Właśnie ostatnio akcje debiutu Mutiilation spadły mocno w dółultravox pisze:Jeśli na francuskie Mutiilation, to kiepski interes w sensie jakościowym, ale dobry w sensie biznesowym

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Właśnie ostatnio akcje debiutu Mutiilation spadły mocno w dółultravox pisze:Jeśli na francuskie Mutiilation, to kiepski interes w sensie jakościowym, ale dobry w sensie biznesowym
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nowości z obozu Christ Agony !!!
Z niekłamaną i nieukrywaną dumą potwierdzamy krążące już informacje o
nowym albumie Christ Agony!
Zespół wchodzi do olsztyńskiego Studia X 21 marca tego roku aby
zarejestrować najnowszy materiał o wspólnym tytule "NocturN".
Za realizację materiału, tak jak w przypadku albumu "Condemnation"
odpowiedzialny będzie Szymon Czech.
Strona graficzną jak i okładka nowej płyty zostanie przygotowana przez
BlackTeamMedia.
"NocturN" to jedna długa suita podzielona na 8 ciężkich jak Diabli opusów.
Muzyka na tym albumie będzie dość specyficzna ale jednocześnie
charakterystyczna dla zespołu.
Skład zespołu podczas nagrań będzie dość interesujący gdyż do udziału w
tym przedsięwzięciu został zaproszony Inferno znany z Behemoth i
Azarath...
Premiera albumu Christ Agony "NocturN" odbędzie się jednocześnie w
Polsce jak i na całym świecie.
Album zostanie wydany jesienią tego roku przez firmę Mystic Production.
Więcej informacji już wkrótce!
Skład Christ Agony podczas nagrań albumu "NocturN":
Cezar - gitary, głos
Reyash - bass, głos
Inferno - perkusja
Kontakt:
christagonyband@gmail.com
tylko znając najnowszą politykę wydawniczą Mystic, będzie to prawdopodobnie digisrak...chaos pisze:świetna wiadomość, czekam z niecierpliwością
w końcu też ktoś porządnie zajmie się dystrybucją
uuu, z digipacka nie da się słuchać. jakość gorsza niż mp3 w bitrate 128 kbps ;)knaar pisze:tylko znając najnowszą politykę wydawniczą Mystic, będzie to prawdopodobnie digisrak...chaos pisze:świetna wiadomość, czekam z niecierpliwością
w końcu też ktoś porządnie zajmie się dystrybucją
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
tłumaczę: Czarek wpadł do Gdańska, bo Zbyszkowi się nie chciało wozić perkusji, chłopaki trochę popili, po czym pojechali z Krzyśkiem poszukać plenerów na zdjęcia.kregozmyk pisze:Po trzech dniach ciężkiej pracy w gdańskiej sali prób kolegów z Behemoth, Christ Agony jedzie na sesję zdjęciową do nowego albumu "Nocturn" na Kręgi Mocy w okolicach Kościerzyny - Kaszuby, gdzie pod okiem Krzysztofa "Sado" Sadowskiego doszło do Bluźnierczego Zjednoczenia ...
Inferno zakończył właśnie nagrania bębnów Zniszczenia i Zagłady, brzmienie już teraz jest Potężne i Dostojne ... nadchodzi NocturN!
hahaha, jabłem:D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:tłumaczę: Czarek wpadł do Gdańska, bo Zbyszkowi się nie chciało wozić perkusji, chłopaki trochę popili, po czym pojechali z Krzyśkiem poszukać plenerów na zdjęcia.kregozmyk pisze:Po trzech dniach ciężkiej pracy w gdańskiej sali prób kolegów z Behemoth, Christ Agony jedzie na sesję zdjęciową do nowego albumu "Nocturn" na Kręgi Mocy w okolicach Kościerzyny - Kaszuby, gdzie pod okiem Krzysztofa "Sado" Sadowskiego doszło do Bluźnierczego Zjednoczenia ...
Inferno zakończył właśnie nagrania bębnów Zniszczenia i Zagłady, brzmienie już teraz jest Potężne i Dostojne ... nadchodzi NocturN!
otóż to.Conflagrator pisze:A ja nie, ale mam nadzieję, że to będzie powrót do formy z czasów trylogii. Słuchałem ostatnio tych płyt i wciąż robią na mnie ogromne wrażenie. Później bywało raz lepiej, raz gorzej, ale przy magii Act I-III te nowsze nagrania po prostu nie istnieją (zresztą jak i 90% polskiego black/death metalu).
Ano trylogię ciężko pobić. Ja mam jeszcze dużą słabość do Epitaph of Christ i Darkside.Conflagrator pisze:A ja nie, ale mam nadzieję, że to będzie powrót do formy z czasów trylogii. Słuchałem ostatnio tych płyt i wciąż robią na mnie ogromne wrażenie.
Prawdopodobnie z racji większego obycia na świecie kolesie z Behemotha mają dostęp do najlepszych kosmetyków i biżuterii, stąd tak długie przygotowania, ciężko się było zdecydowac. Get The Pomeranian Look!kregozmyk pisze:Po trzech dniach ciężkiej pracy w gdańskiej sali prób kolegów z Behemoth, Christ Agony jedzie na sesję zdjęciową do nowego albumu "Nocturn" na Kręgi Mocy w okolicach Kościerzyny - Kaszuby, gdzie pod okiem Krzysztofa "Sado" Sadowskiego doszło do Bluźnierczego Zjednoczenia ...
empir pisze:Jestem pewny że nowa płyta będzie fest zajebista.
W sumie całości nie znam, ale na podstawie tego co miałem okazję usłyszeć tak dobrze nie było od czasów "Moonlight". Swoją drogą są w bardzo dobrej formie koncertowej.Conflagrator pisze:A ja nie, ale mam nadzieję, że to będzie powrót do formy z czasów trylogii.