BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Lykantrop
Re: BÖLZER
Jeszcze spierzcie się na Manzer i Ketzer to będę mógł zakładać swoją pralnię na FB jak Trocki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ladnie graja na tej epce, ale z potencjalnym brandzlowaniem wstrzymuje do czasu dlugograja
- twoja_stara_trotzky
a ja już teraz mogę powiedzieć, że to będzie duży zespół.
- twoja_stara_trotzky
a w ogóle to tu są te same wibracje, które były na pierwszych dwóch krążkach MASTER'S HAMMER.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cytujesz Sovę.twoja_stara_trotzky pisze:a ja już teraz mogę powiedzieć, że to będzie duży zespół.
A wibracje Master's Hammerowe słyszalne ale tu więcej szaleństwa i fanatyzmu niż autoironi i dramaturgicznego cynizmu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Maria Konopnicka
Zajebisty ten BÖLZER, ale boję się trochę do tego przyznawać, bo zaraz Triceps napisze, że to Trotzky przeze mnie przemawia :)
- Lykantrop
Ja też już kontrolnie sprawdzam opinię Trocaka przed skreśleniem pierwszego zdania o jakimś zespole/ płycie, bo a nuż widelec sprał już na to hipsterów z fejsbuka i przypną mi znowu taką łatkę, jakie ostatnio tutaj rozdaje Trajseps. Tak w sumie teraz trochę chujnia z patatajnią, bo wychodzi że ja pierwaja odkrył BÖLZER niż Pioter. Ale dobrze zaryzykowałem!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
-
Maria Konopnicka
Ja słucham wciąż z LP. Mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie na CD.
On po prostu zrobił tak, że tylko masz wrażenie, że odkryłeś pierwszy....Lykantrop pisze:Ja też już kontrolnie sprawdzam opinię Trocaka przed skreśleniem pierwszego zdania o jakimś zespole/ płycie, bo a nuż widelec sprał już na to hipsterów z fejsbuka i przypną mi znowu taką łatkę, jakie ostatnio tutaj rozdaje Trajseps. Tak w sumie teraz trochę chujnia z patatajnią, bo wychodzi że ja pierwaja odkrył BÖLZER niż Pioter. Ale dobrze zaryzykowałem!
- Lykantrop
Niet.Drone pisze:Czy jest już cd?
Ostatni będą pierwszymi, więc lepiej niech się Triceps ma na baczności.Maria Konopnicka pisze: On po prostu zrobił tak, że tylko masz wrażenie, że odkryłeś pierwszy....
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Pierwsza wzmianka o Bölzer na Masterfulu, mroczny grudzień 2010 :)Lykantrop pisze:Tak w sumie teraz trochę chujnia z patatajnią, bo wychodzi że ja pierwaja odkrył BÖLZER niż Pioter.
viewtopic.php?f=4&t=8977&p=563470&hilit ... er#p563470
- Sova
- rasowy masterfulowicz
dostałem niedawno mail w stylu - Sova, o co chodzi z tym Bolzer. tego nie da się słuchać.
zdziwiony odpisuje że byłem pewien że się spodoba bo mniej więcej znam gust gościa. po kilku mailach okazało się że kolo słuchał winyla na standardowym 33 RPM, hehe. pozdrawiam przy okazji ;)
zdziwiony odpisuje że byłem pewien że się spodoba bo mniej więcej znam gust gościa. po kilku mailach okazało się że kolo słuchał winyla na standardowym 33 RPM, hehe. pozdrawiam przy okazji ;)
-
Maria Konopnicka
Chwilę później Sova dostaje drugiego e-maila: - Tego się nie da słuchać, to jakaś antymuzyka, jakieś trzaski. Zdziwiony Sova odpisuje, że był pewien że się spodoba bo mniej więcej zna gust gościa. Po kilku mailach okazało się, że kolo słuchał winyla, ale go nie odfoliował :)))
- Drone
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na opych? dla panicza? a penądze skąd paniczu?
Czyżby tak jak tutaj - ?
Czyżby tak jak tutaj - ?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Bolzer okazał się najlepiej sprzedającym się winylem u wydawcy więc czas na edycję na złotym LP. u mnie już dostępna:
malignantvoices@gmail.com lub
http://allegro.pl/bolzer-aura-12-mlp-zl ... 67003.html
ed. nowa pula:
http://allegro.pl/bolzer-aura-12-mlp-zl ... 74267.html

malignantvoices@gmail.com lub
http://allegro.pl/bolzer-aura-12-mlp-zl ... 67003.html
ed. nowa pula:
http://allegro.pl/bolzer-aura-12-mlp-zl ... 74267.html

- maciek z klanu
ostatnio dostałem od Herr Sowy z Częstochowy tę płytkę i powiem jednym słowem, bo prędzej nie słyszałem ani nuty BOLZER "OJEZUSKURWAJAPIERDOLE"
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone
Muszę przyznać, że dobry ten BOLZER, zwłaszcza drugi utwór z tą niecodzienną melodią.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Block69
- zahartowany metalizator
Robi wrażenie ta EP. Obok Sabatów, Autopsów i Tribulationów najlepsze co słyszałem w tym roku.
PENIS METAL