BRUTAL TRUTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Jedynka jest zajebista. Szaleńczo szybka perkusja, zajebisty wokal i w ogóle zajebista. Póżniej zaczeli udziwniać muzykę, poszli w niedobrą stronę jak dla mnie. Wkurwia mnie zakręcanie, dobrych metalowych zespołów w jakieś nowoczesne klimaty. Wokalista w kapeluszu na koncercie... Eeeee tam
Chociaż nie powiem Godplayer z dwójki mi się bardzo podoba.
Chociaż nie powiem Godplayer z dwójki mi się bardzo podoba.
- Melepeta
- w mackach Zła
Lilker i spółka nigdy nie zeszli z pewnego wysokiego poziomu, właściwie to każda z ich produkcja ma w sobie coś niepowtarzalnego i unikatowego. Jedynka rozjebała podejściem do tematu, niesamowitą wprost energią bijącą na odległość kilometra i nituzinkowym grindowo-deathowym łomotem. Potrzeba kontroli to już wyraźny krok naprzód przy zastosowaniu wszystkich czynników znanych z debiutu, bardzo ciekawy album! Zwierzęca trójeczka spadła jak grom z "jasnego" nieba i wspięła się w moim prywatnym rankingu na jedną pólkę co debiut. Wpierw chciałem wyrzucić to ścierwo przez okno, lecz dałem szanse... Dałem sie wciągnąć w tą obłąkaną, nieludzką, hipnotyczną atmosferę i słuchałem... Hmm może rok, może dwa, katowałem ta płytę non stop i znalazłem to czego właśnie szukałem. Niebanalna pokręcona śmiem twierdzić że bardzo "punkowo-core`owa" jazda najwyższych lotów, szyderczo-prześmiewcza, skierowana do wszystkich łomów tegoż świata i pokazująca kto tu tak naprawde jest TRUTH. Rzecz obowiązkowa, zajebiście wciągająca, płyta narkotyk. Kontrowersyjne pewnie będzie me zdanie jak wizje ojca R. lecz prawdziwe. Spierdalam do puszczy poszukać tarzana w koszulce BT. ------ It's After The End Of The World --- Don`t you know not yet??!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Zagłosowałem na "Extreme Conditions...", ale "Need to Control" to też kawał pożądnej muzyki. Dla mnie Brutal Truth to obok Terrorizer i Carcass najlepszy death/grindowy zespół.
W mojej wkładce to ECDER w spisie utworów po wymienionych z imienia 15 kawałkach jest dopisek +bonus tracks, a żadnych bonusów nie ma. U was to samo? Mam wydanie Earache, stylizowane na pierwsze tłoczenie( gdyby nie to, że jest podany adres strony www wytwórni, to nie przypuszczałbym że to na co teraz spoglądam nie zostało wydane w 1992 roku.
W mojej wkładce to ECDER w spisie utworów po wymienionych z imienia 15 kawałkach jest dopisek +bonus tracks, a żadnych bonusów nie ma. U was to samo? Mam wydanie Earache, stylizowane na pierwsze tłoczenie( gdyby nie to, że jest podany adres strony www wytwórni, to nie przypuszczałbym że to na co teraz spoglądam nie zostało wydane w 1992 roku.
I AM MORBID
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez O.D.I.N.[/i]
zastanawia mnie dlaczego w tej sadzie zabraklo zajebistego krazka "perpetual conversion" ???? [/quote]
jest w sondzie, ale to tudno dostpeny material, nawet Earache juz tego nie ma u siebie, pewnie mozna kupic w jakims distro/allegro, ale w to inwestuja raczej tylko fani tego zespolu
zastanawia mnie dlaczego w tej sadzie zabraklo zajebistego krazka "perpetual conversion" ???? [/quote]
jest w sondzie, ale to tudno dostpeny material, nawet Earache juz tego nie ma u siebie, pewnie mozna kupic w jakims distro/allegro, ale w to inwestuja raczej tylko fani tego zespolu
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez KAKAESIAK[/i]
No to tym bardziej będę musiał się za ta płytką rozejrzeć. [/quote]
rezejrzyj sie, ale satysfakcja nie jest gwarantowana, bo na Need to Control poszli bardziej w strone grindcore'a i noise( chyba, bo nie wiem dokladnie jak okreslic w jakim stylu sa niektore numery ), ale jak lubisz takie klimaty to bedziesz ukontentowany :+)
No to tym bardziej będę musiał się za ta płytką rozejrzeć. [/quote]
rezejrzyj sie, ale satysfakcja nie jest gwarantowana, bo na Need to Control poszli bardziej w strone grindcore'a i noise( chyba, bo nie wiem dokladnie jak okreslic w jakim stylu sa niektore numery ), ale jak lubisz takie klimaty to bedziesz ukontentowany :+)
I AM MORBID
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Reaktywowana w zeszłym roku legendarna grind core'owa formacja Brutal Truth rozpoczęła pisanie materiału na nowy, studyjny album. Gotowych jest sześć premierowych utworów. Danny Lilker - basista grupy - określił nowe kompozycje, jako przepełnione old schoolowymi riffami z czasów "Extreme Conditions Demand Extreme Responses", ale zagranymi w znacznie szybszych tempach. Ciekawy komentarz obrazujący najnowsze utwory opublikował perkusista Brutal Truth Rich Hoak: "Pomocy! Nie mogę przestać grać coraz szybciej. Czuję, że moje ręce odpadną mi od reszty ciała. To jest totalnie chory, pierdolony grind!" Szczegóły dotyczące najnowszej produkcji amerykanów zostaną podane wkrótce.
In a world of compromise...some don't