldozer też z kosza wystaje ponad normę.
- Maleficio
- Kontakt:
- Adrian696
LOLek - ale z 20 postów jakie tu postawiłes od swojego zupełnie niepotrzebnego powrotu, to połowa nie dotyczy muzyki, tylko sa to prymitywne zaczepki mnie, Tricepsa lub Trocaka...Drone pisze:Chłopaki, nie musicie mnie lubić, wiem, że mnie nienawidzicie, wasze prawo, ale nie musicie łazić za mną jak cień. Macie swoje tematy na facebooku, tam się gniećcie, a tu porozmawiajmy o muzyce. Po to wróciłem na forum, nie mam zamiaru się przepychać. Także krzyżyk na drogę i cześć!
a co do Facebooka - nie rozumiem po co o tym piszesz - no chcesz zaloz konto, nie chcesz nie zakładaj - przeciez kazdy ma na ciebie tu kompletnie wyjebane - nie zauwazyles tego??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ach te spory, kłótnie, gry, wojenki, podjazdy, koterie... Pan Doktor to Wam musiał chyba pieniędzy nie oddać, bo gdyby chodziło o wymordowanie rodzin, to mniejsze larum zostałoby podniesione. Szacuję, że tego długu wypada po około 100 złotych na głowę. To jednak poważna sprawa musi być. No nic, w okolicach Stolycy wszystko większe. Budynki większe, pieniądze większe, więc i spory o nie pewnie też. Miłego dnia życzę.
- Adrian696
chuchnij ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Bez jaj Panie Adrian. Zaraz muszę jechać. Napiję się dopiero wieczorem. Z radości lub żalu. Wszystko jedno i tak się napiję.
- Glene
- weteran forumowych bitew
A Paul Chain? :Dtwoja_stara_trotzky pisze:Cały cały, poza demówkowym okresem Death SS.Maleficio pisze:Bo w sumie to cały metal z "kozaka" to gówniany jest... jest kilka ok płyt ale... ich scena nawet gorsza od rumunskiej jest.twoja_stara_trotzky pisze:mortuary drape to gówno, że tak wrócę dyskretnie do tematu.