BLASPHEMY RITES

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: BLASPHEMY RITES

22-06-2010, 21:01

no i dostaliśmy płytkę taką, jakiej się każdy pewnie spodziewał - zupełnie aprogresywny, prostacki wręcz kop w ryj. morda sama się cieszy, bania sama napierdala, łapy same się kaleczą i krucyfiksy same spadają ze ścian sąsiadów.
co prawda mi osobiście bardziej podoba się materiał z demo 2002, ale moje uwielbienie dla tej kaseciny jest w ogóle ewenementem więc nie ma o czym gadać.
album - mimo, że znakomity w swoim chamstwie - oczywiście nie ma prawa zagościć w żadnym końcoworocznym podsumowaniu, czy rankingu - ta muzyka jest zbyt brzydka by umieszczać ją w jakichś tam top ileśtam. Nie ma szans na wyskoczenie z głębokich i nieprzystępnych czeluści undergroundu. na szczęście.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

22-06-2010, 21:23

No fajno grajo. Byłem pełen obaw czy podołają "magii dema", a poprzeczka oczekiwań została zawieszona wysoko. Rozczarowany nie jestem, wielce ukontentowany też nie, ot dobry w porywach do bardzo dobry z minusem. Może stąd ta gorycz, że demo przewałkowałem wzdłuż i wszerz, uważając, że to jedna z najlepszych dymówek jakie wypuszczono w kraju nad Wisłą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

22-06-2010, 21:25

no to identycznie jak ja, ale gorycz sobie odpuściłem, bo jednak dostałem w końcu jakiś nowy ochłap i się cieszę hehe
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
ODPOWIEDZ