GRUESOME (USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: GRUESOME (USA)
ok tak naprawdę Szmul Dinner.
niech żyje https://wolna-polska.pl" onclick="window.open(this.href);return false; .precz z komuną.
niech żyje https://wolna-polska.pl" onclick="window.open(this.href);return false; .precz z komuną.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Olo pisze: Dla mnie osobiście jest to bardziej ciekawostka niż powód do brandzlowania się, ale... "blamaż wszechczasów"?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
spustów nie ma ale fajnie się tego słucha
mam nadzieje że na koncercie bedą mieli kasetki w merchu, chętnie sobie zakupie :)
mam nadzieje że na koncercie bedą mieli kasetki w merchu, chętnie sobie zakupie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
- dzik
Bdb ten utwór.IMP-|-OUS pisze:[youtube][/youtube]
dobry kościół to kościół spalony
-
Ciekawy klip.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
fajny,album bez napinki i kompleksów...wiadomo DEATH w prawie w każdym dźwięku,jednak najwidoczniej takie działanie ma "sens"
- Żułek
w sumie to już sie nie moge doczekać koncertu :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ozob
Doskonale wypelniaja luke na takie granie. Dla mnie bomba.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Harlequin
Ićpan Fchuj z tym zespołem. Jak ktoś ma nadmiar kasy to może w to inwestować, ale ja trochę się czuję obrzygany taką postawą jaką prezentuje Gruesome.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jak by mi się bardzo nudziło, to bym zrobił wyliczankę, który riff jest z którego kawałka z "SH" i "H". Ale mi się nie nudzi, kto ma te płyty osłuchane, tego bije to po uszach. Po najmniejszej linii oporu zrobili ten "trybut" dla swoich portfeli. Jedynka była jeszcze w miarę zabawna.
Dziękuję, postoję.
Dziękuję, postoję.
Kerosene keeps me warm.
- Żułek
prawie monitor oplułem ze śmiechu :P83koper83 pisze:Po najmniejszej linii oporu zrobili ten "trybut" dla swoich portfeli.
- ozob
Kogos doprawdy dziwi, ze nowy album to kalka Death? Doprawdy? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
A Ciebie na tym forum takie posty, doprawdy? ;)ozob pisze:Kogos doprawdy dziwi, ze nowy album to kalka Death? Doprawdy? (:
- ozob
W sumie.
- Sybir
A kogoś w ogóle dziwi?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Dziwią zachwyty.Sybir pisze:A kogoś w ogóle dziwi?
Mam znajomego, który w czasach technikum umiał zagrać nothing else matters i sad but true.
Teraz szuka kasy gdzie się da.
Potrzebuje organizatora dużej trasy, najlepiej stadionowej po Europie, jest niedrogi, może live nation by się skusiło?
Sprzedaje też niedrogo demówki 45 za cdra samodzielnie wypalonego, autograf może dorzucić extra.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Mnie już nic nie zdziwi. Pewnie z uwagi na materiał źródłowy poprzednio było dobrze, był jakiś luz i zabawa, były numery. Teraz faktycznie jest kalka, pocięta i ułożona w losowej konfiguracji.ozob pisze:Kogos doprawdy dziwi, ze nowy album to kalka Death? Doprawdy? (:
Kerosene keeps me warm.
- ozob
A tam pierdolenie. Poprzednik to tez byla zrzynka prima sort.
- Sybir
Nie bójmy się napisać, Koledzy, że każdy kiedyś zjadł - i pewnie jeszcze niejeden raz spożyje - odgrzewanego kotleta. Ba! niektórym takie danie będzie smakować wyjątkowo, tak, że poproszą o dokładkę. Nie ma w tym chyba nic złego?
Fanem Gruesome nie jestem (casus Skeletal Remains), a jedynej ich posiadanej przeze mnie płycie - debiutowi - dawno temu znalazłem nowego właściciela. Nie żałuję. Następnych materiałów nie słyszałem i tego stanu rzeczy zmieniać nie zamierzam. Jest to pewnie nadal granie odtwórcze (jak >90% metalu obecnie, ostrożnie szacując), jednak w sposób, który zniechęca mnie do obcowania z muzyką tych fanów twórczności CS. Przeżyję bez nich, a oni - beze mnie (tym bardziej z taką rzeszą fanów ;)).
Fanem Gruesome nie jestem (casus Skeletal Remains), a jedynej ich posiadanej przeze mnie płycie - debiutowi - dawno temu znalazłem nowego właściciela. Nie żałuję. Następnych materiałów nie słyszałem i tego stanu rzeczy zmieniać nie zamierzam. Jest to pewnie nadal granie odtwórcze (jak >90% metalu obecnie, ostrożnie szacując), jednak w sposób, który zniechęca mnie do obcowania z muzyką tych fanów twórczności CS. Przeżyję bez nich, a oni - beze mnie (tym bardziej z taką rzeszą fanów ;)).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz