Heheheh +1Maria Konopnicka pisze:to jest właśnie fenomen - totalny oldskul, chciałoby się rzecz wtórne do bólu - ale jednocześnie tak porywające, tak szczere i energetyczne, że nawet łysemu rozpuszczają się włosy, szczerbaty zagryza zęby, a pedał chciałby posiąść kobietę :))
JUNGLE ROT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: JUNGLE ROT
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
musze się im bliżej kiedyś przyjrzeć bo mimo durnej nazwy debiucik kopie dupeczke aż miło :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- gelO
- rasowy masterfulowicz
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak zawsze zajebiście.
Jak zawsze zajebiście.
-
gelO pisze:
Jak zawsze zajebiście.
Bardzo fajny numer, bez fajerwerków, ale na żywo takie numery w ich przypadku sprawdzają się najlepiej. Chciałbym zobaczyć ich na żywo raz jeszcze.
-
30 czerwca nadciąga, a wraz z nim premiera ósmego studyjnego albumu Jungle Rot - "Order shall prevail". Zawartość krążka dla nikogo zaskoczeniem zapewne nie będzie, tak więc rzućcie okiem na tracklistę:
1. Doomsday
2. Paralyzed Prey
3. Blood Revenge
4. Fight Where You Stand
5. Order Shall Prevail
6. The Dread Pestilence
7. I Cast The First Stone
8. E.F.K.
9. Trench Tactics
10. Nuclear Superiority
I jeszcze na okładkę:

1. Doomsday
2. Paralyzed Prey
3. Blood Revenge
4. Fight Where You Stand
5. Order Shall Prevail
6. The Dread Pestilence
7. I Cast The First Stone
8. E.F.K.
9. Trench Tactics
10. Nuclear Superiority
I jeszcze na okładkę:

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Okładka jak zwykle taka se ale muzyki z checia posłucham. Niby zawsze w tym samym klimacie sie obracają a słucha mi sie ich bardzo dobrze. Jeszcze lepiej wypadają w wersji koncertowej ( widziałem tylko raz ale mam nadzieje, że dzieki nowej płycie podczepią się pod jakąś trasę, o na przykład z Hate Eternal ;) )
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
Okładki Jungle Rot zawsze obracały się wokół tematyki związanej z wojną, żołnierzami, śmiercią, czyli z taką esencją death metalu, i zawsze zajebiście współgrały z muzyką. Nowa bardzo dobrze wpisuje się w tą wojenną tradycję, mi się podoba. Fajnie że są jeszcze takie kapele, które grają nieskomplikowanie, łupią ten swój death metal ale jednocześnie z taką werwą i polotem, że iskry lecą. Wiadomo, że nie zawsze im wychodzi arcydzieło, ale najważniejsze że ich to nie zraża i grają dalej. Natomiast mam nadzieję , że spodobało im się przyjęcie jakie mieli w pewnym kraju nad Wisłą i przyjadą raz jeszcze.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
O to to.AroHien pisze:ale mam nadzieje, że dzieki nowej płycie podczepią się pod jakąś trasę, o na przykład z Hate Eternal ;) )
-
ramonoth pisze:O to to.AroHien pisze:ale mam nadzieje, że dzieki nowej płycie podczepią się pod jakąś trasę, o na przykład z Hate Eternal ;) )
W jakiś sposób by sie uzupełniali - HE masakrowałoby szybkimi partiami, natomiast JR rozsmarowałby wszystkich swoimi walcowatymi tempami. To byłby piękny koncert.
-
- w mackach Zła
chciałem z Joey'em bzyknąć wywiad niedawno. generalnie jeszcze nie zabrałem się za jego tłumaczenie, ale zdradzić mogę, że na jakiekolwiek wojaże poza planowaną trasą w usa w tym roku nie ma szans.ramonoth pisze:O to to.AroHien pisze:ale mam nadzieje, że dzieki nowej płycie podczepią się pod jakąś trasę, o na przykład z Hate Eternal ;) )
-
Szkoda, chociaż podejrzewam że Jungle Rot to nie jest kapela, która przyciąga tłumy i na trasę po Europie może sobie pewnie pozwolić jak podczepi się pod trasę kogoś większego, a w jaki sposób, to już chyba tajemnica promotorów. Raz im się udało pojechać w długą z Cryptopsy i cieszę się, że dane mi było ich zobaczyć, może podskoczą gdzieś w pobliże na jakiś festiwal, ale najprawdopodobniej skupią się na ojczystym kraju. I bliżej, i wszystko chyba łatwiejsze do zorganizowania. Cóż, takie życie, death metal to nie jest łatwa kromka chleba i pewnie po trasie będą musieli powrócić do normalnej pracy.
- manieczki
Goście, goście
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Cavalera gdzie może tam chyba chce udowodnić, że nawrócił się na death metal i jak może, tak wspiera scenę.
- Mol
- zahartowany metalizator
nie sadze, Hate Eternal na zywo to tragedia. szczegolnie z jedna gitara.
Nasum pisze:W jakiś sposób by sie uzupełniali - HE masakrowałoby szybkimi partiami, natomiast JR rozsmarowałby wszystkich swoimi walcowatymi tempami. To byłby piękny koncert.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Tak jest. Widziałem dwa razy i było słabiutko. Rutan nawet się mylił troszkę.
-
Ja widziałem raz - fakt, z jedną gitarą sporo tracą ze swojej siły, ale koncert był żywiołowy i o ile dobrze pamiętam, a piwo nie zakłóciło zbyt mocno wspomnień, to dali radę i byłem naprawdę zadowolony. Jak zawsze były jakieś mankamenty, ale od tamtego czasu nabrali pewnie więcej doświadczenia i chętnie bym sprawdził jak prezentują się w chwili obecnej.
- Mol
optymista :)
Nasum pisze:Ja widziałem raz - fakt, z jedną gitarą sporo tracą ze swojej siły, ale koncert był żywiołowy i o ile dobrze pamiętam, a piwo nie zakłóciło zbyt mocno wspomnień, to dali radę i byłem naprawdę zadowolony. Jak zawsze były jakieś mankamenty, ale od tamtego czasu nabrali pewnie więcej doświadczenia i chętnie bym sprawdził jak prezentują się w chwili obecnej.
-
Widzę zawsze szklankę do połowy pełną ;-)
- vicek
nie dziwota że się mylił .. weź to kurwa zagraj :D:DgelO pisze:Tak jest. Widziałem dwa razy i było słabiutko. Rutan nawet się mylił troszkę.