Małe zejście z tematu: widziałem ich ostatnio w Terrorizer, gdzie jest rubryka w której muzycy mają odgadywać jakie płyty im się puszcza. Wypadli fatalnie, a w większości przypadków mieli do czynienia z płytami już w zasadzie klasycznymi, jeśli chodzi o brutalny Death Metal i okolice. Smutne to było.Olo pisze:chcesz usłyszeć przeblastowione gówno - włącz sobie Trigger The Bloodshed
IMPIETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: IMPIETY
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Sebol
- zaczyna szaleć
Moze nie sluchaja, co by nie byc "po wplywem" innych zespolow... Zreszta w Singapurze to pewnie rodzine musisz sprzedac, zeby CD kupic, to i nie dziwota, ze nie znaja 

- 4m
- weteran forumowych bitew
Nie smutne, w przypadku muzyków normalne 

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- rasowy masterfulowicz
Oj zdziwiłbyś sięZreszta w Singapurze to pewnie rodzine musisz sprzedac, zeby CD kupic,

KVLT lizania CZASZKI
- Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo fajny materiał zrobili. Znakomity krążek na rozpierdol:)
-
- postuje jak opętany!
Pamiętasz, co im puścili?Gore_Obsessed pisze:Małe zejście z tematu: widziałem ich ostatnio w Terrorizer, gdzie jest rubryka w której muzycy mają odgadywać jakie płyty im się puszcza. Wypadli fatalnie, a w większości przypadków mieli do czynienia z płytami już w zasadzie klasycznymi, jeśli chodzi o brutalny Death Metal i okolice. Smutne to było.Olo pisze:chcesz usłyszeć przeblastowione gówno - włącz sobie Trigger The Bloodshed
- Gore_Obsessed
Niewiele pamiętam, ale chyba były tam między innymi: DEEDS OF FLESH, CANNIBAL CORPSE, SUFFOCATION, DYING FETUS.nan pisze:Pamiętasz, co im puścili?
-
- postuje jak opętany!
To w sumie poza Kanibalami też bym nie rozpoznał :]
- Sebol
- zaczyna szaleć
Ano przeczytalem, i czy przypakiem chodzi o slowo klucz - "klasyczne"?Gore_Obsessed pisze:Sebol, przeczytaj sobie mojego posta uważnie.
Ja nie uwazam, ze to, ze nie odgadli, jaka by to nie byla klasyka, to jest smutne. Ot nie sluchali, albo sluchali tak dawno, ze zapomnieli

Anyway, w jakim to bylo numerze? Z sierpnia?
E, no oczywista z tym sprzedawaniem rodziny, to byl zart, hehe. Jak wszedzie, sa tacy co spia na "kapuscie" i tacy co musza kopac kapuste, czy tez inne roslinki, aby przezyc.Pan_Kimono pisze:Oj zdziwiłbyś się
Zreszta, dopoki nagrywaja takie plyty jakie ostatnimi czasy wypuscili spod swych paluchow i do tego koncertowo rozpierdalaja, to ja nie bede wnikal co robia w swoim wolnym czasie, czego sluchaja, i co potrafia rozpoznac.
-
- rasowy masterfulowicz
Maniek pisał o brytyjskim zespole muzycznym Trigger The Bloodshed, nie o Impiety.
I AM MORBID
- Sebol
- zaczyna szaleć
No tak to jest jak sie nie czyta poprzednich postow
W kazdym razie zasada nie osadzania zespolu przez pryzmat poprawnego zgadywania klasycznych zespolow/plyt pozostaje

W kazdym razie zasada nie osadzania zespolu przez pryzmat poprawnego zgadywania klasycznych zespolow/plyt pozostaje

- Gore_Obsessed
Pikanterii sprawie dodaje fakt, że z częścią grali trasy, zarzekali się jak to ich szanują i takie tam.nan pisze:To w sumie poza Kanibalami też bym nie rozpoznał :]

- karabin
- zaczyna szaleć
Wiadzialem ich na zywo i musze powiedziec ze technicznie spoko, blasty, gitarki dobrze chodza ale poza tym nic. Plastik, duzo "koru" i jakies to wszystko jakies takie nudnawe...3 czy 4 numery wystarczy by zawrocic po jakies piwo. ... ot taki brutal o wygladzie emo.... no i w gazecie kape straszna odstawili.Gore_Obsessed pisze:Pikanterii sprawie dodaje fakt, że z częścią grali trasy, zarzekali się jak to ich szanują i takie tam.nan pisze:To w sumie poza Kanibalami też bym nie rozpoznał :]
btw..beda teraz na wyspach behemotha supportowac

PAL KRZYŻ.
-
- rasowy masterfulowicz
lubić brutal death metal i nie rozpoznawać tych zespołów to wstydGore_Obsessed pisze:Niewiele pamiętam, ale chyba były tam między innymi: DEEDS OF FLESH, CANNIBAL CORPSE, SUFFOCATION, DYING FETUS.nan pisze:Pamiętasz, co im puścili?
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
Gore_Obsessed pisze:Niewiele pamiętam, ale chyba były tam między innymi: DEEDS OF FLESH, CANNIBAL CORPSE, SUFFOCATION, DYING FETUS.nan pisze:Pamiętasz, co im puścili?
zaprezentowano im fragmenty następujących płyt:
DEVOURMENT - MOLESTING THE DECAPITATED
PORKFARM - BLOOD HARVEST
GORGUTS - CONSIDERED DEAD
DISINCARNATE - THE STENCH OF PARADISE BURNING
ORIGIN - ANTITHESIS
NAPALM DEATH - HARMONY CORRUPTION
INCANTATION - ONWARD TO GOLGOTHA
SUFFOCATION - EFFIGY OF FORGOTTEN
ABORTED - GOREMAGEDDON...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Husar
- weteran forumowych bitew
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Z postów wyżej wynika, że chuja tam zgadli, hehe. Nie czepiam się, bo sam bym zgadł co najwyżej Devourment, Incantation, Napalm Death i może Suffocation?
A wracając do tematu, to posłuchałem wczoraj nowego krążka Impiety. Niezłe mięcho - fajny sound i barbarzyńska energia. Wypada chyba bardziej szorstko niż wyjebisty "Dominator" w którym jestem ostatnio bardziej osłuchany. Wstępnie album uznaję za bardzo dobry.
A wracając do tematu, to posłuchałem wczoraj nowego krążka Impiety. Niezłe mięcho - fajny sound i barbarzyńska energia. Wypada chyba bardziej szorstko niż wyjebisty "Dominator" w którym jestem ostatnio bardziej osłuchany. Wstępnie album uznaję za bardzo dobry.
-
- rozkręca się
Ja to potwierdzam, jest absolutnie zajebisty.PrzemoC pisze:(...) Impiety. Niezłe mięcho - fajny sound i barbarzyńska energia. Wypada chyba bardziej szorstko niż wyjebisty "Dominator"( ...) Wstępnie album uznaję za bardzo dobry.
- Gore_Obsessed
To się "nieco" rozminąłem... :)[V] pisze:zaprezentowano im fragmenty następujących płyt:
DEVOURMENT - MOLESTING THE DECAPITATED
PORKFARM - BLOOD HARVEST
GORGUTS - CONSIDERED DEAD
DISINCARNATE - THE STENCH OF PARADISE BURNING
ORIGIN - ANTITHESIS
NAPALM DEATH - HARMONY CORRUPTION
INCANTATION - ONWARD TO GOLGOTHA
SUFFOCATION - EFFIGY OF FORGOTTEN
ABORTED - GOREMAGEDDON...
Swoją drogą: nie rozpoznawać debiutów INCANTATION i SUFFOCATION... nie skojarzyć "Harmony corruption"... Ech, ta młodzież...