PANDEMONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: Pandemonium
ja je kiedyś kupiłem od Mazura za równowartość jednego piwa 

To chujowotwoja_stara_trotzky pisze: oczywiscie ja WIEM ile jest warte to wydawnictwo

Nie mam nic na wymianę. Podaj cenę to się zobaczy albo wrzuć na allegro. Ostatnio jakoś zapomniałem zalicytować i zeszło za coś ponad 60zł :/
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
66 zł + 6 zł na pocztę. jak ktoś chce. jak nie, to wrzucę na allegro, ale za jakiś czas, bo mam tak z 20-30 płyt do wystawienia, ale muszę się zastanowić i jeszcze przebrać kilka półek.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
sprzedane.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie moglem sie powstrzymac...mina pana wokalisty wyraza imo cos takiego:

this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
Rozumiem, ze to jest ich nowy stojak do mikrofonu...
- Maleficio
- Kontakt:
A tu poprosze....
co moje oki widza:))
Dark Winds will open your door ... You will feel the Might of the Gods .... Again, see Sunless Domain ...
-I- LIMITED VINYL OUT SOON -I-

co moje oki widza:))
Dark Winds will open your door ... You will feel the Might of the Gods .... Again, see Sunless Domain ...
-I- LIMITED VINYL OUT SOON -I-

- Nerwowy
Conflagrator pisze:"New stage image ready' ???
Pójdziem obczaić jutro.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Najprzewielebniejszy
oj tym to ja sie jaram, kto to wyda?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
Analripper pisze:oj tym to ja sie jaram, kto to wyda?
wlasnego zina nie czytasz??
+aktualności
newsy z branży
*
Pandemonium - masa newsów, "Devilri" na winylu
2010-09-09
Oto kilka szybkich informacji z ostatnich tygodni z obozu Pandemonium:
-I- W pierwszej połowie sierpnia PANDEMONIUM uczestniczyło w nowej sesji zdjęciowej, przygotowanej zarówno pod kątem jesiennej kampanii promocyjnej, jak również planowanych nowych wydawnictw zespołu.... Już niebawem zobaczycie fragmenty tej sesji w sieci....
-I- Trwa obróbka materiału video z występu zespołu na Metal Time Festiwal, gdzie po raz pierwszy PANDEMONIUM zaprezentowało większą część swojej nowej scenografii.... Materiał ten zostanie wykorzystany zarówno do celów promocyjnych, jak również zostanie częściowo opublikowany na profilach grupy....
-I- Pod koniec września zaplanowana została wstępna sesja nagraniowa w postaci dwóch nowych utworów, które zostaną wykorzystane do działań promocyjnych oraz niewykluczone, że jeden z nich będzie upubliczniony w sieci... Materiał ten, razem ze wspomnianym materiałem DVD i specjalnie nagranym wywiadem video z zespołem, zostanie wydany na limitowanym CD - niestety tylko do celów promocyjno-marketingowych....
-I- W październiku PANDEMONIUM zagra dwa koncerty - 02.10.2010 na Dark City Death Fest vol. II w Żaganiu oraz 23.10.2010 na Metal w Gotyku vol. II w Toruniu (szczegóły na stronach zespołu)....
-I- Prawdopodobnie jeszcze pod koniec tego roku zostanie wydana limitowana edycja kultowego demo "Devilri" na winylu, o czym niechybnie zostaniecie poinformowani....Powinna być to nie lada gratka, zarówno dla miłośników czarnego nośnika, jak również starszych fanów zespołu....
-I- Dla wielu z Was nie jest też tajemnicą, że obecnie PANDEMONIUM pracuje intensywnie nad nowy materiałem, który zostanie nagrany w pierwszym kwartale 2011 roku. Niestety, jak na razie nie chcemy jeszcze zdradzać, ani miejsca realizacji, ani potencjalnego wydawcy tegoż materiału, ponieważ jesteśmy na etapie dopinania szczegółów....
-I- I na koniec info dla zdeklarowanych fanów zespołu, czyli specjalna niespodzianka na XX-lecie istnienia zespołu, czyli limitowany nakład koszulek, bluz i innych gadżetów z serii "Two Decades Ov Unholy Existence" - szczegóły w załączniku. Wyłączna sprzedaż przez GODZ OV WAR PRODUCTIONS - pisz na adres: godz.ov.war@wp.pl
http://www.myspace.com/pandemonium_pl
http://www.pandemonium.metal.pl
http://www.youtube.com/pandemoniumbandpl1
The last news refers to re-edition of the cultic demo “Devilri” in a vinyl version. It will be published in cooperation with Godz Ov War Productions and Hellshop. The edition will be strictly limited and published in a very exclusive form, in the creation of which also fans might participate. If you have any unique and not published materials about Pandemonium from the beginning period of their activity in your private archives contact us because it is possible we will use them to prepare a special Mini Book which will be attached to the album. The re-edition is planned to take place at the beginning of 2011.
Ostatnio zmieniony 22-10-2010, 14:23 przez Maleficio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
- Maleficio
- Kontakt:
mozesz zeskanowac (fotografowac) bo mi sie nie chce calego zina kupowac a mnie to ciekawi
- Scaarph
pomyślimy.
podbijać ludziom aukcje to ci się chce, a zina kupić za dychę, i to jeszcze ze swojego miasta, to już nie?
podbijać ludziom aukcje to ci się chce, a zina kupić za dychę, i to jeszcze ze swojego miasta, to już nie?

Mogliby zrobić re-edcyję materiałów Domain z 'Pandemonium' na czele.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Lepiej niech to nagrają jeszcze raz lub przynajmniej te tragicznie brzmiące... garnki, to właściwe słowo.Conflagrator pisze:Mogliby zrobić re-edcyję materiałów Domain z 'Pandemonium' na czele.
- Maleficio
- Kontakt:
pogieło? w Domain "Pandemonium" akurat bębny to najlepsza rzecz..