ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Chociaż przy ówczesnej europejskiej konkurencji to i tak blado [/quote]
Mieszanka Biohazard, SoIA, Flapjack w przypadku IC. Co do Striptease? Masa blues'n'rollowych patentów ala Motorhead czy Motley Crue zmieszane ze sceną nowoorleańskiego grzania.
[/quote]
który z nich to ta europejska konkurencja???????
Flapjack??? - przegiąłeś....
Chociaż przy ówczesnej europejskiej konkurencji to i tak blado [/quote]
Mieszanka Biohazard, SoIA, Flapjack w przypadku IC. Co do Striptease? Masa blues'n'rollowych patentów ala Motorhead czy Motley Crue zmieszane ze sceną nowoorleańskiego grzania.
[/quote]
który z nich to ta europejska konkurencja???????
Flapjack??? - przegiąłeś....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: ACID DRINKERS
Słyszałem i się zgadzam. A tej Sepultury to u nich nie było, może poza "High Proof...", które i tak jest zajebiste 

- Adrian696
jasne ze słyszał, ale u mnie 8,5/10
a ostatni kawalek urywa głowe!!! no i tekst jest na poziomie!!!
a ostatni kawalek urywa głowe!!! no i tekst jest na poziomie!!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Block69
Słyszałem i nie dotrwałem do końca za pierwszym przesłuchaniem. Niby jest lepiej niż na ostatnich 3 płytach ale i tak jest to bardzo przeciętne granie. Można se odpuścić z czystym sumieniem.
PENIS METAL
takie 6/10
a,nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o mega wieśniackiej okładce
a,nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o mega wieśniackiej okładce

- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak dla mnie to 5/10.
Album jest nudny, bez kopa a kawałki jednym uchem wlatują i wylatują drugim. Takie klepanie bez polotu.
Kilka ich albumów lubię ale ostatnio to lipę odwalają na tych krążkach straszną. Coś mi się wydaje, że do poziomu i zajebistości takiego np. 'High Proof...' już im się nie uda wróćić (nie mam tu na myśli nagrywania podobnego krążka). Koncerty ciągle świetne dają ale płytowo słabiutko.
Album jest nudny, bez kopa a kawałki jednym uchem wlatują i wylatują drugim. Takie klepanie bez polotu.
Kilka ich albumów lubię ale ostatnio to lipę odwalają na tych krążkach straszną. Coś mi się wydaje, że do poziomu i zajebistości takiego np. 'High Proof...' już im się nie uda wróćić (nie mam tu na myśli nagrywania podobnego krążka). Koncerty ciągle świetne dają ale płytowo słabiutko.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
^ Gusta . . . 

- Mol
-
- weteran forumowych bitew
zdaje sie to koles z Bydgoszczy był.
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Poszedł w ślady Docenta, czy jak??? Jak ktoś ma wiedzę, niech się podzieli.
Kurwa, żeby tylko Lica nie wrócił...byłoby przejebane.
Kurwa, żeby tylko Lica nie wrócił...byłoby przejebane.
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- ageless
- zaczyna szaleć
Szok, kurwa. jeszcze niecałe dwa tygodnie temu byłem na ich koncercie w Białym. Jeszcze dzisiaj gadałem z ziomkami o tym koncercie. wróciłem do chaty i kurwa jestem zdruzgotany. Miazga...
- Wachu
- rozkręca się
no ja byłem na nich w sobote teraz, to był ostatni koncert na trasie, więc zapewne dali ostro w gaz,kto wie czy nie za ostro(jesli to była przyczyna)
- Kilmister
- rozkręca się
Byłem wczoraj na koncercie TSA. Wyszli ze sporym opóźnieniem, zagrali jeden kawałek po czym Piekarczyk przekazał info o śmierci Olassa. Zamurowało mnie - wszak koleś młody, żywy, zdolny. Koncertu się mi odechciało ale jakoś dotrwałem do końca jednakowoż bardziej podobny był do stypy niż do gigu. Szkoda chłopa bo dobry był - wniósł sporo ożywienia w poczynania Acidów. Zapewne nie zszedł w sposób czysto naturalny - musiał matkę naturę czymś wspomóc.
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
^ Albo po prostu pierdyknął na serce.