ZYKLON - Disintegrate
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- witchmaster
- zaczyna szaleć
- witchmaster
- zaczyna szaleć
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez witchmaster[/i]
niestety nie słyszałem.......powróce do World ov Worms.....rozjebało mi ryj, nasrało w uszy i urwało fiuta!!!! Kawał zajebistego pierdolonego grania....czołówka w mojej kolekcji....Amen [/quote]
chujowa ta kolekcja
niestety nie słyszałem.......powróce do World ov Worms.....rozjebało mi ryj, nasrało w uszy i urwało fiuta!!!! Kawał zajebistego pierdolonego grania....czołówka w mojej kolekcji....Amen [/quote]
chujowa ta kolekcja

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- witchmaster
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
chujowa ta kolekcja
[/quote]
no to przedstaw swoja cwaniaczku!
chujowa ta kolekcja

no to przedstaw swoja cwaniaczku!
Re: ZYKLON - Disintegrate
Debiut był naprawdę dobry, takie mocne 8/10. Właśnie sobie słucham i podoba mi się tak samo jak kilka lat temu. 'Aeon' dawno nie słuchałem, ale pamiętam, że też mi sie podobał. Co prawda bliżej mu było do typowego death metalu, ale wciąż coś w sobie miał i słuchało się bardzo dobrze - na mocne 7,5/10 wciąż by się chyba załapał. 'Disintegrate' nie słyszałem i nie wiem czy nie szkoda mi czasu na jego poznanie.
- TORTURER
- w mackach Zła
Nigdy nie lubiłem tego zespołu,ogólnie jakos wykluł sie w dobie,gdy do tej pory "czysto"black metalowe zespoły,zaczeły inkorporowac death metalowe brzmienia na swoich płytach,jak np Aeturnus,Gehenna,czy gdy pojawiały sie rzeczy typu Myrkskog itd.Jedynie Gehenna wyszła z tego obronna reką (Admirion Black mam na mysli,bo Murder to juz tez rzadkie jest).Zdecydowanie muzycznie lepsi byli jako Zyklon B,pomijając cienkie brzmienie..
Death Dwells in Love
- boroowa
- weteran forumowych bitew
jedynka fajna, dwójka lepsza, trójkę pamiętam jak przez mgłę
generalnie - dobre, ale bez moczenia się. raz na pół roku można puścić.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jakbym sam to napisał...TORTURER pisze:Nigdy nie lubiłem tego zespołu,ogólnie jakos wykluł sie w dobie,gdy do tej pory "czysto"black metalowe zespoły,zaczeły inkorporowac death metalowe brzmienia na swoich płytach,jak np Aeturnus,Gehenna,czy gdy pojawiały sie rzeczy typu Myrkskog itd.Jedynie Gehenna wyszła z tego obronna reką (Admirion Black mam na mysli,bo Murder to juz tez rzadkie jest).Zdecydowanie muzycznie lepsi byli jako Zyklon B,pomijając cienkie brzmienie..
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jedynka różnorodna miks Death i Black Metalu przy bardzo dobrym brzmieniu, zajebista sprawa
dwójka inna, bardzo Death Metalowa, wolna, ciężka, bardzo dobra rzecz
trójka zbyt monotonna moim zdaniem, tym razem brakuje mi szybszych partii
dwójka inna, bardzo Death Metalowa, wolna, ciężka, bardzo dobra rzecz
trójka zbyt monotonna moim zdaniem, tym razem brakuje mi szybszych partii
In a world of compromise...some don't
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
WOW świetny, wbrew pozorom mnie tylko przez genialny udział Garma, najbardziej wszedł mi jazgotliwy "Storm Detonation" i "Transcendental War", natomiast nie mogę ździerżyć recenzji tej płyty, pierdolenie typu "wymuszony dream team" nagrał-cokolwiek-byle-coś-nagrać" +płacze i masowe lamenty nad nowoczesną produkcją, a to przecież miażdżący stuff. Dawno nie słuchałem swoją drogą, reszty nie znam. Debiut mocne 8/10.
Yare Yare Daze
-
jakbym sam to napisałboroowa pisze:jedynka fajna, dwójka lepsza, trójkę pamiętam jak przez mgłę
- COFFIN
Lepszego tekstu dawno nie słyszałem, chyba nie trzeba zbytnio tłumaczyć, dlaczego...TORTURER pisze:Zdecydowanie muzycznie lepsi byli jako Zyklon B,pomijając cienkie brzmienie..

'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
Jedynka świetna, reszta - szkoda gadać. W sumie to chyba nie znam drugiego zespołu, który zapowiadał się aż tak dobrze a stoczył się aż tak nisko.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old