Tu jest wpierdol!
SLIPKNOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: SLIPKNOT
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
To materiał z ich DVD "Disasterpieces", które po prostu niszczy i pozostawia gruz. Warto sięgnąć po całość, czysty żywioł! To co oni wyczyniali na żywo to jakiś obłęd. A w dodatku DVD robione w ich najlepszym okresie.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Widziałem ich na Torwarze - zniszczenie.
-
- postuje jak opętany!
JORDISON NAJLEPRZY
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zawsze rozpierdalał mnie argument domorosłych metalowców z zielonymi plecakami, jakoby Jordison był jednym z najlepszych pałkerów na ziemi bo na którymś tam DVD grał odwrócony do góry nogami :DAntychróst pisze:JORDISON NAJLEPRZY
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ciekaw jestem jak mu się na stopie grało w takiej pozycji. Czyżby prawa grawitacji na koncertach Slipknot szły się jebać?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Panowie rozmawiacie o tym solo: http://www.youtube.com/watch?v=tUibKh0Z--c Trzeba powiedzieć, że oryginalny pomysł. Szacunek za wykonanie. I znów mamy tu materiał z DVD "Disasterpieces".
The withered bones of those who failed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a u mnie jest odwrotnie chociaż Iowa nie była taka zła z tego co pamietamZłyPan pisze:O ile Korn znieść nie mogę, to jedynka, a zwłaszcza dwójka Slipknot robią mi bardzo. "Iowa" jest chyba jedyną płtą z całego tego pierdolnika, którą z czystym sumieniem mogę nazwać nu-METALOWĄ. Świetnie zaaranżowana, mocno brzmiąca i oparta na konkretnych, wkurwionych do imentu riffach.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Według mnie All hope is gone jest z deczka niedoceniany. Faktem jest że to debiutu i Iowy nie ma startu oraz znajduje się parę przeciętnych numerów i jeden skrajnie chujowy (Snuff), lecz generalnie jest to dobry album. Tytułowy, Gematria, Sulfur czy Gehenna to zajebiste numery, które zdecydowanie powinny się tu spodobać.
Zresztą posłuchajta:
Napierdol jest.
Zresztą posłuchajta:
Napierdol jest.
-
jakbym sam to napisal.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Biegłem dziś półmaraton pod jedynkę slipknota. Kurwa, jak to nosi... Zaprawdę, głuchym trzeba być i stulejkę mieć, by nazywać to nu metalem na nastolatków.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale mentalna czy fizyczna ta stulejke?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Obie i jeszcze fistule odbytową.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja mam stulejkę fizyczną i lubię Slipknota, więc to chyba nie to.
- Block69
Mocno dobry album. Regularnie słuchany w samochodzie i jak sie odpowiednio volume podkręci jest duża moc. Fest konkretnie brzmienie wykręcili.Nothingface pisze:Według mnie All hope is gone jest z deczka niedoceniany. Faktem jest że to debiutu i Iowy nie ma startu oraz znajduje się parę przeciętnych numerów i jeden skrajnie chujowy (Snuff), lecz generalnie jest to dobry album. Tytułowy, Gematria, Sulfur czy Gehenna to zajebiste numery, które zdecydowanie powinny się tu spodobać.
PENIS METAL
- Hellion
- w mackach Zła
All Hope Is Gone moim zdaniem zdecydowanie lepsza niż Vol.3, która zupełnie mi nie podeszła i w ogóle nie chce mi się do niej wracać. Do zajebistych kawałków, które napisał Nothingface dorzuciłbym jeszcze Wherein Lies ContinueNothingface pisze:Według mnie All hope is gone jest z deczka niedoceniany. Faktem jest że to debiutu i Iowy nie ma startu oraz znajduje się parę przeciętnych numerów i jeden skrajnie chujowy (Snuff), lecz generalnie jest to dobry album. Tytułowy, Gematria, Sulfur czy Gehenna to zajebiste numery, które zdecydowanie powinny się tu spodobać.
Zresztą posłuchajta:
Napierdol jest.
- hcpig
Dwie ostatnie mają dobre numery ale raczej pojedynczo, a 'Iowa' i 'Slipknot' to praktycznie jednolite monumenty.
Yare Yare Daze
-
na trójce jest od groma zajebistych numerów.produkcja tylko za bardzo wygładzona/wypieszczona.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
No tak - "Three Nil" i "The Blister Exist" i na tym koniec.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Zenek
- weteran forumowych bitew
[V] pisze:na trójce jest od groma zajebistych numerów.produkcja tylko za bardzo wygładzona/wypieszczona.
Trójka muzycznie jest zajebista, a jedynym problemem produkcji jest częsta ostatnio przypdałość u Rubina (ogłuchł chyba od tych murzyńskich basów), tj. loudness war. Gdzieś na poziomie World Painted Blood, może nie aż tak jak na Californication i Death Magnetic, ale jednak wkurwia.
IOWA ma oczywiście brzmienie I-D-E-A-L-N-E !!!
niby nie ma jakichś technicznych wygibasów, skomplikowanych solówek ani innych chujów mujów, niby singlowy hicior, ale to co robią gitarki w refrenie to mistrzostwo świata. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=9rQz0xGaTCE
W sumie uwielbiam ten zespół od kilku lat, kiedy IOWA była na tapecie zaraz po wydaniu to wkurwiały mnie te dzieciaki zgrywające metalowców znajace tylko Korna I Slipknot i wolałem God Hates Us All, ale teraz widzę, że to dobre zespoły.