VENOM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

21-07-2006, 00:55

ale nikt tu nie neguje wkładu Hellhammer / Celtic Frost. osobiście wolę CF od Venom, ale nie zmienia to faktu, że całe wczesne granie Tomka Fischera to wariacje na temat otwierającego riffu Red Light Fever ;)
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

21-07-2006, 10:17

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
venom to taki fetysz dla niektórych.fajnie sie tak w towarzystwie pochwalić ,ze sie lubi venom.trzeba byc cool metalowcem.kochac venom.[/quote]
Gadaj zdrów.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
esq
postuje jak opętany!

21-07-2006, 12:59

[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
venom to taki fetysz dla niektórych.fajnie sie tak w towarzystwie pochwalić ,ze sie lubi venom.trzeba byc cool metalowcem.kochac venom.[/quote]
Gadaj zdrów. [/quote]
ale po częsci ma rację, jak w towarzystwie na hasło:" Venom rządzi, deptać krzyże!! " nie odpowiesz tym samym, to mogą cie wyzwać od pozerów ;)
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

21-07-2006, 13:05

kazdy ma takie towarzystwo na jakie sobie zasluzyl:]
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

21-07-2006, 14:38

[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
"Venom rządzi, deptać krzyże!! "[/quote]

to akurat było bardzo swoiste towarzystwo:)
esq
postuje jak opętany!

21-07-2006, 15:23

[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
"Venom rządzi, deptać krzyże!! "[/quote]

to akurat było bardzo swoiste towarzystwo:) [/quote]
hehe, a się rozpadło, bo jeden kolega odkrył nową miłośc do rapu;) [/quote]
widze, że to hasełko może mieć ciekawą historię :>, prosze o opisanie
stary

21-07-2006, 16:17

[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
w jebaniu owiec

pierwsi zaczęli grać black metal [/quote]

rozpierdala mnie takie gadanie.venom i black metal kurwa.normalnie sie kulam.moze polski kat tez stworzył balck metal?
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

21-07-2006, 16:22

przerywam milczenie, bo tez juz nie mogę, no normalnie flaki mi sie wywracają od takich pierdół, podpisuję się pod wszystkim co napisał stary.

edit: tak samo śmieszne jak ten dekiel, co pisał o nieocenionym i niezbywalnym wpływie Kiss na black metal :-D
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Jasiu
rozkręca się

21-07-2006, 16:23

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]moze polski kat tez stworzył balck metal? [/quote]
Proste że tak. Pisali o tym w Duskforest.
stary

21-07-2006, 16:24

duzo ryzykujesz.ja po kilku postach zacząłem dostawac anonimy z pogrózkami...rozumiem ,ze teraz mam wykopac grób dwuosobowy?
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

21-07-2006, 17:36

ta, nie będą się musieli specjalnie trudzić, żeby nasrać i tobie i mi na mogiłę, za jednym zamachem pójdzie :-)
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
vomit

21-07-2006, 18:03

[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
w jebaniu owiec

pierwsi zaczęli grać black metal [/quote]

rozpierdala mnie takie gadanie.venom i black metal kurwa.normalnie sie kulam.moze polski kat tez stworzył balck metal? [/quote]

bo black metal to korpspejnt, miecze, topory, zarzynanie chomików tak?
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

21-07-2006, 23:47

Chuj z tym czy VENOM coś zapoczątkował czy nie. Liczy się to, że w ich muzyce jest więcej energii niż wszystkie elektrownie w pierdolonej Skandynawii kiedykolwiek będą w stanie wyprodukować.
A Cronos to najdoskonalszy archetyp frontmana zespołu metalowego w ogóle. Takiej charyzmy nie będzie miał nigdy żaden z tych pokrzywionych pokurczów, choćby się w akcie autodestrukcji przeciął na scenie na pół, pogardliwie łypiąc spode łba na publikę. :)
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

21-07-2006, 23:52

oo, to chyba wlasnie sedno tematu.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

22-07-2006, 10:02

Chuj z tym czy VENOM coś zapoczątkował czy nie. Liczy się to, że w ich muzyce jest więcej energii niż wszystkie elektrownie w pierdolonej Skandynawii kiedykolwiek będą w stanie wyprodukować.
A Cronos to najdoskonalszy archetyp frontmana zespołu metalowego w ogóle. Takiej charyzmy nie będzie miał nigdy żaden z tych pokrzywionych pokurczów, choćby się w akcie autodestrukcji przeciął na scenie na pół, pogardliwie łypiąc spode łba na publikę. :) [/quote]

o to to!
esq
postuje jak opętany!

22-07-2006, 10:20

[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
A Cronos to najdoskonalszy archetyp frontmana zespołu metalowego w ogóle. Takiej charyzmy nie będzie miał nigdy żaden z tych pokrzywionych pokurczów, choćby się w akcie autodestrukcji przeciął na scenie na pół, pogardliwie łypiąc spode łba na publikę. :) [/quote]

o to to! [/quote]
jak ja lubie takie doniosłe teksty na temat kultowych kapel i towarzyszące temu przyklaskiwanie... hehe
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

22-07-2006, 10:32

jak ja lubie takie doniosłe teksty na temat kultowych kapel i towarzyszące temu przyklaskiwanie... hehe [/quote]

o to to!
stary

22-07-2006, 13:47

cronos to taki typ co wyglada i zachowuje się jak faceci prowadzacy strzelnice na odpustach.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

22-07-2006, 14:45

cronos to taki typ co wyglada i zachowuje się jak faceci prowadzacy strzelnice na odpustach. [/quote]
Pewnie o to właśnie chodzi. Na strzelnicy nauczył się strzelać z liścia.
stary

22-07-2006, 15:14

powiem tak:bez żartów.ja jestem w zasadzie z pokolenia venom jesli mozna tak nazwac.trzymalismy sie w Bydgoszczy na naszym osiedlu grupą chyba z 30 osób.i chyba tylko hiena i jupiter lubili venom.reszta zawsze miała ich w dupie.venom to zaden kult.
ODPOWIEDZ