LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LICHO
Nie podoba mi się. Nawet nazwałbym to gównem. No cóż, każda wytwórnia w swoim repertuarze musi mieć jakąś kiłę, teraz padło na Sovę. Nie da się przecież wydawać samych zajebistych rzeczy. ;-)
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ale trzeba przyznać jedno, faktycznie niemożliwym by było odgadnąć, że akurat takie coś będzie sygnowane logiem MV :) Chociaż daleki jestem od zachwytów to też nie posuwałbym się do analogii z Northland, to już jest zniewaga.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
co do skojarzen z Peste Nuar
moze?
moze?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Skojarzenia są jednoznaczne, Urfaust meets Peste Noire :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
To Ty w ogóle słuchasz tego co wydajesz??? Jakiś pojebany jesteś....Sova pisze:oj, EoM mam tak juz zorane ze troche przerwy nie zaszkodzi.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Następna rzewna pseudo black metalowa pedaliada dla hipsterów. Na chuj to komu?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Caligula
- rozkręca się
-
Plastek pisze:Następna rzewna pseudo black metalowa pedaliada dla hipsterów. Na chuj to komu?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
... z pijanym Czesławem Mozilem na wokalach. Koszmarne! Sova, odstaw barbiturany :)Block69 pisze:Takie PESTE NOIRE po polsku...
-
- postuje jak opętany!
vicek, a to nie ty stoisz za projektem Licho? Zdecydowanie czuć w tym twoją rękę.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
A ja jednak bym sie do tej analgii skłaniał. Zupełnie o tym 'dziele' zapomniałem, a jak usłyszałem ten numer, to jakoś sama ta nazwa się pojawiła ;) Strasznie to liche heheLykantrop pisze:Ale trzeba przyznać jedno, faktycznie niemożliwym by było odgadnąć, że akurat takie coś będzie sygnowane logiem MV :) Chociaż daleki jestem od zachwytów to też nie posuwałbym się do analogii z Northland, to już jest zniewaga.