MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: MARE
Wątpliwym jest, że cokolwiek nowego się ukaże w najbliższym czasie. Z tego co mi wiadomo to pracują nad pełnym albumem, ale to może potrwać jeszcze trochę, niestety. Kurwa, ta kapela to jest Black Metal, a tutaj się nad jakimś Kaevum pałują ;p
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
:/ Ale na pewno warto poczekać.death_to_all pisze:Wątpliwym jest, że cokolwiek nowego się ukaże w najbliższym czasie. Z tego co mi wiadomo to pracują nad pełnym albumem, ale to może potrwać jeszcze trochę, niestety.
'Come the Blessed Madness'
- Góral
- w mackach Zła
Magluję ten kompakt już dzień w dzień. "Throne of the Thirteenth Witch" to jedna z najlepszych rzeczy wydanych w Norwegii. Już bez wątpliwości, rozkurwia zdecydowanie bardziej niż "Spheres Like Death".
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Góral pisze:Magluję ten kompakt już dzień w dzień. "Throne of the Thirteenth Witch" to jedna z najlepszych rzeczy wydanych w Norwegii.
Szukam właśnie winylowego ripa, którego miałem na dysku, żeby sobie porównać, jak to brzmiało wcześniej, ale w sumie po chuj?:)COFFIN pisze:
Jednak, jak dla mnie 'Spheres...' ---> 'Throne...' Nowszy materiał, lepiej nagrany - brzmi świetnie. Jak tak dalej będzie, to pełny album zmiecie;>
I się popsuło:D A już było 355 $;)COFFIN pisze: http://www.ebay.de/itm/Mare-hoodie-blac ... 5aef4a4c94
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
Trzeba być nieźle spierdolonym, żeby dawać za bluzę tyle kasy:) Chyba kupię czarą bluzę. Wraz z ładną naszywką zaniosę ją do pobliskiego pogotowia krawieckiego i wystawie na allegro:D
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
szkoda, że nie w PL ale na Mare + OTOH można jechać wszędzie !

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- zaczyna szaleć
13 wrote:
The album is basically ready to be recorded and hopefully we'll see it released mid/late 2014.
Great I hope they go for a similar production to the MLP as oppose to the 7".
Rest assured they will.
Mam nadzieję, że spełnią oczekiwania. Bez żadnego pełniaka hype monstrualny. To co nagrali dotychczas jest zajebiste, ale teraz się okaże czy to tylko bardzo dobra ekipa czy coś o wiele więcej.
The album is basically ready to be recorded and hopefully we'll see it released mid/late 2014.
Great I hope they go for a similar production to the MLP as oppose to the 7".
Rest assured they will.
Mam nadzieję, że spełnią oczekiwania. Bez żadnego pełniaka hype monstrualny. To co nagrali dotychczas jest zajebiste, ale teraz się okaże czy to tylko bardzo dobra ekipa czy coś o wiele więcej.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
z 2011, ale tera dodane
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;