EEEEEEEE chyba przesadzasz:)))Drone pisze:Prawda jest taka, że dwie ostatnie płyty ACCUSER zmiatają cały dzisiejszy niemiecki thrash. Pod każdym względem.
DESTRUCTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DESTRUCTION
- jaszyn
- postuje jak opętany!
jaja se z nas robianiola pisze:EEEEEEEE chyba przesadzasz:)))Drone pisze:Prawda jest taka, że dwie ostatnie płyty ACCUSER zmiatają cały dzisiejszy niemiecki thrash. Pod każdym względem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
co to jest dzisiaj niemiecki thrash?syf.a thrash w ogóle?SLAYER i jakies tam odpryski do posluchania i potupania noga.
sztandarowy zespól gatunku w formie jak zawsze,reszta zdycha.sad but true.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Nie przesadza, tak właśnie jest. Dodajmy jeszcze, że ten niemiecki thrash metal poza kilkoma niezłymi płytami Sodom, Tankard i Necronomicon (oni z tego grona chyba najlepsi) nie obrodził w ostatnich latach w dobre płyty thrasowe. Destruction (z wyjątkiem przedostatniej płyty, która tchnęła trochę świeżego powietrza) wypuszcza te płyty jak stemplem robione, Kreator zapuszcza się w jakieś szwedzko-słodkie patataj...aniola pisze:EEEEEEEE chyba przesadzasz:)))Drone pisze:Prawda jest taka, że dwie ostatnie płyty ACCUSER zmiatają cały dzisiejszy niemiecki thrash. Pod każdym względem.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przedostatnia Vendetta wyborna, ale ostatnia to katastrofa. Assasssin w ogóle mnie nie przekonuje. Ciekawe czy Protector się skompromituje.Maria Konopnicka pisze:Ostatnia Vendetta rzeczywiście słaba, ale przedostatnia była świetna (dla mnie w gronie najlepszych thrashowych albumów ostatnich lat), a zupełnie przeszła bez echa.. Z Assassin odwrotnie - ostatni album całkiem niezły, przedostatni bardzo słaby.Pacjent pisze:Vendetcie i Assassinie, który kwalifikuje się do piachu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Maria!Nuclear Warfare cos Ci mowi?Maria Konopnicka pisze:Nie przesadza, tak właśnie jest. Dodajmy jeszcze, że ten niemiecki thrash metal poza kilkoma niezłymi płytami Sodom, Tankard i Necronomicon (oni z tego grona chyba najlepsi) nie obrodził w ostatnich latach w dobre płyty thrasowe. Destruction (z wyjątkiem przedostatniej płyty, która tchnęła trochę świeżego powietrza) wypuszcza te płyty jak stemplem robione, Kreator zapuszcza się w jakieś szwedzko-słodkie patataj...aniola pisze:EEEEEEEE chyba przesadzasz:)))Drone pisze:Prawda jest taka, że dwie ostatnie płyty ACCUSER zmiatają cały dzisiejszy niemiecki thrash. Pod każdym względem.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
nie slyszalem tych powrotnyuch Assainow, ale na kocersie mnie rozjebali,kilka lat temuPacjent pisze:Przedostatnia Vendetta wyborna, ale ostatnia to katastrofa. Assasssin w ogóle mnie nie przekonuje. Ciekawe czy Protector się skompromituje.Maria Konopnicka pisze:Ostatnia Vendetta rzeczywiście słaba, ale przedostatnia była świetna (dla mnie w gronie najlepszych thrashowych albumów ostatnich lat), a zupełnie przeszła bez echa.. Z Assassin odwrotnie - ostatni album całkiem niezły, przedostatni bardzo słaby.Pacjent pisze:Vendetcie i Assassinie, który kwalifikuje się do piachu.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
naprawdew taki doubry ten ACCUSER, bo nie slyszalem a caly casz mysle ze chyba se jaja robicieMaria Konopnicka pisze:Mówi, nawet nie stało koło dwóch ostatnich płyt ACCUSER :)
-
Przeszadzasz:)))Maria Konopnicka pisze:Mówi, nawet nie stało koło dwóch ostatnich płyt ACCUSER :)
Ostatnio zmieniony 24-11-2012, 21:56 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
Nie żartowałem, z tym ACCUSER to prawda. Wystarczy samemu sprawdzić np. "Dependent Domination". Płyta nr 1 zeszłego roku, jeśli chodzi o thrash.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
zapamietam aby mam sprwdzic .czyli to szwaby i sa lepsi od sOdom i rezty,nie to raczej nie moze byc rpawdaDrone pisze:Nie żartowałem, z tym ACCUSER to prawda. Wystarczy samemu sprawdzić np. "Dependent Domination". Płyta nr 1 zeszłego roku, jeśli chodzi o thrash.
- Drone
Przecież ACCUSER nigdy nie nagrał słabej płyty.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
posliuchalem teraz ten kawa;lek co dales i to byl moj piwreszy kontakt z tym zesoplem i dobre to jest ale bez psrazsdy bardziej mi sie podoba ostatni Sodom
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Okej, jak się sprawy mają z tym nowym Distrakszjonem? Nie wiem czy przejebać 48 sekund na targanie. Od razu powiem, że nie chce mi się czytać poprzednich postów, też szkoda mi czasu.
support music, not rumors
-
odpuść sobie
e tam, przykładowo Overkill i Exodus są obecnie w życiowej formie.[V] pisze:co to jest dzisiaj niemiecki thrash?syf.a thrash w ogóle?SLAYER i jakies tam odpryski do posluchania i potupania noga.
- Drone
O, to to.Heretyk pisze: e tam, przykładowo Overkill i Exodus są obecnie w życiowej formie.
- mad
Ostatni Exodus to najlepsza płyta thrash w nowym milenium - nadal jestem o tym (nie)święcie przekonany. A tak w ogóle panowie z Heathen mogliby coś nowego nagrać. Ostatnia płytka była co najmniej zajebista.
EDIT: Aha, zapomniałem, że akurat z głośników sączy się Destruction.
EDIT: Aha, zapomniałem, że akurat z głośników sączy się Destruction.
-
+ Slayer na tronie.I to by bylo tyle jesli chodzi o thrash metal dzisiaj;(Heretyk pisze:odpuść sobie
e tam, przykładowo Overkill i Exodus są obecnie w życiowej formie.[V] pisze:co to jest dzisiaj niemiecki thrash?syf.a thrash w ogóle?SLAYER i jakies tam odpryski do posluchania i potupania noga.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
@mad
Z tym EXODUS to masz rację.
A propos DESTRUCTION. Ja bardzo sobie cenię niektóre płyty z okresu bez Schmiera. "Cracked Brain" uważam za najlepszą ich płytę w ogóle, a "Them Not Me" też stawiam wysoko.
Z tym EXODUS to masz rację.
A propos DESTRUCTION. Ja bardzo sobie cenię niektóre płyty z okresu bez Schmiera. "Cracked Brain" uważam za najlepszą ich płytę w ogóle, a "Them Not Me" też stawiam wysoko.