PRECAMBRIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: PRECAMBRIAN
Obie Epki zgarnięte z Pagana. Debiutu w Polsce nie uświadczysz.
Celem życia nie jest przeżycie.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- von Leers
- zaczyna szaleć
74 zeta za CD? Kogoś tu chyba pojebało. Ja z "Dodaxem" akurat mam jak najgorsze doświadczenia - więc to, że te pijawki będą teraz żerować nawet na tak niszowej muzyce jak Precambrian wcale mnie nie dziwi. Poczytali, zobaczyli - jest popyt - "windujmy ceny" - jebać ich. Za mniejszą cenę można to wziąć chociażby z Drakkar czy innych sklepów (fakt, że nie z Polski - ale z wysyłką i tak wychodzi mniej niż od tych lichwiarzy)
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a konkretnie jakie? ja np. kupiłem w grudniu 8 pozycji i wszystko doszło. zapakowane tak, że nic nie uległo uszkodzeniu. zgodnie z opisem.von Leers pisze: ↑18-12-2020, 14:4874 zeta za CD? Kogoś tu chyba pojebało. Ja z "Dodaxem" akurat mam jak najgorsze doświadczenia - więc to, że te pijawki będą teraz żerować nawet na tak niszowej muzyce jak Precambrian wcale mnie nie dziwi. Poczytali, zobaczyli - jest popyt - "windujmy ceny" - jebać ich. Za mniejszą cenę można to wziąć chociażby z Drakkar czy innych sklepów (fakt, że nie z Polski - ale z wysyłką i tak wychodzi mniej niż od tych lichwiarzy)
właściwie jedyny ale jakie mogę mieć to żonglowanie ceną. undeath kupiłem po chyba właśnie 74 (to jakaś magiczna liczba u nich?) a później tutaj chyba czytałem, że była niższa. tyle, że ja mam zasadniczo wyjebane czy 5 zyla w tą, czy w tamtą, więc to
lekkie sfrajerowanie mnie jebie. więc jakie to złe doświadczenia można z nimi mieć?
dodam, że mają też zajebisty wybór książek niemieckojęzycznych. ale tutaj to akurat z cenami to czasem srogo przeginają. ale jak wcześniej. ani jednej wywrotki. zamówione> przyszło.
Poro
- von Leers
- zaczyna szaleć
W zeszłym roku zamówiłem kilka płyt z czego 2 przyszły ewidentnie zafoliowane - niefabrycznie - w taki sposób, że nie dało się zdjąć folli bez totalnego uszkodzenia (a właściwie rozwalenia) digipaków. Ktoś chyba nie potrafił prawidłowo obslugiwać foliarki i zgrzał całą folię wraz z opakowaniem. Jeden jedyny raz w całej historii moich zakupów kiedy spotkałęm się z czymś takim. Czas wysyłki wyniósł ponad półtora miesiąca - a na maile nie odpowiadali. Nie wiem - nie chcę ich oczerniać bo słyszałem pozytywne opinie. Może po prostu ja miałem pecha. Tak czy inaczej - mam uraz i jakoś nie palę się do ponownego zamówienia.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie odbieram tego jako oczernianie, jako krytycznie negatywna uwagę, która jak wcześniej, jest odmienna od mojej. może z jednym wyjątkiem. rzeczywiście w tych terminach, co jest w zwrotnym emailu podawali daty, typu. 5 dni po zakupie, a faktycznie ostatnia doszła do mnie po 20kilku dniach. dokładnie w ten wtorek a w emailu było bodajże 8 może 9. musiałem tylko poczekać z wykreśleniem z kajeciku, bo bez tego zdarza się przeoczyć, że coś nie dotarło. płyty w folijkach całe jak z produkcji. nigdy nie kupowałem od nich LP, a było, że w to pakowanie to im słabiej idzie. będę dalej korzystał z ich usług.
-
- weteran forumowych bitew
cd w wolfspell
-
- rozkręca się
-
- rasowy masterfulowicz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Na winylu też utwory kończą się jak ucięte w losowym momencie?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
To zamierzony efekt 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
Te ucięte końcówki utworów trochę mi psują odbiór tej płyty. Nie wiem po chuj taki zabieg, ale ja się czuje jakby mi ktoś z pokoju obok przełączał utwory. Sama muzyka znakomita.
-
- rozkręca się
Mam tak samo. Utwory, struktury, tempo wszystko genialne, tylko zawsze, w HF i w Precambrian również, psuje mi to odbiór i mam wrażenie że sam dtwarzacz przeskoczył do czegoś innego.Mass-Turbo pisze: ↑21-01-2021, 07:23Te ucięte końcówki utworów trochę mi psują odbiór tej płyty. Nie wiem po chuj taki zabieg, ale ja się czuje jakby mi ktoś z pokoju obok przełączał utwory. Sama muzyka znakomita.
-
- weteran forumowych bitew
Moze po prostu nie potrafili sie zatrzymac pod koniec i chlop w studio musial ciac na chama
Jest to jakies wytlumaczenie

-
- rasowy masterfulowicz
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
W końcu zamówiłem, zawsze mi gdzieś uciekały te Precambriany.
Dzięki!
Dzięki!
heykvísl og ofn