Luciferion
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: Luciferion
2 czerwca w Listenable wychodzi reedycja CD Demonification (The Manifest). Nie znam szczegółów wydania, bo na stronie wytwórni cisza, jednak na ebay i amazonie są już preordery.
- TORTURER
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
chyba Demonicationknaar pisze:2 czerwca w Listenable wychodzi reedycja CD Demonification (The Manifest). Nie znam szczegółów wydania, bo na stronie wytwórni cisza, jednak na ebay i amazonie są już preordery.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ha, mają błąd na amazonie i ebayu, a ja to skopiowałemLurtz pisze:chyba Demonicationknaar pisze:2 czerwca w Listenable wychodzi reedycja CD Demonification (The Manifest). Nie znam szczegółów wydania, bo na stronie wytwórni cisza, jednak na ebay i amazonie są już preordery.
-
- zaczyna szaleć
Bez sensu. Nie cierpię reedycji płyt, które mam już w pierwszym wydaniu. Zaraz się okaże, że jakieś fajne bonusy dali i będę musiał kupić po raz drugi. Później wyjdzie z jeszcze fajniejszymi bonusami kupię po raz trzeci. A na koniec wyjdzie boks zawierający tę płytę oraz wcześniej niepublikowane nagrania i kupię po raz czwarty.... nie raz już to przeżywałem, z płytami, które uwielbiam :) Nie cierpię tego!knaar pisze:2 czerwca w Listenable wychodzi reedycja CD Demonification (The Manifest). Nie znam szczegółów wydania, bo na stronie wytwórni cisza, jednak na ebay i amazonie są już preordery.
Re:
Nieprawda.boroowa pisze:"Demonication-The Manifest" to jedna z najlepszych płyt spod znaku DM, nie tylko z lat 90-tych ale w ogóle.
Fakt.boroowa pisze:"Mój szacunek jest tym większy, ze w czasie kiedy się ukazała (1994) na topie był Black Metal, a ten krążek swoim jadem i demonicznością zmiatał 99% ówczesnych produkcji spod bandery BM.
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Duży udział w "sukcesie" Demonication... ma też świetne brzmienie.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- flow
- postuje jak opętany!
Przyszli, rozpierdolili scenę w mak łącznie z wydaną krótko po "Demonication" trzecią płytą Deicide i "Domination" Morbidów . Poczekali przyczajeni i wyskoczyli z "The Apostate" znowu, robiąc spustoszenie by znowu sobie iść, tym razem w chuj na dobre.
"Demonication" - Kwintesencja death metalu. Doskonałe brzmienie, utwory pełne furii i dzikości ubrane w świetne solówki, no i to piękne intro na "dzień dobry". Niewiele jest płyt które mogą się równać z tym dziełem.
"The Apostate"- o wiele gorzej niż na debiucie, płyta momentami wymuszona to już nie było to co wcześniej ale nadal bez wstydu.
Szkoda, że Taki Luciferion się rozpada po zaledwie dwóch płytach a setki kapel jebiących ten sam syf gra nadal .
"Demonication" - Kwintesencja death metalu. Doskonałe brzmienie, utwory pełne furii i dzikości ubrane w świetne solówki, no i to piękne intro na "dzień dobry". Niewiele jest płyt które mogą się równać z tym dziełem.
"The Apostate"- o wiele gorzej niż na debiucie, płyta momentami wymuszona to już nie było to co wcześniej ale nadal bez wstydu.
Szkoda, że Taki Luciferion się rozpada po zaledwie dwóch płytach a setki kapel jebiących ten sam syf gra nadal .
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja właśnie liczę, że będzie to reedycja bez bonusów, bez remasteringu, bez zmiany grafik, bez zmiany pudełka na digi.Maria Konopnicka pisze:Bez sensu. Nie cierpię reedycji płyt, które mam już w pierwszym wydaniu. Zaraz się okaże, że jakieś fajne bonusy dali i będę musiał kupić po raz drugi. Później wyjdzie z jeszcze fajniejszymi bonusami kupię po raz trzeci. A na koniec wyjdzie boks zawierający tę płytę oraz wcześniej niepublikowane nagrania i kupię po raz czwarty.... nie raz już to przeżywałem, z płytami, które uwielbiam :) Nie cierpię tego!knaar pisze:2 czerwca w Listenable wychodzi reedycja CD Demonification (The Manifest). Nie znam szczegółów wydania, bo na stronie wytwórni cisza, jednak na ebay i amazonie są już preordery.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dobra wiadomość z tą reedycją, bo bardzo lubię ten zespół, a debiutu nie mam na oryginalnym nośniku.
The madness and the damage done.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
https://www.mystic.pl/plyty_cd,luciferi ... ,19895.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- plasterchrist
- rozkręca się
Orientuje się ktoś może jak wygląda wydanie tego digi? Czy to nie jest czasem jakaś lowcost chujnia?
one pill makes you larger and one pill makes you small
- morbid
- rasowy masterfulowicz
mam na oku 1 bicie na allegro,i jesli nie dam rady to sięgne po tego digi.....plasterchrist pisze:Orientuje się ktoś może jak wygląda wydanie tego digi? Czy to nie jest czasem jakaś lowcost chujnia?
- zawlekacz
- w mackach Zła
całkiem normalnie jest to wydane, no i nie ma bonusow!
http://allegro.pl/luciferion-demonicati ... 04140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/luciferion-demonicati ... 04140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nie ma to tamto
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kupiłem, bo nie chciało mi się szukać first pressa w idealnym stanie. Digisrak jak to digisrak, bez obsrania. Może nie jest to chujnia, ale także widziałem lepsze i solidniejsze wydania. Książeczka za to bardzo na propsie - ładny papier, teksty, zdjęcia itd.plasterchrist pisze:Orientuje się ktoś może jak wygląda wydanie tego digi? Czy to nie jest czasem jakaś lowcost chujnia?
all the monsters will break your heart
- plasterchrist
- rozkręca się
No to bierzemy, dzięki za info.
one pill makes you larger and one pill makes you small
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Zacny kawałek!