NECROMANTIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KUba
- świeżak
Re: NECROMANTIA
"Crossing The Fiery Path" i "Scarlet Evil Witching Black" to świetne albumy, zdecydowanie jedne z lepszych które powstały w Grecji. Reszty dorobku Necromantii nie słyszałem. Ale w nowy album chyba będzie trzeba się zaopatrzyć.
-
- weteran forumowych bitew
lepiej sciągnij i najpierw posłuchaj bo te pierdy moga ci sie nie spodobac.to nie ta necromantia , która znasz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Bzdury, CTFP to znakomity album z niepowtarzalnym klimatem, oryginalnym doborem środków i własnym charakterem, nawet jeżeli brzmi nieco naiwnie. \m/ Ciary \m/ Jedyne, do czego można się przyczepić to najgorsza okładka w historii muzyki.
-
na tamte lata to była dobra rzecz.teraz brzmi nieco archaicznie ale wiele rzeczy tak brzmi.jak ktos jest nastolatkiem -to fakt.brzmi słabo.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Albo jak ktoś nie zatrzymał sie na poziomie nastolatka 

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morbid Marcin
nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
- rasowy masterfulowicz
Dwie pierwsze płyty niszczą....zero techniki, ale jest DUCH...
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- zaczyna szaleć
Jak wyżej, ale nikt nie wspomniał o Ancient Pride. Dla mnie ten minialbum jest najlepszy z całego dorobku Necromantii. Posiadam wersję digi Black Lotus z coverem Iron Maiden, chociaż ten jest akurat średni. Po dobrym IV: Malice trzeba będzie się zapoznać z The Sound of Lucifer Storming Heaven.
Swoją drogą co ja się naszukałem o nich tematu, aż przez google musiałem atakować, bo wyszukiwarka masterfulowa nie dawała rady.
Swoją drogą co ja się naszukałem o nich tematu, aż przez google musiałem atakować, bo wyszukiwarka masterfulowa nie dawała rady.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nadal brzmi tak jak brzmiało - piekło i smoła, takich płyt juz sie nie nagrywaMorbid Marcin pisze:nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
Adrian696 pisze:nadal brzmi tak jak brzmiało - piekło i smoła, takich płyt juz sie nie nagrywaMorbid Marcin pisze:nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
Nif pisze: Morbid Marcin i Adrian696 - darujcie sobie Black metal.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
Ale ja sobie darowałem już dawno temu - teraz słucham tylko dobrej muzyki. :DNif pisze:Morbid Marcin i Adrian696 - darujcie sobie Black metal.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"...For the Temple of the Serpent Skull..." koniecznie. Ostatnie 2 pełnogrające można sobie podarować.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Zbyt wielkiego wyboru nie masz, polecam IV:Malice.A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- boroowa
nie znasz splitu z VARATHRON?Maleficio pisze:A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
I'll give you black sensations up and down your spine
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To już "The Sound of..." jest nieco lepsze od mocno średniej "IV:Malice".Ritual pisze:Zbyt wielkiego wyboru nie masz, polecam IV:Malice.A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
cała strona Necromantii ze splitu była na Vampiric Rituals czyli kasetą jaka wyszła w Polsce przez ich Fan Clubboroowa pisze:nie znasz splitu z VARATHRON?Maleficio pisze:A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- Maleficio
- Kontakt:
No wlasnie, tez tak mi sie wydaje, ze to bylo po prostu demo.
- Adrian696
Nie - to była osobna sesja specjalnie na ten split - tylko u nas mozna było to dostac na tej kasecie razem z pierwszym demosem, z tego co pamietam to Krzysiek rozprowadził tego po naszym kraju koło tysiaca - no, ale Necromantia to było COŚ.