DESASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Góral
- w mackach Zła
Re: DESASTER
Jak coś, to myślę, że z Kujawsko-Pomorskiego też się kilku(nastu?) chętnych znajdzie.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Husar
- weteran forumowych bitew
Na nich bym zapierdalał w każde miejsce tego zjebanego kraju.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Żadne Szczeciny czy inne zadupia. :)) Jedyna opcja to Katowice i piątek/sobota. Oczywiście do tego ze 2-3 przyciągające młodzież supporty i myślę, że 200-300 osób to realna ilość. Ja bym leciał na to jak na skrzydłach.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
A Desaster na żywo to istny, nomen-omen, żywioł. Totalna radocha z gry, napierdalanie łbami (nawet perkusista), zero oszczędzania się, płynny metal wylewa się ze sceny. Widziałem dwa (no, 1,5) razy i w obu przypadkach było zajebiście. 3 dni temu w Dublinie był totalny rozpierdol, mimo tego, że grali z zastępczym wokalistą. Kolesiowi jednak nie brakowało charyzmy i scenicznego obycia. W formie są helmuty.
Mam wrażenie, że Aura Noir jest dużo popularniejszym zespołem niż Desaster, ale mogę się mylić. Żadnego sondażu nie robiłem.trup pisze:Kilka setek - także się nie spodziewam, ale skoro na Aura mogło przyjść 207 osób to czemu na Desaster miałoby nie przyjść 300!?
- maciek z klanu
Nie przyciagnie tyle osob mysle. Realna ilosc ludzi to to co bylo na Aura Noir, moze nawet mniej. Wg mnie oczywiscie. :) Chyba zeby weekend tak mial wplynac to moze byc wiecej.Heretyk pisze:Żadne Szczeciny czy inne zadupia. :)) Jedyna opcja to Katowice i piątek/sobota. Oczywiście do tego ze 2-3 przyciągające młodzież supporty i myślę, że 200-300 osób to realna ilość. Ja bym leciał na to jak na skrzydłach.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- LiveArt
- rozkręca się
Jak dodamy coś ciekawego to może nie być tak źle... :)
- maciek z klanu
dodajcie japonski SABBAT to umre :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Mam nadzieję, że ten post to nie rozbudzanie złudnych nadziei. ;)LiveArt pisze:Jak dodamy coś ciekawego to może nie być tak źle... :)
Proponuję Metallica i przyjdą tłumy. :)LiveArt pisze:Jak dodamy coś ciekawego to może nie być tak źle... :)
Ja tam się chętnie na Desaster przejadę. Swoją drogą to ostatni raz słuchałem tego zespołu kiedy kupiłem "SSS". Czas sobie przypomnieć.
Gdyby do takiego koncertu doszło i byłby w weekend to ja jestem na 100 proc. - bez względu na to czy odbył by się w Warszawie,
Katowicach, Krakowie, Poznaniu czy Świnoujściu. Dojadę wszędzie. A jeśli by do składu doszedł Morgoth i Asphyx to publicznie obiecuję, że w ramach wspierania sceny zakupię trzy bilety niezależnie od ich ceny :)
Katowicach, Krakowie, Poznaniu czy Świnoujściu. Dojadę wszędzie. A jeśli by do składu doszedł Morgoth i Asphyx to publicznie obiecuję, że w ramach wspierania sceny zakupię trzy bilety niezależnie od ich ceny :)
-
I uruchomisz konkurs audio-tele jak Trocki.Maria Konopnicka pisze:(...) to publicznie obiecuję, że w ramach wspierania sceny zakupię trzy bilety niezależnie od ich ceny :)
- Husar
Dawajcie kurna! Póki co macie same strzały w 10 i póki co 100% mojej obecności na waszych sztukach.LiveArt pisze:Jak dodamy coś ciekawego to może nie być tak źle... :)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- starszy świeżak
Z tego co słyszałam,to Pan Piona również przymierzał się do zorganizowania koncertu DESASTER, jak widać z marnym skutkiem...O ile się uda to do przedbiegów proponuję OLD.
TOTAL DESASTER i wszystko w temacie!!!
ONLY DEATH IS REAL ...
Ja mam ponad 100 % obecności, bo byłem też na koncercie, który się nie odbył. :))Husar pisze:Dawajcie kurna! Póki co macie same strzały w 10 i póki co 100% mojej obecności na waszych sztukach.
Przecież zmienił nazwę i nie dalej czyni starania. :)Metalized Blood pisze:Z tego co słyszałam, to Pan Piona również przymierzał się do zorganizowania koncertu DESASTER, jak widać z marnym skutkiem...
- metalized
Tez słyszałem i to jeszcze w towarzystwie takich nazw że bania mała :D No ale jak na razie wuj wylazł hehe. Obym doczekał w Polszy Desastera .Metalized Blood pisze:Z tego co słyszałam,to Pan Piona również przymierzał się do zorganizowania koncertu DESASTER, jak widać z marnym skutkiem...O ile się uda to do przedbiegów proponuję OLD.
PS Fajny nick :D
P.J.E.C.
-
- starszy świeżak
A dziękuję, Twój także:)
Ja słyszałam tylko,że supportem miał być Exhalation więc chyba nie mówisz o takich nazwach?:d
Ja słyszałam tylko,że supportem miał być Exhalation więc chyba nie mówisz o takich nazwach?:d
ONLY DEATH IS REAL ...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Myślę że jest dokładnie na odwrót, chociaż należało by się spodziewać podobnej frekwencji na obu gigach.Maria Konopnicka pisze:Mam wrażenie, że Aura Noir jest dużo popularniejszym zespołem niż Desaster, ale mogę się mylić. Żadnego sondażu nie robiłem.trup pisze:Kilka setek - także się nie spodziewam, ale skoro na Aura mogło przyjść 207 osób to czemu na Desaster miałoby nie przyjść 300!?
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
hehe Desaster ma na myspace link ściągnij Desaster do swojego kraju. to teraz sobie poleci "Tyrants of the Netherworld" :D