DOWN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Kilmister
- rozkręca się
Mija już prawie pół roku, więc można się pokusić o jakiś komentarz. No więc jak ? Rzuciła was na kolana? Zmiotła pod dywan? Czy może użyliście płyty do rozniecenia ognia w piecu c.o.? Jak dla mnie kawał dobrej muzy nagranej w ich stylu a jednak różniącej się sporo od poprzednich dwóch płyt co jest niewątpliwie jej kolejnym plusem.
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
Nabyłem krótko po premierze limitowana edycje tegoż wydawnictwa i nie mineło kilka tygodni jak sie tego pozbyłem.Moim zdaniem -plyta jest przegadana,zbyt rozwlekła,miejscami cholernie mnie nuży,jeśli ktoś lubi taka konwencje i mu to odpowiada - prosze bardzo,ja dziękuję,może miałem zbyt wygórowane oczekiwania wzgledem tego wydawnictwa,nie wiem..
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Down
Szkoda tylko, że to chyba koncert grany przed III - Over the Under i nie ma takiego zabijaka jak Beneath the Tides. Tak więc chyba odpuszczę zakup i spokojnie poczekam na nowy album.
support music, not rumors
- Rattlehead
- zahartowany metalizator

"Down IV Part I - The Purple EP" track listing:
01. Levitation
02. Witchtripper
03. Open Coffins
04. The Curse Is A Lie
05. This Work Is Timeless
06. Misfortune Teller
Do odsłuchu jest "Witchtripper" i muszę przyznać, że fajnie buja.
http://www.blabbermouth.net/news.aspx?m ... mID=177363
support music, not rumors
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Przez parę ostatnich dni chodziła mi po głowie myśl, żeby sobie posłuchać Down :D W taką pogodę zawsze mi taka muzyka świetnie wchodzi. Numer w dobrym stylu - rzeczywiście, fajnie buja. Poczeka się na tę epkę, w sumie to ~1,5 miesiąca.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- YNKE
- w mackach Zła
Re: DOWN
Ta ep-ka jakaś taka nierówna, naprawdę niezłe momenty przeplatają się z mieliznami, z ostateczną oceną trzeba się jednak wstrzymać do czasu odsłuchu z jakiegoś normalnego nośnika.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DOWN
Mógłby tylko na ćpaniu i graniu skończyć, bo jak gębę otworzy i sypnie tymi swoimi mądrościami to nie wiem czy się śmiać, płakać, a może jedno i drugie jednocześnie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95