Jakby podali swoje prawdziwe dane to wtedy byś mógł uwierzyć?Pan_Kimono pisze:Mi to jebie falszem na kilometr. Cos jak 60 kilowy kozak w internecie kontra prawdziwy patus. Nie kupuje tego.10,5 pisze:Nie rozumiem co Wam nie pasuje w tej płycie?
Uderzenie jest, jaja do samych kolan, środkowy palec widać z daleko.
Co jest nie tak?
GRUZJA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 10,5
- postuje jak opętany!
Re: GRUZJA
Nono.
-
- rasowy masterfulowicz
W dupie mam ich prawdziwe dane. Artystowski klocki. Za parę lat będzie beka z tego wywiadu jak teraz z prawdziwkow w latach 90
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Bo to też nie patusy. Patus to np gg allinSybir pisze:A na patusów z CdG to się zżymałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KVLT lizania CZASZKI
Ja bym uwierzył. Waga, wzrost, obwód bicka. Najważniejsze parametry w sztuce muzykowania.10,5 pisze:Jakby podali swoje prawdziwe dane to wtedy byś mógł uwierzyć?Pan_Kimono pisze:Mi to jebie falszem na kilometr. Cos jak 60 kilowy kozak w internecie kontra prawdziwy patus. Nie kupuje tego.10,5 pisze:Nie rozumiem co Wam nie pasuje w tej płycie?
Uderzenie jest, jaja do samych kolan, środkowy palec widać z daleko.
Co jest nie tak?
-
- w mackach Zła
O to, to. Wielce zdystansowani hipsterzy z kawiarenek Kazimierza i Jazz Rocka, dekadenci jak kurwa mać, co scenę znają na wylot, a teraz ostentacyjnie chcą się od niej separować. Ten sam ciulski poziom elitaryzmu, co prawdziwki w strojach z szyszek. Tylko tamci przynajmniej nie kryli się, że w prostej linii z kwiatu nowohuckiego kombinatu się wywodzą, a ci chcą uchodzić za intelektualną menażerię.Pan_Kimono pisze:W dupie mam ich prawdziwe dane. Artystowski klocki. Za parę lat będzie beka z tego wywiadu jak teraz z prawdziwkow w latach 90
Nie wiem jak Greg dobiera kapele, z jednej strony naprawdę dojebany Warfist, z drugiej jakieś jednostrzałowe postblacki. Mieszanka mogąca wywołać pawia.
- smooker
- w mackach Zła
Co złego w byciu jednostrzałowcem?
BTW z całego katalogu Grega wymieniasz piątą wodę po kisielu Warfist? :D
-
- weteran forumowych bitew
To w sumie ciekawy watek na osobny temat, jakie pozycje z GoW sa cenione na forum bo tez przyznam ze rozstrzal stylistyczny jest dosc duzy.smooker pisze:Co złego w byciu jednostrzałowcem?
-
- w mackach Zła
Nic nie poradzę, lubię taką piątą wodę po kisielu. Prawde mówiąc, to wolę nawet Warfist od Ragehammer i Bloodthirst. Mają trochę więcej polotu.smooker pisze:Co złego w byciu jednostrzałowcem?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Gdyby ktoś z Was gardził Bandcampem, za to ukochał YouTube, to album jest już w tym drugim serwisie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sybir pisze:Tobie? Sanatorium.Lucek pisze:nie podejrzewałem cie doktoru o tak kiepski gust, woodstockowe truchła, gruzje, strach pomysleć co będziesz polecał w przyszłości ...
Które Sanatorium ? ;-)

- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
Kiedyś, kiedy byłem jeszcze złośliwym złamasem, wysłałbym go to OTU lub OLAZA, ale w tzw. międzyczasie serce mi zmiękło i polubiłem tego forumowego quasi-radykała, toteż teraz bardziej myślę o nim w kontekście wczasów w Ciechocinku bądź Kudowie-Zdroju.Nasum pisze:Które Sanatorium ? ;-)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Necropunk pisze:O to, to. Wielce zdystansowani hipsterzy z kawiarenek Kazimierza i Jazz Rocka, dekadenci jak kurwa mać, co scenę znają na wylot, a teraz ostentacyjnie chcą się od niej separować. Ten sam ciulski poziom elitaryzmu, co prawdziwki w strojach z szyszek. Tylko tamci przynajmniej nie kryli się, że w prostej linii z kwiatu nowohuckiego kombinatu się wywodzą, a ci chcą uchodzić za intelektualną menażerię.Pan_Kimono pisze:W dupie mam ich prawdziwe dane. Artystowski klocki. Za parę lat będzie beka z tego wywiadu jak teraz z prawdziwkow w latach 90
.
tego posta przeoczylem, a tak bardzo sie zgadzam. patrzac na polski bm, tak to wlasnie wyglada. chec wysmiania /odseparowania sie od korzeni, od spraw ttf, od pisanek i wszystkiego co w latach 90 stanowilo o polskiej scenie, spowodowalo taka lawine post blacku. tylko ze zamiast wlasnej tozsamosci, wychodzi taka karykatura. wszystko to mialkie i bezplciowe, bezpieczne. ale gazetki chwala, lajki stawiaja, heheszki w internetach, bdb koledzy i tak sie kreci,tloczy, sprzedaje.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- weteran forumowych bitew
http://www.violence-online.pl/recenzje/ ... dz-ov-war/" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba dosc w punkt
chyba dosc w punkt
- TheDude
^ Tylko ocena za wysoka :)
- Sybir
Chyba Twoja w skali Apgar.
- TheDude
^ jakie szkolne inwektywy :)
Pozdrów rodziców, dziś ich widzialem

Pozdrów rodziców, dziś ich widzialem

- Sybir
Przedziwna składnia. Na którą się zdecydowałeś? Czy tylko uprawiasz skrzywioną wersję wojeryzmu? :>
- Medard
Kolejny dyskusja zalana inwektywami?
Przypominam, że piszemy o Gruzji i nie ma żartów w temacie.

Przypominam, że piszemy o Gruzji i nie ma żartów w temacie.

- Sybir