DARK FURY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DARK FURY
Dzięki. W sumie to interesuje mnie tylko ostatnia płyta. Miło, że wrzucili całe materiały, ale z dostępem do nich nie było problemu.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
https://stopnacjonalizmowi.wordpress.co ... #more-4357" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
-
- w mackach Zła
W sumie Ameryki nie odkryli, ale zawsze warto podobne przypadki nagłaśniać i wskazywać palcem. Debilizm no pasaran.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Kurde, wychodzi, że dopiero co dałem 18 (!) złotych na nazim.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nic złego nie powiem bo LSS ma mój adres i mnie zajebią ostro :-(
- pr0metheus
"grali z goatmoonem i goatpenisem" :D
lewackie blogi. chronia obywateli przed nazizmem. to wazne ok?
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN
- Plastek
- Kontakt:
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- w mackach Zła
Generalnie też nie lubię idei podpierdalania się nawzajem, nawet jeśli to są faszystowskie ściery. Tym bardziej dziwi, kiedy za kapownictwo biorą się środowiska anarchistów, którzy przecież powinni nie uznawać autorytetu służb mundurowych :) Ale informowanie i wykładanie kawy na ławę to nic złego. Przecież nie wzywa się tutaj do wjazdu na chatę tego łysego z LSS, ni do jakiegoś zbrojnego szturmu i bojkotu. Ale może jak ktoś to przeczyta to zastanowi się dwa razy czy warto robić zakupy u gościa, który promuje takie wątłe ideologie.pr0metheus pisze:"grali z goatmoonem i goatpenisem" :D
lewackie blogi. chronia obywateli przed nazizmem. to wazne ok?
- pr0metheus
zabawne. z wiekiem zazwyczaj przechodza takie rozkminy:)Necropunk pisze: Tym bardziej dziwi, kiedy za kapownictwo biorą się środowiska anarchistów, którzy przecież powinni nie uznawać autorytetu służb mundurowych :)
kupuje regularnie. lss bardzo solidna firma. co teraz ? swiat ugnie sie pod butem nazizmu?Necropunk pisze: Przecież nie wzywa się tutaj do wjazdu na chatę tego łysego z LSS, ni do jakiegoś zbrojnego szturmu i bojkotu. Ale może jak ktoś to przeczyta to zastanowi się dwa razy czy warto robić zakupy u gościa, który promuje takie wątłe ideologie.
- uglak
ale dorzuca Ci stickery z adolfem i swastykami do zamowienia czy jak?Necropunk pisze:Ale może jak ktoś to przeczyta to zastanowi się dwa razy czy warto robić zakupy u gościa, który promuje takie wątłe ideologie.
Guilty of being right
- WaszJudasz
Pewnie, tylko, tak szczerze... jaki jest potencjał oddziaływania NSBM na kogokolwiek poza już wkręconymi w taki światopogląd?Necropunk pisze: Ale może jak ktoś to przeczyta to zastanowi się dwa razy czy warto robić zakupy u gościa, który promuje takie wątłe ideologie.
A głównemu bohaterowi rzetelności jako sprzedawcy mogłoby wielu poprawnych pozazdrościć, naprawdę.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- COFFIN
To na pewno.WaszJudasz pisze:
A głównemu bohaterowi rzetelności jako sprzedawcy mogłoby wielu poprawnych pozazdrościć, naprawdę.
'Come the Blessed Madness'
-
Zajebisty jest ten ostatni materiał i powiem szczerze ,ze to pierwsza przygoda z tymi naziolami. Pozostałe równie dobre>?
- WaszJudasz
Parę ostatnich niezłych, szczególnie Saligia.
Ns to niezła konspira, marzy mi się by coś podobnego spotkało black metal. Już pomijając cała ideologie która w jakiś sposób łączy hitlera z walka o Polskę, co od zaranie dziejów.rozjebywalo mi mózg. Marzy mi się dominacja PiS na polu koncertowym, tajne komplety na gigi 3ligowych kapel grających pudłem i komarami, świece oczywiście tez. Ale nie dla klimatu tylko dlatego ze dzielnicowy odłączył prad gowniarwzom satanistom. To byłoby to, czujecie ten klimat.
- uglak
- pr0metheus
tomaszm pisze:Zajebisty jest ten ostatni materiał i powiem szczerze ,ze to pierwsza przygoda z tymi naziolami. Pozostałe równie dobre>?
synningthwait koniecznie obadaj
beda koncerto , ale nie w pluglak pisze:A darkfury będzie moglo koncertowac czy tez nie?