GOLGOTHAN REMAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: GOLGOTHAN REMAINS
Zapowiada się wzrost formy względem słabej dwójki.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Faktycznie troche lepiej, ale dla mnie to i tak dość marne w kontekście tego ile zajebistych płyt ten rok wysrał.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wbrew wszystkiemu, uważam, że Adorned in Ruin to jest zajebista płyta. Jej wadą oczywiście jest wokal, ale muzycznie bardzo mi odpowiada. Surowizna, black metal, death metal i świetne riffy. A do wokalu już się przyzwyczaiłem. Podoba mi się ten kierunek. Słychać, że EPka będzie jeszcze bardziej trupia i martwa. Bardzo czekam.
all the monsters will break your heart
- nicram
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem, czego tutaj więcej słyszę - death metalowej Mgły czy black metalowego Ulcerate? 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
^Coś w tym jest.
Płytka do mnie dotarła i warto napisać z tego tytułu, że CD jest wydane w sposób jaki dawno nie widziałem. Bardzo dobrej jakości jewel case w starym stylu - z czarną tacką. Całość także owinięta grubą folią. Dawno nie widziałem takiej jakości. Szacunek dla Dark Descent.

Płytka do mnie dotarła i warto napisać z tego tytułu, że CD jest wydane w sposób jaki dawno nie widziałem. Bardzo dobrej jakości jewel case w starym stylu - z czarną tacką. Całość także owinięta grubą folią. Dawno nie widziałem takiej jakości. Szacunek dla Dark Descent.
all the monsters will break your heart