KAOSRITUAL / DARK SONORITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: KAOSRITUAL
chyba klienta straciłeś ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
To wiesz co z jedną zrobić. ;)Sova pisze:wracając do Kaosritual to dostane kilka sztuk Svøpt Morgenrød na CD
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- zaczyna szaleć
to jest ten sam sposob spiewania z dziwna dykcja, nie wazne czy po angielsku, norwesku czy po polsku
- Adrian696
- zahartowany metalizator
dykcje to miał Holoubek - a wokalisci w BM moga co najwyzesz zle akcentowac
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- zaczyna szaleć
zle akcentowac tez, ale dykcja i wada wymowy rowniez ma w duzym stopniu wplyw na wokal.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Ta płyta jest bardzo dobra, kręci się często.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Ale że jak, że niby Zephyrous przestanie u mnie płyty kupować ( o ile kiedykolwiek cos kupował, nie wiem ) bo zakwestionowałem jakąś z dupy , dla mnie, wypowiedź, że Dark Sonority brzmi jak Black Altar ? nie jestem osobą która się mizdrzy sztucznie do klientów a sądzę, że moi klienci też oczekują konkretów a nie lizania się po tyłkach. zresztą chuj, idę pić dalej.Adrian696 pisze:chyba klienta straciłeś ;)
-
- postuje jak opętany!
no trzeba przyznać, że utrzymali wysoki poziom Svøpt Morgenrød
Hjertet mitt slår i mørket
- COFFIN
Bardzo udany materiał. Teraz czekam na cały album;>
Terratur ma w distro od jakiegoś czasu. Ale to chyba nie jakiś dotłok, no nie?Morph pisze:To wiesz co z jedną zrobić. ;)Sova pisze:wracając do Kaosritual to dostane kilka sztuk Svøpt Morgenrød na CD
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
Wiem, ale po cichu liczyłem na wieści z Jasnej Góry.COFFIN pisze:Terratur ma w distro od jakiegoś czasu.
- COFFIN
Pielgrzymka dotarła;) No nic, takie materiały wywołują automatycznie banana na gębie. Mogłoby to Mare jeszcze szybko się pokazać i gites;)
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
"Svøpt Morgenrød" na LP to teraz się jeszcze dostanie w cenie +/- 200 zł czy raczej marne szanse na rabaty w tej kwestii?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Myślę, że taniej idzie spokojnie to dorwać. Za jakieś grube pieniąchy to nie chodziło, tyle tylko że wybitnie rzadko się pojawia.
- COFFIN
- Lykantrop
No właśnie o to mi się rozchodzi, żeby dorwać to w cenie niediscogsowej. Zależy mi na tym, ale aż tak zdeterminowany nie jestem. Jak ostatnio słuchałem tego z cedeka, to aż mi się przykro zrobiło, że takie coś muszę z takiego formatu odsłuchiwać, bo to jedna z tych płyt która tylko zabrzmi na placku.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Nie przesadzaj, nie ma aż tak płaskiego brzmienia. ;)Lykantrop pisze:to jedna z tych płyt która tylko zabrzmi na placku.
- Godplayer
- w mackach Zła
Tego nie wiem , ale wiem ile trzeba dać za cede > http://allegro.pl/kaosritual-svopt-morg ... ?source=oo . Kilka osób szukało chyba ?Lykantrop pisze:"Svøpt Morgenrød" na LP to teraz się jeszcze dostanie w cenie +/- 200 zł czy raczej marne szanse na rabaty w tej kwestii?
- Lykantrop
Jak ktoś już dostanie od Sovy tego cedeka niech się pochwali matrixem. Ciekaw jestem czy dodruk czy odnalazły się jakieś zagubione egzemplarze.
- Godplayer
- w mackach Zła
Jak dojdzie to sie pochwalę , choć te numerki to dla mnie sprawa drugorzędna , to jednak fajnie by było , jakby to był pierwszy strzał :)
- COFFIN